Labrīt!
Šorīt jūtos mazliet morāli slikti! Mazā meita vakarnakt vienos pamodās un nevarēja aizmigt. Un es viņu sarāju, lai guļ. Viņa laikam tāda aizmigusi vai kā, jo visu laiku nīdēja, čīkstēja, liekas, ka viņa nemaz miegā nesaprot, ko es saku! Nu jā, tagad jūtos slikti, piedevām, šorīt bija agri jāmožas un jāved uz b/d, tā kā, girbu dikti samīļot viņu un gribu, lai viņa zin, ka mīlu! :%27-(
Bet ir arī labā lieta - man draugam vajadzēja uz Rīgu aizsūtīt vienu dokumentu, ar šoferi, bet, man tā negribējās tam šoferim to prasīt, domāju, ka parasti bieži satieku pieturā savu vidusskolas klases biedru, tā nu sēžu mašīnā, gaidu, kad atbrauks autobuss, skatos, vai tomēr nav kāds pazīstamais, domāju, cik forši būtu, ja tomēr tas klases biedrs brauktu un... juhū, ieraugu arī viņu! :-D :-D :-D
Gribēju pabrokastot šorīt Čilī Picā, bet stulbi, ka tikai no 10:00 strādā, es līdz 9:30 no vilku laiku pa lielveikalu un aptieku, bet beigās pārbraucu mājās! :D Un neviena cita kafe arī nebija vēl vaļā! :-( No vienas puses saprotu, ka kafejnīcām nav izdevīgi sākt agri strādāt, jo klientu maz, bet, es negribu iet ēst bulciņveikalos!
Un vēl! :D :D :D Nu kā tā var būt, vakar migla tāda, ka neliekas, pa nakti varēja zvaigznes skaitīt un šorīt, velns parāvis, atkal migla! :D :D :D
Tīdž... mēs mājās pie vada interneta piepirkām pa 18 Ls bezvada rūteri, pielikām un aidā, staigāju ar savu datoru, kur tīk! (l) Vienreizējs pirkums un cena jau netam tā pati! :)
Nu gan! Jauku dienu! ;)