man laikam laba atmiņa, es ļoti labi atcerējos, kā viņa savas diskusijas nosauca :-D nu, rekur, piem, http://cosmo.lv/mine/forum/9/topic/49500?rand=1617477983 un komentāros ir links uz diskusiju, kurā visas 3. daļas apkopotas :-D
ajjj, kā es gribu to stāstu izlasīt, tā saintriģējāt, bet tajā sunces diskusijā tās daļas laikam nepareizi saliktas- nevar neko saprast. kā lai atrod šo diskusiju pirmsākumus?
Izlasīju arī to stāstu, skaisti un mini nu tās beigas :)
Uztaisīju arī vakariņas, man jau vēlās pusdienas :D
Un tagad atkal gultā turpinu puņķoties. :-/
barcelona! :D jā, jā, es no Hospitāļu ielas, salomē bišku citas ielas :D bet nu mēs jau kapos taisamies vinrot, tā kā vari nāk ar čipsu paku un aliņu ielūrēt :D:D
Sveikas!
2 h apzvanīju vidusskolas un konstatēju, ka daudzi direktori ir ļoti nejauki cilvēki un viņiem nospļauties par saviem skolēniem.
zaķi, izturību Tev :-D , man parasti arī tā ātri uznāk un tikpat ātri paiet. Esot darbā vēl varu saņemties, jo nav īsti laika štopēt, bet mājās krāmēju mutē visu kas nekustas.
hm, izlasīju to kalisto stāstu. Esmu mazliet vīlusies, jo nešķita man tas nemaz tik aizkustinoši. Pati brīnos- man, cilvēkam, kas raud pat pie Ievas Pārvērtībām, tas nešķita aizkustinoši? :D
Hell, bet Tu jau pati biji noskaņojusies uz tās nots, ka nemaz negribi to darbu, jo gribi uz Tenerifi, un še Tev - spēriens taisni pa olām!
Bet nu, skumji, jau, protams.