Un atkal tiek iemesta ta stulba "meitinas vestule mammitei" .Tam jelajam video vajadzetu kadu aizkustinat?
Es esmu ar visam 4 PAR abortiem.Ja man tagad piedzimtu berns man ta butu katastrofa!Nekas briesmigaks mana dzive vienkarsi nevaretu notikt!Tas nozimetu visas dzives beigsanos,paliktu es ar savu nepabeigto videjo izglitibu,bez naudas, ar kaut kadu blauri.
Es personiski vispar bernus ciest nevaru,nevienu un nekadu,grutnieciba un dzemdesana man skiet ka drausmigs apkaunojums un es stipri saubos,ka savas domas kadreiz mainisu.
Tad,ko?Man tagad ar seksu nekad nenodarboties,jo man berni nepatik?Sobrid atrodu katru menesi naudu OK,bet ja tas berns pieteiktos ar visam OK es pat nedomatu,vienkarsi pierakstitos uz abortu,jo man bernus envajag.Pat tad,ja man butu visi vajadzigie apstakli bernam,tad es varbut nemaz nevelos savu naudu teret vienai liekai mutei,sava maja/dzivokli vienu istabu atdot vienam liekam cilvekam.
Kadai varbut tas,ko es saku skiet briesmigi,bet jebkura pateiks,ka ja bernus necies,tad vinus nevajag dzemdet!Laimigs tada gadijuma nebus neviens,ne mate,ne ari tas berns