Jaukums, njifiga! Uz pohaam es varu stukjet ieksha kaudzem buljona piradzinjus un kotletes! :D :D
Un vispar man laikam japriecajas, ka ar savu apetiti un eshanas kvantumiem nesveru tonnu! :D :D
Sunce, paldies,ka pabridinaji - to kardinosho lapu valjaa nevershu nemaz! :-D
Jaukums - dažiem tā ir top tēma visu gadu! :D :D
Zakji - nē, Tev tieši jāielien tajā mājas lapā un jāapskata kārdinošais piedāvājums! :D :-P Tā kā es zinu, cik tas kliņģeris fantastiski garšo, jo mums kolēģe pirms nedēļas tieši tādu bija nesusi uz savu vārda dienu, tad tagad mokos ar domu - pasūtīt sev tādu vai nē! :D :D
Sunce tas gan :-D
varbut megjini savas domas aizlidinat uz kko citu,piemeram klingjera vietaa varetu nopirkt jaunas apakshbikses,nu taadas skaistas utm
Pamodos tikai tagad.
Domāju,ka vajadzētu aiziet līdz bibliotēkai un atdot grāmatas(negribu sodu maksāt par kavēšānu),tad jāsakārto mazliet dzīvojamā telpa,jo mans haoss mazliet par daudz ieviesies.Un pēcpusdienā uz lekcijām.
Vakarā atkal kādu filmu derētu noskatīties.Esmu sakrājusi kaudzīti kompī,jāsāk beidzot skatīties :D
man nav GARASTĀVOKĻA jo nevaru izlasīt nevienu dikusiju normāli,jo viss COSMO IR PILNS AR UZLECOŠĀM REKLĀMĀM...kā man tas besī ārā,tā kaitina.un galvenais,ka nevar dažrreiz dabūt nost.grrrrr... (e)
šodien pa nakti poršs noparkojās pie mājas, bļin, tā sāp iekšas, bet nu priecājos, ka šodien, tad līdz piektdienai jau vajadzētu būt viss un tenerifē ne par ko nebūs jābedā, nu ja man sanāks aizbraukt (l) (l) (l) :-D
atrāvu logu vaļā, salst man, bet vismaz saulīte :D
labrīt, labdien, sauciet kā gribat... jūtos plus/mīnuss normāli, ja neskaita nespēšanu izgulēties, guli cik gribi - miega pa maz, un ir atnākušas sarkanās armijas dienas... darīt neko negribas.. toties atklāju jaunu realitātes šovu - Americas Next Great Restaurant :-)
A es gaidu, kad man atvedīs Actifed tabletes pret iesnām un stūķēšu tās tik iekšā :D savādāk man deguns galīgi neelpo. (t) Un nevaru saprast - kurināt māju vai nē, itkā silts ir.
Nu jā,tad jau lēto.Tu,šķiet,jau tur esi pabijusi,cik atceros.Atkārtoti brauc,jo tur ir tik forši,vai arī tāpēc,ka paziņa dzīvo un pa lēto var atpūsties? :D