Sēžu viena pati, aiz loga tāāāāds vējš. Nez būs tā vētra solītā no Zviedrijas atnākusi? :-/ Nez, rīt pa dienu ar būs tāds laiks vai ne... Tad jau nemaz no mājas laukā kustēt nevarēs. :D
oo jaa.. es nevaru normaali iemigt.. :@ tas troksnis.. - besij.. :-/ , labi, es jau tik un tā pēdējā laikā nevaru normāli iemigt, bet nju cerēju, ka šonakt izgulēšos, laikam nekā :-/
Pakalns, ar visiem zibeņiem un tā??? Cik es atceros, man bija skaidras debesis! :D
Es ar slikti gulēju, jo bērns slikti gulēja, bet manīju tikai stipru vēju, kas ik pa brīdim manā balkonā tukšās olu kastes stumdīja šurpu - turpu! :D :D :D
es vakarnakt pa to vētru dabūju pastaigāties :D Tfu, likās, ka savu mūžu no mājas vairs ārā neiešu. Drausmīga vētra ar šausmīgi sāpīgu krusu kopā sakapāja manu knapi apģērbto miesu :D
Sveiki!
Šorīt izgāju arā-tāds vējš,pavisam biju aizmirsusi,ka skatījos laika ziņas,kur pie manīm solīja 25m/s :-|
Vakar uzzināju šātus tādus jaunumus,un likās,ka melnā svītra officiāli ir beigusies,vai tas beidzot ir noticis,tā pa īstam?Nesteigšos,pēc kāda laika jau varēs manīt.