pipelsīn, viņš maksā pirmkārt dzīvokļa īres maksu, kas ir reizes 3 lielāka kā komunālie, pērk ēdienu (pārsvarā), apmaksā visas izklaides, ceļojumus, braucienus utt. Mājdzīvnieku pārsvarā viņš uztur, es šad tad kko nopērku. Viņš maksā visus izdevumus, kas saistīti ar auto. Tv un internetu arī reizēm apmaksā, bet to pārsvarā es - kā sanāk. Visu jauno tehniku pārsvarā viņš nopērk (piemēram, plazmas TV ir viņa nopirkts). Lielāki pirkumi, ko maksājam ne gluži uz pusēm, bet pa reizei katrs - piemēram, es nopērku jaunu gultasveļas komplektu, viņš nopērk putekļusūcēju. Es samaksāju par kādu atpūtas braucienu, viņš savukārt sapērk saimniecības preces (ja daudz reizē jāpērk) - citreiz pat nav tik lieli tie tēriņi, tikai kādi, piemēram, 20-30Ls, bet ne gluži ikdienišķie izdevumi. Ja tā padomā, arī drīzāk sanāk, ka maksājam uz daļām, nevis visu viņš, bet viņš vienalga vairāk. Viena šādi, un šajā dzīvoklī es droši vien nedzīvotu, naudas man ir pietiekami, bet vienai nāktos no dažādām lietām atteikties :) Ja dzīvotu dārgā dzīvoklī, mazāk varētu atļauties izklaidēties, utt. Bet nu tam jau tie veči domāti, haha :D :D
Par tēmu - neiedziļinājos visos nākamajos komentāros, bet joprojām uzskatu, ka nav normāli, ka viņš Tev neizmaksā. Piekrītu tam, ka, ja viņš neizmaksāja tad, kad strādāja (nauda tātad noteikti bija), tas nav īsti normāli.