izmaksāšana meitenei,ja pats nepelna.

Reitings 6
Reģ: 05.04.2011

manī jau ilgu laiku iekšā sēž maza dusma par puiša sīkumainību naudas lietās.es īsti nesaprotu,vai es vispār drīkstu dusmoties.lieta tāda,ka mēs esam kopā pusotru gadu un viņš man šajā laikā nav neko dāvinājis(izņemot uz jubilejām),vai izmaksājis ko lielāku par tēju(2 reizes pa 30 sant) mēs visu pērkam uz pusēm,pat prezervatīvus.it kā jau viņam nevajadzētu man neko pirkt,jo pats jau nepelna.citās jomās viņš ir

ideāls priekš manis.

palīdziet,lūdzu,man tikt skaidrībā ar šo sāpi.

05.04.2011 20:53 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Nu nevar visus pār vienu kārti mest.
Jāskatās, kāda ģimene. Ja turīgi vecāki un džekam krutas mantas- tad jā, jocīgi, ja neko neizmaksā.
Ja džeks nāk no ne pārāk turīgas vai pat drīzāk nabadzīgas ģimenes, tad pārmetumiem vai neapmierinātībai nav pamata. 19 gados ir normāli nestrādāt un ir normāli, ja vecākiem nav tik daudz naudas, lai dotu pietiekami daudz kabatas naudai- tagad tādi laiki. Krīze, kā nekā.
05.04.2011 21:43 |

Reitings 173
Reģ: 29.01.2009
Autore, sāc strādāt un pati pelnīt, ja jau vidusskolā tas ir tik īzī-pīzī :-D ! (t) Tas ir absurds prasīt no 12. klases skolēna, lai viņš tagad tevi apber ar dāvanām. Un vispār, dzīvē ir derīgi pašai domāt ar galvu un pelnīt, lai nav tā, ka bez vīrieša attopies "pie sasistas siles".
05.04.2011 21:56 |

Reitings 19
Reģ: 26.01.2011
Es apzinos, kad manam puisim lielākā daļa naudas aiziet ēšanai un auto, tāpēc neprasu no viņa kaut kādas dāvanas. Bet ja es zinu, ka viņam ir pietiekoši daudz naudas, tad viņš man reizēm izmaksā šo to, piemēram, biļeti uz teātra izrādi, uz kuru abi vēlamies aiziet. Un reizēm es izmaksāju, kad ir nauda, jo savādāk es jūtos ļoti neērti, apzinoties to, ka manis dēļ viņam ir jātērē sava nauda.
05.04.2011 22:11 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Manupraat, normaali, ja vinjs ir skolnieks. Diivaini, ja puisha senchiem jaadod nauda prieksh daavanaam Tev, iipashi ja vinji nav turiigi. Uz jubilejaam apsveic, uz puseem maksaajat, taa ka nekas traks.
05.04.2011 22:14 |

Reitings 221
Reģ: 13.08.2009
Man attiecībās no 16 - 19 gadiem puisis visas lietas 90% uzņēmās uz sevi. Gan ēdienreizes ārpus mājas, izklaides, nerunājot par dāvanām man un tusiņiem. Ok, bijām ceļojumos, tur gan lielākas lietas uz pusēm (lidmašīna, viesnīca). Bet nu neesmu jau pati arī tik egoistiska, ka otram no savas naudas neko nevarētu nopirkt/izmaksāt, galvenais, lai jūtu, ka cilvēks pret mani nav skops un viņam nekā nav man žēl.
Bet nu fakts, ka tādas attiecības kā Tev man nevarētu būt. Un ja jau pati arī nejūties labi (sēž iekšā dusma), tad arī Tev tas nav ok. Cits jautājums - vai un kā to vari mainīt. Domāju dusma (drīzāk vilšanās un aizvainojums) nezudīs tikai tāpēc, ka kāda ierakstīs, lai pati pelni un necenties sēdēt kādam uz kakla.
Cik cilvēku, tik viedokļu, bet es uzskatu, ka sieviete ir radīta lutināšanai (neaizmirstot, ka pretī sniedz vīrietim mīlestību un harmoniju). Tas ir viens no veidiem, kas liek justies vīrietim kā vīrietim sievietes priekšā.
05.04.2011 22:29 |

