Sveikas! Nesen pārnācu mājās, tagad domāju ķerties klāt skolas darbiem. Vakar tiku pie sen kārotā trencīša un peldkostīma. (l) Nedēļas nogale pagāja mierīgi, darot dažādus mājas darbus. Prieks par skatu aiz loga - viss sniegs nokusis. :)
Sveikas!
Šodien man brīvs. Bijām ar draugu mana tēta kapos. Tagad draugs aizbraucis labot mašīnu. Un es atputos, uzkrāsoju nadziņus. Bija atnācis santehniķis, kaimiņi sūdzējušies par smaku, izrādās man kambarī truba galīgi sapuvusi, tad nu nākamnedēļ man nāks činīt visu. :-D
šodien kopējamais un printējamais aparāts ir pret mani - viens ierauj lapas otrs drukā kur pašam patīk un neviens vēl nav atnācis, lai to salabotU! (e) neko normāli nevaru padarīt! :-/
chauu! uzzinaaju,ka esmu gaidiibaas!Un draugs izskataas prieciigaaks par mani :D jau juutu kermenii paarmainjas.nezinu kaa lai pazinjo mammai,laikam tomer pacietishos lidz izieshu aarstus un aizlidoshu nakammeenes uz lv,ja midwife atljaus.vissinteresantaakais skiet tas,ka varees iepirkt daudz mazu drebishu:) nu un tagad jau tieku lutinaata un kartigi pieskatiita,garstaavoklja mainjasc aarpraatiigas jau tgd!:d
Paldies!ja godiigi,nekad nedomaaju,ka taa vareeshu iekrist:D!,pirmaas dienas paraudaaju,jo viss sanaaca taa iisti nelaikaa,bet es skatos uz savu draugu,u redzu cik ljoti vinjs priecaajas par spiti grutibam,kas tagad ir,un jau pateica,ka pats veelas arii piedaliities dzemdiibaas,tad nu laikam esmu laimiiga,ka tagad taa sanaca (l)
Vespera es eedu vegjetaros springrolls,bet domaju ka arii galjas eedieni njammiigi :-D
kamer citi mocaas lai esejaa uzrakstiitu nepiecieshamas lpp es tik rakstu,rakstu,rakstu ka esmu jau nogurusi no rakstiishans :-D labprat laukaa skrietu un rakstiitu bet diemzel man nav tadas spejas lai to apvienotu :-D bet nu Blānša lai tev veiksmīgs skrējiens ;-)