Aborts - asiņošana

Reitings 30
Reģ: 29.01.2009

Aizvakar man bija aborts. Vakar asiņošana beidzās. Izdalījumi ir kā parasti gaiši. Vai tas ir normāli? jo pēc lasītā un stāstītā biju noskaņojusies 2 nedēļas asiņot.

06.04.2011 14:53 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
+++
"ja meitene ir pietiekami nobriedusi, lai gulētu ar vīrieti, apzinās sekas, tad ar bērniņu ar var tikt galā "

Katru reizi,kad sekso,ir iespēja palikt stāvoklī.Un tāpēc ar to ir jārēķinās.Ja neesi gatava,nenodarbojies ar to,kas domāts pieaugušajiem.
06.04.2011 16:25 |

Reitings 146
CherryGirl ++++ pilnīgi manas domas! es arī abortus nenosodu un pašai nav bijis aborts.
tā meitene ar mellenēm bildē - Tad sanāk ,ka man savos pāri par 25 gados nevar ar sexu nodarboties???? :-D Nu, mīļa, tu dod!!!!! :-D tā es būtu palaidusi savu foršo vīrieti garām!!!!! :-D un būtu vecmeitās, iegāztos dziļā depresijā!!!! :-D :-D :-D
06.04.2011 16:27 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
nu es nesaprotu kā var nosodīt sievietes, kuras taisa abortu. Tas ir totāli bērnišķīgi.
06.04.2011 16:28 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Atkal lielās moralizētājas ...

not_for_sale, iznāk, ka vidēji latviešu sieviete dzīvē drīkst nodarboties ar seksu tikai tik, līdz piedzemdē 1-2 bērnus?! :-O
06.04.2011 16:29 |

Reitings 229
pagāšā gada maijā uzzināju, ka esmu stāvoklī- viss dēļ vienas neiedzertas tabletes. pašai man bija 20 gadi, draņķīgs darbs, vieta kur dzīvoju ir īrēts dzīvoklis, ja liktu izvākties nebūtu kur iet, vīrietis ar kuru dzīvoju kopā ar nebija mans sapņu vīrietis ar kuru gribētu dibināt ģimeni. loģiskākā doma- aborts. Dikti daudz bija jāstrādā un kaut kā nespēju ne morāli ne fiziski atlicināt tam laiku. tagad man ir 2 mēnešus veca meitiņa, no viņas 3. dzīves dienas es katru dienu paskatos auģā un pasaku MILZĪGU paldies. Ar vīrieti esam iemācījušies sadzīvot, naudas mums ir maz, bet piemēram pamperiem aiziet nieka 18 ls mēnesī. UN drauga vecāki mums uzdāvinās dzīvokli. mācīties var paspēt vienmēr. Ja būtu uztaisījusi abortu, droši vien dzīvotu normāli tālāk, bet ja kāds man būtu parādījis kā varētu būt, kāda man būtu bijusi meitiņa es negribētu dzīvot ne sekundi.
tāpēc sorry- nosodīšu
06.04.2011 16:31 |

Reitings 696
Reģ: 03.11.2010
Kāda no moralizētājām man var pastāsīt kāpēc pēc palikšanas stāvoklī meitenei obligāti ir jādzemde?
Jūs vēl Dievu un Dieva dāvanu aizmirsāt pieminēt
06.04.2011 16:33 |

Reitings 1245
Grecia, nevajag saprast tekstu tā, kā pašai gribas :-P
Es saku,ka katru reizi ir iespēja palikt: var nenostrādāt hormonālās, var saplīst prezervatīvs, var nenostrādāt avārijas kontr. Var gadīties visādi! Un tad ir jābūt gatavai rēķināties,ka var pieteikties bēbis un jāuzņemas atbildība.
Neesam nekad aizdomājušās ,kapēc saka,ka bērniem nav domāts sekss?! Nu ne velti tā tiek uzskatīts.Jo bērni ir bezatbildīgi! Un kā te vienai 17 gados aborts..nu piedod. bet bērns nodarbojās ar seksu un nespēj nest atbildību. gadījās.
06.04.2011 16:34 |

Reitings 610
Reģ: 31.07.2010
Katrs lai dara kā grib!! Cita lai taisa abortu, cita lai dzemdē kaut vai 10 pēc kārtas. Tāpēc nav tagad neviens jānosoda!
06.04.2011 16:35 |

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
Man ir savs dzīvesstāsts. Dauzas, drošvien, nemaz neizlasīs šo garo penteri un tomēr...arī es kādreiz domāju tāpat kā tās kas šobrīd nosoda, bet kad nonācu izvēles priekšā, tad visa mana dzīve sagriezās ar kājām gaisā. Ļoti ļoti vēlējos šo bērniņu, bet mans, nu jau bijušais puisis un bērniņa tēvs, pagrieza muguru mums abiem, pa telefonu vienīgais, ko pateica bija: P*sies na*uj. Es to tur, kas tev vēderā negribu!!
Un tad man visa dzīve gan acīm noskrēja. Izdarīju, manuprāt, pareizo izvēli bērniņu nesaglabāt. Kad biju tur un darīju to, tad raudāju, lūzu un gribēju vienkārši pazust, noslēpties un zināju, ka NEKAD vairs nevēlos tur atrasties. Un kad viss bija aiz muguras pat puisis atgriezās, piedevu, taču attiecības turpināt ar tādu cilvēku nespēju. Un mellenuberns, tāpēc nesaki, ka tas morāli nesāp, ojj kā sāp, pat tagad ir asaras acīs..Tāpēc es saku, ka katrai no mums ir savs dzīvesstāsts, par kuru citām nav ne jausmas...
06.04.2011 16:35 |

