Klau, man te jautājums - kā Jūs meitenes no dzelteniem matiem tiekat pie blondiem, jo citreiz it kā normāla krāsa/normāls balinātājs uztaisa cāli uz galvas, bet gribas jau to smuki blondo :-)
gravity - tur jau nav nekas jātaisa. Iespiežu viegli mitros matos divu citronu sulu (tā, lai iesūcas), tad uz 1 h galvā maisiņu un dvieli, lai izsildās. Pēc tam ar šampūnu izmazgāju un salutinu ar balzamu vai masku. Manām krēpēm efekts ir par visiem 100%. :)
ja kādai būtu interese varu par kaut ko garšīgu :-D atdot to šampūnu par ko runāja odinsh :-) iekšā vēl diezgan daudz... pāris reizes esmu lietojusi pati, bet nu jau vairs neesmu blonda un līdz ar to vairs nenoder...
Chipmunk - ražotājs Joanna Profesional ( tāds lillā trauks ar upenēm pa virsu) :-) netā var atrast kā izskatās tikai man to adresi negribēja saīsināt (t) lai varu ielikt te...
Ar tiem visiem toneejamajiem un zilajiem shampuuniem tomeer kaut kas nav... Sausi paliek ar laiku, reizeem zilgana, zalgana nokraasa un keepaashanaas liela ik pa 2 reizeem. Citrons arii tomeer skaabe, diezko veseliigi nav. Peec vismaz 10 gadu peetiijumiem secinu, ka vislabaakais peec balinaashanas notoneet pie friziera un staigaa laimiigs to 1,5 meen.