10 gadi
Reitings 13520
Skopulis, laikam neuzskatu tevi par ļoti svarīgu cilvēku savā dzīvē. Ja viņš tev nav neko izmaksājis pat tad, kad pats pelnīja naudu, tad nuuu... nez, negrib uz tevis tērēties un viss! (t) Bet tev pašai arī vajadzētu viņam dod kādu mājienu, lai cilvēkam aiziet tā izmaksāšanas lieta!
Jā un es uzskatu, ka ir labi, ja vecis pats pelna un nodrošina savu meiteni materiāli. Uzskatu, ka tas ir pareizi, a vot maksāt par prežiem uz pusēm gan nav labi! :D Tas varētu izskatīties diezgan uzjautrinoši un diezvai es varētu būt kopā ar tādu cilvēku! :D
05.04.2011 22:42 |

Reitings 213
Reģ: 17.08.2010
protams, ja pats nepelna, tas ir saprotams, ka nevar atļauties Tevi lutināt daudz un dikti. nedaudz absurds ir par tiem prezervatīviem, bet ja tā padomā, mēs, piemēram, tādus nelietojam, lietoju ok, sanāk, ka tomēr par to maksāju es. :-D vispār ir jāsaprot situācija. ja viņš tiešām būtu ļoti turīgs, tad par to varētu pacepties. bet katrā ziņā domāju, ka nav īsti smuki, ja arī visu izmaksātu tikai puisis, nekad no manis neko nepieņemtu. es pati justos neērti.
un par tām meitenēm, kas saka, ka, ja puisis nepelna, tad lai iet ratā - nu nepiekrītu gan. ja ir tāda domāšana, tad jau saprotams, kas ir galvenais - materiālā puse.
05.04.2011 22:59 |

Reitings 114
Reģ: 11.09.2010
nu tikai viens jautājums - vai šim puisim ir lieka nauda?
ja tāda tiešām ir un viņam ir žēl vismaz kaut ko kaut kad izmaksāt, tad viņš ir skops. un tā nav labāka īpašība, kas var būt otrajai pusītei pret savu lielo mīlestību.
05.04.2011 23:49 |

Reitings 1035
Reģ: 29.07.2009
pipelsīn, viņš maksā pirmkārt dzīvokļa īres maksu, kas ir reizes 3 lielāka kā komunālie, pērk ēdienu (pārsvarā), apmaksā visas izklaides, ceļojumus, braucienus utt. Mājdzīvnieku pārsvarā viņš uztur, es šad tad kko nopērku. Viņš maksā visus izdevumus, kas saistīti ar auto. Tv un internetu arī reizēm apmaksā, bet to pārsvarā es - kā sanāk. Visu jauno tehniku pārsvarā viņš nopērk (piemēram, plazmas TV ir viņa nopirkts). Lielāki pirkumi, ko maksājam ne gluži uz pusēm, bet pa reizei katrs - piemēram, es nopērku jaunu gultasveļas komplektu, viņš nopērk putekļusūcēju. Es samaksāju par kādu atpūtas braucienu, viņš savukārt sapērk saimniecības preces (ja daudz reizē jāpērk) - citreiz pat nav tik lieli tie tēriņi, tikai kādi, piemēram, 20-30Ls, bet ne gluži ikdienišķie izdevumi. Ja tā padomā, arī drīzāk sanāk, ka maksājam uz daļām, nevis visu viņš, bet viņš vienalga vairāk. Viena šādi, un šajā dzīvoklī es droši vien nedzīvotu, naudas man ir pietiekami, bet vienai nāktos no dažādām lietām atteikties :) Ja dzīvotu dārgā dzīvoklī, mazāk varētu atļauties izklaidēties, utt. Bet nu tam jau tie veči domāti, haha :D :D
Par tēmu - neiedziļinājos visos nākamajos komentāros, bet joprojām uzskatu, ka nav normāli, ka viņš Tev neizmaksā. Piekrītu tam, ka, ja viņš neizmaksāja tad, kad strādāja (nauda tātad noteikti bija), tas nav īsti normāli.
06.04.2011 00:17 |

Reitings 576
Es arī uzskatu, ka vīrietim jābūt galveajam naudas lietās. Nav jau viņa vecākiem draudznes izklaides jāapmaksā, bet šad un tad izmaksāt jau var. Es nedomaju ko dārgu-ir lieta,kas daudz nemaksā.
Nu, jā nestrādā... Vai viņš nekur nav stradājis? Cita lieta, ka ja viņš strādā brīvlaikos un tad var atļauties palutināt Tevi, bet , kad nestrādā, tad nē. Bet ja vsp tikai teju izmaksājis un prezus liek dalīt uz pusēm... Nu man tas liekas par traku. Vecis, ir vecis. tad lai sāk pelnīt. :D
06.04.2011 00:45 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Kad man bija tik jauns un naivs draugs, vispār neko nepirka, nedāvināja. Arī uz svētkiem nē. Viss Po* laikam bija. :D Pat nevienu reizi puķīti nesaņēmu, žēl. Bet pat tādu mīlēju. :)
06.04.2011 00:47 |

