Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

garastāvokļa svārstības

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010

Pēdējo 2 gadu laikā esmu kļuvusi ļooti emocionāla. It sevišķi pēdējā laikā un šogad vispār. Es nesaprotu. Varu sākt raudāt par katru sīkumu. Burtiski viss izsit no līdzsvara.

Ar ģimenes locekļiem es tikai strīdos. Kliedzu utt.

Bet nezinu. Piemēram, palasot ka kādam neveicās ar attiecībām utt man jau asaras acīs no tā vien iedomājoties kā tas cilvēks jūtās. Arī ja katru dienu man acīs saka cik bezvērtīga, slikta esmu tad arī vnk sākumā sakliedzu un pēc tam ieslēdzos istabā un sēžu klusumā un raudu. Tie nav hormoni, ne pusaudzu krīze. Patlaban ļoti meklēju darbu, bet lai cik necenstos saņemu tādu kā sitienu pret sienu un atkal jūtos bezvērtīga + katru vakaru klausos kā man lasa lekciju kāda neveiksminiece esmu. Vairāk apr visu es vēlētos atrast darbu un tikt prom no mātes. It kā apsveru domu par darbu ārzemēs, bet aŗi tur nav viegli un nedaudz biedē tas kā daudzas firmas krāpjās vai pat vispār neeksistē. Vienai svešumā doties bail.

Bez tam man nav nevienas tuvas draudzenes un vispār neviena cilvēka ar kuru būtu iespēja akut vai iziet satikties, parunāt tai pilsētā kurā dzīvoju. Kopš skolas beigšanas visas draudzības pajuka kā jau to biju paredzējusi.

Varbūt es darbu nespēju dabūt dēļ tā, ka man jau ir iekšā tā sajūta ka nekam nederu utt?

Es nezinu kā ar šo visu tikt galā.

Esmu gājusi pie psihologa, bet tas neko nav līdzējis.

Vienkārši jūtu, ka man tā visa trūkst. Pagātnes, mīlestības, draugu- bet lai cik savādi tas būtu es negribu sev puisi. Man nav nekādas novirzes. Vnk ar attiecībām tāda nelāga peiredze bijusi vairākkārtīgi un tā sajūta ka emsu pārāk resna, neglīta utt. Arī ja ar kādu puisi esmu kopā tad arī uzreiz pametu, lai mani nepamestu pirmo.

Bieži vien vnk aizeju ar domu gulēt kaut es nepamostos.

05.04.2011 15:21 |

Reitings 10987
++ Es neveidoju šo diskusiju lai mani žēlotu, bet reāli lai dotu kādu padomu kā noticēt sev, kā kļūt laimīgai.

Varbūt šiet ir kāda kurai gājis līdzīgi var padalīties.
05.04.2011 15:23 |

Reitings 168
Reģ: 22.09.2009
es Tevi ļoti labi saprotu.

un visticamāk visas uz mani kliegs tūliņ, bet ja netiec galā NEKĀDI (jo saprotu, ka tādi padomi kā izej uz klubu, uz kino, priecājies ir bezjēdzīgi) ir tāds variants kā antidepresanti.
05.04.2011 15:24 |

Reitings 10987
Es gadu un ilgāk neesmu bijusi uz nevienu ballīti, jo reāli pat ja gribētos nebūtu ar ko iet.
05.04.2011 15:33 |

Reitings 168
Reģ: 22.09.2009
karoč iedod meilu, pastāstīšu Tev par savām depresijas un pašnāvniecisku ideju vēsturi. negribu te pārlieku publicēties.
05.04.2011 15:35 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
Tev ir izteikta vēlme būt noderīgai.
Man liekas,ka darbs visu atrisinās.Bet kamēr nav darba,dari kaut ko noderīgu sabiedrībai.Viens mazs darbiņš palīdzēs justies labak.Tā man šķiet no malas.
Kapēc Tev saka,ka esi neveiksminiece?! Kas to vispār saka? Māte?
05.04.2011 15:36 |

Reitings 1607
Reģ: 26.05.2010
Jāatzīst, ka es arī esmu emocionāla. Ja ģimenē man kāds kaut ko skarbāk pasaka, man asaras sariešas acīs. Nezinu kāpēc. Visu diezgan emocionāli uztveru, bet nu es cenšos visu neuztvert tik ļoti, lai raudātu. Es cenšos būt stipra.
05.04.2011 15:38 |

Reitings 10987
05.04.2011 15:45 |

Reitings 468
Reģ: 29.01.2009
Zini, man palīdzēja brīvprātīgais darbs dzīvnieku patversmē :-)
Zinu, kā tas ir kad nav darba!
Turies!
Varbūt vari atrast kādu cosmo meiču savā pilsētā? ;-)
05.04.2011 15:50 |

Reitings 1055
Reģ: 10.04.2010
Man nav depresijas, bet garastāvokļa maiņas kā grūtniecei. Vienā brīdī varu smieties līdz asarām, pēc dažām sekundēm jau kļūt nopietna un aizkaitināma, vēl pēc dažām jau justies bezcerīga. :-D Tas ir kaut kāds ārprāts. (t)
05.04.2011 15:50 |

10 gadi
Reitings 3077
Reģ: 05.09.2010
Man ar tagad ļoti strauji mainās garastāvoklis(varu vienkārši sāk raudāt, vai nenokā sākt dusmoties un bļaut), bet pieņemu ka man tas ir no hormonālās kontracepcijas! :-)
05.04.2011 15:53 |

Reitings 10987
Būtu jau jauki kādu atrast.
Esmu no Liepājas.:)

Nu tāda ziņā esmu enveiksminiece, jo esmu noticējusi tam. Gadiem vien jau to saka, tu neesi nekas, tu tāda, šitāda. Pārsvarā no mātes. Skolā gan bieži vien slavēja par to , ka esmu uzņēmīga, iesaistos projektos, skolas avīže utt.

Ar draugiem mūžīgi bijus tā problēma. Es cenšos būt laba draudzene. Palīdzēt, atbalstīt grūtos brīžos, ebt kad man kaut ko vajag tā tiek pagriesta mugura.
Es būtu laimīga ja man būtu 1) darbs
2) kāda tuva draudzene. Pilnīgi pietiktu ar vienu, ja vien tā ir īsta.
3) Tikt prom no mātes un patēva. Tētim es īsti neesmu vajadzīga. Diemžēl
05.04.2011 16:19 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)