Man skiet es saiesu sviesta!sodien nema un uzrakstija bijusais,pats,pats pirmais bijusais,lidz ar to-man kaut kas loti ipas.Neesam tikusies pusotru gadu.Sakam runat,vins saka flirtet,teica,ka nakosmenes busot Latvija,varetu ta ka saskrieties.Skiramies mes ka draugi,vinam vienkarsi bija jabrauc prom.Bet sis tas pa so laiku ir mainijies,piemeram,tas,ka man ir draugs.
Un te nu ir mana problema-saku runat ar ex un par tagadejo visa interse pilniba pazuda,ka nekad nebijusi!Saku domat,ka lai vinu nokrapj ar to ex,ta lai neuzzin,ko lai saku-kapec nebiju skype to vienu vakaru,ko dariju,ar ko biju.Pateicu,ka laikam nakosmenes bus jasatiekas ar vecajiem draugiem un japatusejas,jaiedzer un "japaripinas" uz ko atbilde sanemu,lai tikai kaut kur neieripoju,jo tagad man esot kads,kas smagi,smagi,smagi pardzivos par to.
Vienkarsi nemu un izpludu asaras,jutu,ka vinam kaut ko nozimeju,vins taka cer kadreiz kopa dzivot,doma par kaut kadu ilgi un laimigi kamer es apceru visus veidus ka vinu varetu nokrapt!Juots ka pedejais suds un nespeju sevi sanemt rokas!
Ar pratu saprotu,ka tas ex mani nav pat pelnijis un ka nekas nopietns mums ta pat nebus,bet es tik loti,loti,loti gribu atpakal tos laikus ar vinu...izjust to visu velreiz,bet negribu pazaudet ari esoso puisi.
Es vienkarsi nezinu,ko darit.Tas ex mani pievelk ka magnets,ja vins nepiedavatu neko vairak,viss butu ok,es pati neuzplitos,bet ja vins piedavas es nezinu,kam janotiek,lai es spetu atteikt...Neviens gan nav teicis,ka bus kas vairak par vienkarsi pasedesanu kada barcika un iedzersanu,bet...99%,ka vins aicinas palikt pie sevis,ja meginasu atteikt saks lugties un tad es visticamak saluzisu.
Sobrid nemitigi skatos uz vinu abu bildem...viena es redzu vienkarsi superigu pagatni,ko kaut uz paris dienam,bet varetu piedzivot atkal,bet otra...otra kaut kadu varbutibu par satriecosu nakotni,iespejams labaku.
Ehh...sirds izkratita.Atliek ceret,ka kads man prieksa pateiks,ko darit un noliks uz pareiza cela