Reitings 576
Velns, pat vasarā piestrādājot neko neizmaksāja?! (e)
Žmoga. es zinu, ka viņš ir jauns, bet man tas atgādina vīrieti lupatu un skopuli.
Mums ar puisi tgd arī maz naudiņas un neko lieki vsp neterējam. Bet, kad bija lielāka alga vai prēmijas viņam, nekad nekā nebija žēl.
06.04.2011 00:48 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
bet vins tak nepelna!!!!
06.04.2011 00:51 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Nē, nu man tiešām fascinē, ka gandrīz visas te spriež tā, it kā runa būtu par pieaugušajiem, nevis SKOLĒNIEM, kuriem primāri būtu jāpabeidz videne un tad var domāt par strādāšanu! Mūsdienās visi tik ātri grib kļūt lieli, nu tik lieli ....

Turklāt savos piemēros autore runā par santīmiem (!) un nav arī precizējusi šo to, tāpat mēs nezinām, vai tam čalim sapelnītā nauda tiešām nebija vajadzīga kam daudz nozīmīgākam par izmaksāšanu draudzenei. Neredzu pilnīgi nekādu iemeslu "sāpei".
06.04.2011 00:56 |

Reitings 544
+++ grecia
06.04.2011 01:16 |

Reitings 111
Reģ: 01.07.2009
grecia - paņem aci pierē, autore raksta, ka pat strādājot vasarā un nopelnot naudu, viņš neko nav izmaksājis! |-) Nevajag jau zelta kalnus, bet vismaz aizvest meiteni uz kafejnīcu, kino!
06.04.2011 01:21 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Es visu izlasīju, tikai man nav saprotams, kāpēc viņa tā arī nepieminēja, no kādas ģimenes viņš nāk. Atvaino, bet tas ir svarīgi, īpaši, ja teikts, ka pat prezervatīviem jāmetās kopā. Viena kafejnīca, otrs kino, vēl dzimšanas diena, beigās salasās pietiekama summiņa, lai izpatiktu princesei.

Vēl viņa rakstīja, ka aizdevis 60 santīmus un turpina, ka pret draugiem ir devīgs. Es pati izdaru secinājumus ...
06.04.2011 01:34 |

Reitings 1055
Reģ: 10.04.2010
Ha ha, problēmas tur, kur problēmu nav. Saprastu, ja viņš dzīvotu uz meitenes kakla, tad gan, bet nekādas problēmas tagad nesaskatu. Ja dzīvotu kopā, tad varētu tajā sākt meklēt problēmas.
Vienīgais ko šajā visā man likās grūti iztēloties, kā izskatās, kad puisis prasa, lai piemet naudu prezervatīvam, lai varam pamīlēties? :-P
06.04.2011 01:43 |

Reitings 92
Reģ: 18.04.2009
Nokija- izrunājies ar savu draugu. Parunā ar viņu pa ģimeni, paražām, tradīcijām , un uzskatiem. Uzzini apmēram , kādi ir vecākiem darbi, un tad izsecināsi vai viņš vispār kaut ko var atļauties vai arī tevi izmanto! :-/
06.04.2011 02:24 |

10 gadi
Reitings 10290
Es nesaprotu, kāpēc jauni cilvēki nespēj izbaudīt attiecības, satikšanos, taureņus un visādas citas lietas kā jauni cilvēki.
Kāpēc viss jāsarežģī un jāsacūko?????

Un vispār kāpēc tik daudzas meitenes uztver par pašsaprotamu to, ka džekam jāizmaksā viss vai jāuztur skuķis???

Piemēram, mēs ar draugu visus gadus esam katrs sevi uzturējis, maksājumus dalījuši, un viņš man ne paketes, ne lupatas nav pircis, un man tas liekas normāli.
man ir kauns no viņa ņemt naudu un vēl prasīt kaut ko.

Tagad, kad mums kopējs kredīts un tā, tad ir druksu citādāk.
06.04.2011 02:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits