Vecas jutas mostas!

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009

Man skiet es saiesu sviesta!sodien nema un uzrakstija bijusais,pats,pats pirmais bijusais,lidz ar to-man kaut kas loti ipas.Neesam tikusies pusotru gadu.Sakam runat,vins saka flirtet,teica,ka nakosmenes busot Latvija,varetu ta ka saskrieties.Skiramies mes ka draugi,vinam vienkarsi bija jabrauc prom.Bet sis tas pa so laiku ir mainijies,piemeram,tas,ka man ir draugs.

Un te nu ir mana problema-saku runat ar ex un par tagadejo visa interse pilniba pazuda,ka nekad nebijusi!Saku domat,ka lai vinu nokrapj ar to ex,ta lai neuzzin,ko lai saku-kapec nebiju skype to vienu vakaru,ko dariju,ar ko biju.Pateicu,ka laikam nakosmenes bus jasatiekas ar vecajiem draugiem un japatusejas,jaiedzer un "japaripinas" uz ko atbilde sanemu,lai tikai kaut kur neieripoju,jo tagad man esot kads,kas smagi,smagi,smagi pardzivos par to.

Vienkarsi nemu un izpludu asaras,jutu,ka vinam kaut ko nozimeju,vins taka cer kadreiz kopa dzivot,doma par kaut kadu ilgi un laimigi kamer es apceru visus veidus ka vinu varetu nokrapt!Juots ka pedejais suds un nespeju sevi sanemt rokas!

Ar pratu saprotu,ka tas ex mani nav pat pelnijis un ka nekas nopietns mums ta pat nebus,bet es tik loti,loti,loti gribu atpakal tos laikus ar vinu...izjust to visu velreiz,bet negribu pazaudet ari esoso puisi.

Es vienkarsi nezinu,ko darit.Tas ex mani pievelk ka magnets,ja vins nepiedavatu neko vairak,viss butu ok,es pati neuzplitos,bet ja vins piedavas es nezinu,kam janotiek,lai es spetu atteikt...Neviens gan nav teicis,ka bus kas vairak par vienkarsi pasedesanu kada barcika un iedzersanu,bet...99%,ka vins aicinas palikt pie sevis,ja meginasu atteikt saks lugties un tad es visticamak saluzisu.

Sobrid nemitigi skatos uz vinu abu bildem...viena es redzu vienkarsi superigu pagatni,ko kaut uz paris dienam,bet varetu piedzivot atkal,bet otra...otra kaut kadu varbutibu par satriecosu nakotni,iespejams labaku.

Ehh...sirds izkratita.Atliek ceret,ka kads man prieksa pateiks,ko darit un noliks uz pareiza cela

06.04.2011 01:56 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Ja esi par sevi tiesam drosa - satiecies! Ja neesi (ka izklausas) - izverte, cik esosas attiecibas Tev ir nozimigas.
06.04.2011 03:11 |

Reitings 5119
smirnoff
Nesac ar sitiem tekstiem!:D Varbut ari vinai ir lemts sis ka attiecibu parbaudijums vinas si briza attiecibam!:D Liktenis ir neizdibinams, ja tam tic, bet meitene jau ta shaubas, Tu tikai vinai palidzi shaubities. :D
06.04.2011 03:15 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nem ex, ja varesi par to kluset
06.04.2011 03:22 |

Reitings 1997
Man tagad kaut ka liekas,ka atradu to speku-nekrapt,vai varbut vienkarsi nomierinajas nervi,jo tagadejas attecibas ir svarigas un negribas to visu zaudet.
Domaju,ka satikties iesu,bet nemsu lidzi draudzeni,kurai liksu sevi turet un pie vina nelaist
06.04.2011 03:26 |

Reitings 87
Varbūt labāk paņem līdzi draugu? Tas noteikti tevi noturēs :D
06.04.2011 03:41 |

Reitings 668
Reģ: 17.06.2009
Tev vēl ir mēnesis, lai izvērtētu vai krāpt, vai nē...
Es, piemēram, neatbalstu krāpšanu!
Moš pa mēnesi arī pāries visa lielā iekāre uz savu ex un varēsi mierīgi palikt ar savu tagadējo :)

Pa mēnesi daudz kas vēl var mainīties...
06.04.2011 03:53 |

Reitings 1997
Vinam mana panku,metalistu un alternativo draugu sabiedriba nepatik :-D Tapec tas neder,tur vienkarsi aizietu spalvas pa gaisu par to,ka tiek nolikti visi mani draugi.
06.04.2011 03:55 |

Reitings 1997
Nu es ta ceru,varbut tas ex tomer neatlido nemaz,problema pazustu :-D
06.04.2011 03:56 |