Reitings 400
''bet tad es vienreiz sāku domāt, bet ja man tāda nelaime gadītos, ka neplānots bērns (tpu,tpu,tpu)''

Ak dievs tada nelaime johaidi neplanots berns.Kadas muljkibas man ari bebucis bus un nebija planots nu netik driz, bet ar isto virieti un milu sho bebuci, kas man puncii un ta man ir viss lielaka laime. (l)

Taka meitenes, kas bernu uzskatas par nelaimi publisks FUJ. ;-) :-/
Bet tas ir tikai man viedoklis neuztveries personiski. ;-)
06.04.2011 16:36 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
mellenuberns, kas Tu tāda esi, lai kādu nosodītu? (e) Varbūt ne visas grib knapināties un dzīvot ar vīrieti, kurš nav tjipa īstais!Riebjas šitie stulbie piemēri!Tu domā, ka Tu baigi ideāli noraksturoji savu pašreizējo situāciju??? Nu sorry!Tādēļ man brīžiem mēdz kaitināt jaunās māmiņas, kuras uzskata, ka bērns ir vienīgā laime dzīvē!Un nedodu ne pieci, ja pašas tā nemaz nedomā, bet nu, ja bērns piedzimis, tad jāklārē visai pasaulei, cik nenormāli laimīga es esmu!

p.s. Man nav nekāds riebums pret bērniem, pašai aborts nav bijis, bet es esmu PAR izvēli!!!!! :-)

Reitings 400
''bet tad es vienreiz sāku domāt, bet ja man tāda nelaime gadītos, ka neplānots bērns (tpu,tpu,tpu)''

Ak dievs tada nelaime johaidi neplanots berns.Kadas muljkibas man ari bebucis bus un nebija planots nu netik driz, bet ar isto virieti un milu sho bebuci, kas man puncii un ta man ir viss lielaka laime. (l)

Taka meitenes, kas bernu uzskatas par nelaimi publisks FUJ. ;-) :-/
Bet tas ir tikai man viedoklis neuztveries personiski. ;-)

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
mellenuberns, kas Tu tāda esi, lai kādu nosodītu? (e) Varbūt ne visas grib knapināties un dzīvot ar vīrieti, kurš nav tjipa īstais!Riebjas šitie stulbie piemēri!Tu domā, ka Tu baigi ideāli noraksturoji savu pašreizējo situāciju??? Nu sorry!Tādēļ man brīžiem mēdz kaitināt jaunās māmiņas, kuras uzskata, ka bērns ir vienīgā laime dzīvē!Un nedodu ne pieci, ja pašas tā nemaz nedomā, bet nu, ja bērns piedzimis, tad jāklārē visai pasaulei, cik nenormāli laimīga es esmu!

p.s. Man nav nekāds riebums pret bērniem, pašai aborts nav bijis, bet es esmu PAR izvēli!!!!! :-)

Reitings 15092
Meitenes, jus ko nezinajat, ka ar sexu drikst nodarboties tikai pec kaazaam un tikai bernu radishanas nolukos?

Tak Pujaata kungs nepaguris to atkarto! :D

Ja par temu - tak sekas pec jebkuras operacijas ir stipri individualas. Priecajies, ka Tev tik atri un viegli viss sakartojas! :)
06.04.2011 16:41 |

Reitings 2840
Nikuci man laikam neiznāca pareiza vārdu izvēle drīzāk es gribētu teikt, ja es nonāktu šādā situācijām.

es sev esmu pateikusi, ka es bērnu sev gribēšu, kad es varēšu viņu pilnībā nodrošināt, nevis knapināties. bērnā tomēr aiziet daudz līdzekļi, it īpaši pirmajos gados.

man dikti patīk bērni, bet ir jābūt matriāli nodrošinātam,lai dzemdētu.
06.04.2011 16:43 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
Besī tās moralizētājas.
Mēs nebūt nezinām katras sievietes dzīvesstāstu un to,kā tas bērns dabūts.Man ienāca prātā-ko tad darīt izvarotāju upuriem,kas atklāj,ka no tā pretekļa bērnu gaida?Arī saglabāt to ''Dieva dāvanu'',un priecāties,ja?
Es esmu par izvēli.
06.04.2011 16:44 |

Reitings 15092
Meitenes, jus ko nezinajat, ka ar sexu drikst nodarboties tikai pec kaazaam un tikai bernu radishanas nolukos?

Tak Pujaata kungs nepaguris to atkarto! :D

Ja par temu - tak sekas pec jebkuras operacijas ir stipri individualas. Priecajies, ka Tev tik atri un viegli viss sakartojas! :)
06.04.2011 16:45 |

Reitings 2840
man laukos ir ģimene, kur aug 8 bērni un man ir skumji noskatīties, kādi viņi ir. nepabaroti, netīri.
06.04.2011 16:46 |

Reitings 1245
Ja reiz esat par izvēli, tad arī man ir izvēle, moralizēt vai nē. Katram ir tiesības un viedokli.Tas ir forums un katrs izsakās pēc saviem ieskatiem.
Debesu dāvanas pašas izdomājāt, neviens tā neteica.
Izvarošana ir pavisam kas cits.Runa ir par labprātīgu seksu.
06.04.2011 16:50 |

Reitings 1245
Ja reiz esat par izvēli, tad arī man ir izvēle, moralizēt vai nē. Katram ir tiesības uz viedokli.Tas ir forums un katrs izsakās pēc saviem ieskatiem.
Debesu dāvanas pašas izdomājāt, neviens tā neteica.
Izvarošana ir pavisam kas cits.Runa ir par labprātīgu seksu.
06.04.2011 16:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits