kreimene, ok - paldies par ifno! Jaa, tas mellais ar to aptiekaari jau tur filmas viduu mengjejas! :D
Rausi, kur shausi celojumaa??? :) Baac, man besii, ka izskatas,ka mana celoshana laikam parcelsies uz rudeni..Ehh.. (t) Bet nu vel ceru, ka mosh sanaks pavasarii..
Rausi, nuuu viegli nebus! Bet ja ir laba kompanija, smuks laiks un iespeja taisit pieturas un izstaipit kajas, tad jau bus ok! Shveices skaistums ir to verts! :)
Zinu ka nebūs viegli, jo brauksim nosntopā tik kājas izloka saimainās šoferi un viss. Bet par to Šveici jūs mani iedvesmojāt, ļoti gribu ātrāk braukt. Mašīnā domāšu par mērķi un būs labi! :)
Zaķi nē, tik ilgi nesanāks brauksim pa Lieldienu brīvdienām + vēl dažas dienas. Kopā kāda nedēļa sanāk. :-)
Aaa nu tad gan bishkjin skrejiens sanak!
Es savaa laikaa, kad sanaca braukt ar autobusiem, tiesham gribeju izgriezt Poliju no kartes un parcelt kaut kur uz Afrikas vidieni. :D :D
Ir, protams, ari ljoti skaistas vietas un pilsetas Polijaa, bet nu tranzita caurbraucot, izbesii. :D
Labrīt dāmas!
Es tikko pamodos, jo pastnieks pie duirvīm dauzījās, 3 pakas atveda,ko newarēja dabūt ieksšā pa pastkastīti :D :D
Tagad dzeru svaigi spiestu sulu, baigi stiprā,laikam pa daudz cittronus saspiedu :D
Zaķi nu tur laikam tāda apskatāmākā vieta sanāk Krima. Citu nezinu, bet protams to posmu varētu nomainīt pret kādu citu baudāmāku, man nekas nebūtu pretī! :-D