Reitings 113
Reģ: 23.03.2011
Harmony, man ir līdzīga situācija, tikai esmu šķīrusies ar savu ex 5 gadus, pa šo laiku abi esam mainījušies, pieauguši, izsitušies karjerā, privātajās lietās tik daudz katram ir noticis. Pa šo laiku pāris reizes bijām redzējušies, bet tā īsti pat runājuši nebijām. Sanāca satikties un kopš tā brīža ir pilnīgs ārprāts, kas notiek manā ( kā viņš apgalvo, arī viņa) galvā un sirdī. Es esmu brīva, viņam meitene. Bet tas netraucēja mums piedzīvot lieliskāko seksu dzīvē, tas ir tik dīvaini. Tāda sajūta, it kā nebūtu šķīrušies, bet gan mūsu attiecības būtu pāraugušas jaunā, dziļākā kvalitātē. Tāda saskaņa visur! Domās, sarunās, mīlēšanās, pat klusējot viens otram varam gulēt blakus un sajūta, it kā šos 5 gadus būtu bijuši kopā.
Pašlaik viņš šķiras no meitenes ( apgalvo,ka viss jau morāli beidzies tur pirms saticis mani, vienkārši nav varējis saņemties pielikt punktu).
Tas viss ir dīvaini, un arī es pašlaik nezinu,ko darīt.
06.04.2011 12:46 |

Reitings 446
Harmony- Tve es iesaku pastiprināti pievērsties esošajam draugam, piešķir kaisli esošajām attiečibam (l) Mīlējies uz nebēdu, iztrakojies ar viņu, tad ex negribēsies.
Reformatore-a kur Tev garantija, ka viņš izšķirsies? Ja vēl to nav izdarījis? Naivums. Ja būtu gribējis, būtu izšķīries pēc pirmās Jūsu nakts. :-/ Pārējais ir bullshits.
06.04.2011 13:07 |

Reitings 113
Reģ: 23.03.2011
Dolcezza-viņam nav praktiski bijusi iespēja to izdarīt dzīvajā, jo mūsu sakars bija pirms pāris dienām un savu meiteni viņš satiks tikai rītdien. Ar sociālo portālu/sms starpniecību cieņas dēļ ne viņš, ne es tādas lietas nekārtotu.
Protams, Tev taisnība, garantijas nav nekad :) Bet pašlaik es neiespringstu uz attiecību definēšanas, kaut kādas konkrētības iegūšanas jautājumiem. Tad jau redzēs, kā būs.
06.04.2011 13:12 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Es esmu ļāvusies bijušā valdzinājumam, iekārei pret viņu--> Nenožēloju. :D Bet tad arī biju gatava šķirties ar kādu citu puisi, ar ko ''biju kopā''. Satikos ar bijušo- pamīlējāmies, daudz kopīgi atpūtāmies un sportojām.. :D Pavadīju brīvdienas pie viņa. Pēctam, aizbraucot mājās-izšķīros ar puisi, ar kuru it kā biju kopā. :) Bet neatjaunoju attiecības arī ar bijušo. Izvēlējos būt viena, līdz satiku savu tagadējo draugu. :)
Veiksmi izvēlē. :)
06.04.2011 13:15 |

Reitings 1997
Mans tagadejais diemzel ir egoists un nekads mileties uz nebedu man nespid.Mums sekss busot tikai julija,jo vinam ta griboties.Pats sobrid vel nevainigs,par cik tiekamies reti negribot visu atlikuso laiku mocities ar gribuli.Njaa un man jau 6 menesis vispar bez seksa,nebrinos,ka nak prata domas par bijusajiem,ja dazam labam skiet,ka man butu vel lidz julijam jagaida,jo vinam gribas tikai julija,tad varesot tikties biezak,kaut reali enaks biezak nesanaks,tas pats,kas tagad-reizi nedela.Goda vards liekas,ka taja julija es pateiksu,ka man vairs negribas-ja vareju 9 menesus gaidit varu to vairs endarit nekad.
06.04.2011 18:24 |

Reitings 5119
Harmony
Pedejais komentars mani nosokeja! :-O
Tad jau nu gan parguli ar bijuso, ja sis kaut kadu mulkigu principu uzstada- julija gribesoties! Sviests...
06.04.2011 21:15 |

Reitings 135
Reģ: 09.12.2010
Tad jau jauns dikti Tev tas naparņiks ir.. Nu jā...

Bet nu par tēmu - man arī bija līdzīga situācija. Arī ex ārzemēs, man tagad jau citas attiecības. Brauc uz LV regulāri, raksta vai gribot tikties utt. Vienreiz satikos, bet plānotās kaisles uzplūdes vietā, raudzījos uz viņu ar citām acīm, un sapratu, cik ļoti man nozīmīgs ir mans tagadējais draugs. (l)
06.04.2011 22:33 |

Reitings 1997
Tad redzes ka tur sanaks,ja bus ideala iespeja nokrapt,tad gan jau to ari izmantosu,jo nu lai vins man piedod,bet vel 3 menesi ir stipri par ilgu.
06.04.2011 23:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits