es tagad tieši gaidu savu paciņu no viņiem : ) pirmo reizi pasūtīju. cerams,ka nebūšu vīlusies izmēros un kvalitātē. bet drēbes un apavi tur superīgi (vismaz bildēs)
es ņēmu vienu no lētākajiem šipingiem,kas bija,respektīvi,China Post by Sea. bet nu tad arī ilgāk jāgaida (it kā 30-40darba dienas),bet nu viena mana draudzene saņem parasti ātrāk. par šipingu samaksāju 16$, bet,kā jau tu minēji, šī summa ir ļoti atkarīga gan no pasūtījuma izmēra,gan svara.
Ui... es vienreiz sūtīju no šīs un tā arī bija pēdēja reize :D
Manā gadījuma kvalitāte bija briesmīga.
Pati foršākā blūzīte saplīsa jau pirmajā vilkšanas reizē, tad jaciņai mēneša laikā saplīsa rāvējslēdzējs un ir viens džemperīts un blūzīte ko tā arī neesmu uzvilkusi :D:D:D
dream-liquid, kā tu varēji paņemt to šipingu? man piedāvā tikai 4 variantus un visi ir daudz dārgāki par pašām drēbēm, viens pat vairāk kā divas reizes! :-/
un pie lielās šipingu listes China post by sea nemaz nav Latvija iekļauta! (t)
hmm,man tagad tā grūti pateikt,bet varbūt iemesls ir tas,ka pati tagad pašlaik atrodos zviedrijā un tad ir iespējams izvēlēties tādu šipinga veidu. lai gan es skatījos tā konkrētā šipinga piegādes tabulā, un latvija tur arī ir iekļauta ar 30-40dienām. varbūt pamēģini vēlreiz. a kurš tev tur uzrādās lētākais šipings?
dream-liquid, pašās beigās, kad jāizvēlas piegādes veids man izdevīgākais bija laikam EMS - ~100$, bet pašas preces man izmaksātu ~80$! (t) ļoti gribēju ņemt to ķīniešu, jo tad man pa piegādi sanāktu tikai ~40$.. :-)
nīna-suns, hmm, nu nezinu.varbūt tādēļ,ka tev tur baigi lielais svars sanāk? nu man tur arī bija iespēja izvēlēties tādus,kas gāja jau astronomiskos ciparos,bet tad arī piegādā 2-3 dienu laikā.