Laba diena visām!
Esmu ar puisi 3 mēnešus kopā (iepriekš jau bijām pazīstami,bet 3 mēneši ir laiks,kopš esam kopā kā pāris!). Sarakstāmies,satiekamies,viss jauki. Saprotamies arī labi un ir abpusējas simpātijas,vēlme veidot kopējas attiecības.
Protams,katram ir savi plusi un mīnusi-arī manam puisim. Puisis jau man teica-viņam ir daudzi mīnusi,ir vispār sarežģīts cilvēciņš 9esu tagad to pamanījusi!). Agrāk tādām lietām vnk nepievērsu uzmanību,jo bijām vnk draugi.
Vienā vakarā viņš man caur sms vnk pasaka-kāds es esmu, tāds es esmu,sarežģīts un principiāls cilvēciņš. Ok,pieņemu jau tādu,kāds viņš ir!Taču..nezinu,kā lai panāku to,ka viņš tomēr arī vairāk man uzdod kādus jautājumus (protams,interesējas jau katru dienu,kā jūtos,ko daru utt.),lai mani iepazītu...lai biežāk uzraksta man pirmais...nez-varbūt vēl tie 3 mēn. ir pa īsu laiku,lai cilvēks spētu vairāk atklāties un tā?
Vnk nepatīk,ka pasaka-kāds es esmu,tāds esmu (s) ...Nepatīk man pārsvarā pirmajai viņam rakstīt,visu laiku uzsākt kādu tēmu,ierosināt kko..protams,viņš jau arī dara un cenšās,bet gribas,ali tas ir vairāk un aktīvāk...
Jā,ir viņš nedaudz kautrīgs,bet kad satiekamies,runājamies-viss ir ok :-)