nu ir jau arī tādi ļoti skaisti vēstuļpapīri, vismaz man tāds ir, ar gaumīgiem ziedu motīviem uz lapas :) ja ar to nepietiek, tad var ar jaukām, neuzbāzīgām, bet galvenais noturīgām smaržām iesmaržot. :) ja nav steidzami,tad var kādu sauso ziedu ielikt (nu tādu,kas grāmatās nospiests,nemāku labāk paskaidrot :D ). vairāk nekas ātrumā nešaujas prātā :)
var zu kāda auduminja izšut burtus,piemēram zu melna auduma ar sarkanu dziju :)
Un vēl nodīrāt audumam malinjas,lai skariņas karājās :)
Ir gan laikietilpīgi,bet manuprāt sirsnīgi :)
Atceros,ka draudzenei šuvu mantiņu uz Z-svētkiem,un pēc tam staigāju ar sadurstītiem pirkstiem,bet viņa toties bija daudz priecīgāka kā par veikalā pirktu mantu,un veikalā mantās nav griķu :D
Man gan skiet, ka nevajag parspilet ar lapu svilinasanu , smarzosanu utt. Meitene, tad sapratis, ka diez vai to izdomajis puisis.
Lai vinjsh noperk gramatnica skaistu gaumigu papiru un aploksni un tad lai no sirds un uzraksta to dzejoli, nu, manuprat, tada vienkarsa gauigi ietureta stila ir visvislabak ;)
Nu ja puisis raksta meitenei, tad jau ,protams, lapas smaržošana un apdedzināšana atkrīt. ;-) labāk tiešām, lai būtu vienkārši, gaumīgi un ļoti mīļi. :-)
Manuprāt, tieši lapu var iesmaržināt ar kādām labām smaržām, jo tas uzreiz liek neaizmirst puisi. Vismaz man, kad puisis rakstīja vēstuli, viņa bija iesmaržināt un tas bija forši, visu laiku smaržoju papīru. :-D