Nu redz, labi vēl, ka būs Tev Tenerfe, citādi zini kā, daudz gribēsi - maz dabūsi!
Bet nu atpūties un sazin, varbūt Tev turpat nāks klāt jauni darba piedāvājumi :-)
Šo to uzzināju un tagad atkal gribu uz UK. Jāapmeklē kāds ciematiņš, šis tas jānoskaidro. :-P Bet vispār sagribējās paskatīties filmu par da Vinči, jo paskatoties viņa darbus, tā gribas uz Itāliju. (l) Kādreiz noteikti aizbraukšu. (l)
Tagad kustēšos ārā uz veikalu. :-D Atnākot atpakaļ, mani jau gaidīs iesāktais zīmējums, vakar tā arī nesataisījos, šodien gan. Ārā tik foršs laiks, bet nejūtos labi, tāpēc bumbulēju visu dienu pa kojām. (t)
Ņamsi, atbildēšu tomēr uz Tavu rīta komentāru- mēs aizgājām gulēt salabuši, bet no rīta tāpat pamodos sabozusies. Ja nu veļ tās sniega bumbas, tad veļ līdz galam :-) Viss kārtībā, šodien ir pārāk jauka diena, lai dusmotos! (l)
Tikko no veikala nākot, redzēju viena aktiera dubultnieku. :-D Prison Break Maikla brālis Linkolns, kā man viņš patika tai seriālā! (l) Būs jāielādē un jāskatās, tak sen jau domāju, kādu seriālu lai skatās. :-D
Ahh, beidzot esmu mājās. Besī tās dienas, kad mācības ievelkās līdz 18.00. Tagad paēdīšu. Parakstīšu referātu. Vakarā iešu uz filmu :)
Rīt gan kopā ar draudzeni iesim pasportot no rīta!
uuhh 18km noieti,laiks lielisks un beidzot aizgaju paverot tas atrakcijas Esplanaadee :-) un bonusaa prieku sagadaaja nopirktas tiklinjzekjubikses no meiccas kas te tirgojas :-)
Es iedomajos-Salome uz Parizi,Hellish uz Tenerife,Karinjo -Zviedrija-tagad man nebutu istais laiks braukt tuseties uz Rigu! :-D Nesatiktu visu kompaniju! (l)