meitenes, es arī varu sastādīt kompāniju woki toki, kaut gan apzinos, ka pārāk bieži jau tos ēdienus lietoju uzturā :-D :-D :-D
šis vakars man tāds priecīgs - pasniedzējs (pie kura tikai pirmo reizi biju (s) ), teica, ka es izskatoties pēc jauka cilvēka un visu laiku man kaut ko prasīja utt, bet es kā muļķe neizmantoju iespēju un neizpelnījos bonusiņu :-D
Nam nam-es saku smieties-atcerejos ,ka parpratu...!Man seit tik smuka vasara sakusies!Jasak noskanot sevi uz pozitivam lietam...ar pilnu klapi!Kad tad ,ja ne tagad!? :-P (l) (l)
ņam ņam man tas eediens vederam laikam parak pikants,staigaju kaa gruutniece tagad :-( (e) bet nu ja ieshu turp tad jau teeja nekaitees :-D
pareizi,pasniedzejs ar spej tevi novertet ;-)
Sveikas! Par brīnumu šī pirmdiena man nebij traģiska. Pagāja pat diezgan mierīgi,skola un mājās čučēt :) Nogulēju laikam kādas 4 stundas :D apēdu plombīra saldējumu un tagad domāju kādu filmu ko paskatīties :)
Man žēl iet gulēt, jo šodien sākās mazias atvaļinājumiņš, tāpaēc esmu vēl augšā :)
Pirmo reizi skatos Vīrieti uz paklāja...
Bijām uz kazino sieviešdienas ballīti, šitas džeks tur dejoja, nu, īstenībā, papretīgi bija....veeeek, kā viņš to vienu meiču tur noģērba..fuuuuj...
Bet man vispāt striptīzs nepatīk, neegribētu striptīzu, piemēram, vecmeitu ballītē, nevaru iedomāties, kas viņam būtu jādara, lai man patiktu :D
Es ar esmu bijusi tikai uz vienu veča striptīzu, no kura pazudu pēc minūtes-viņš noguldīja sievieti un ar dibenu gar viņas seju braukāja. :-|
Man tuvāka deja nekā izģērbšanās. Kaut gan, ja kāds melnais izģērbtos.. |-) :-D
Vot, Salomē, būtu es to zinājusi, būtu Tev pačukstējusi (vai arī jau Tu zināji). Agrāk essential lēdiju istabā šis ik pēc stundas nāca un kratījās (stienis ar viņam bij) :-D
Salome-tev man japalidz...ka sauca to filmu ar Demi More ...Man ta patika ta filma un tas striptizs ari...Tik skaista sieviete!Ta ir sava veida maksala pasniegt striptizu tza,ka tas nav kliedzosi...!Esmu bijusi striptiz bara! :-P
Hellish-es ari izmeginaju pat dejot pie ta stiena :-P ...ak dievs,ja varetu atrast tas bildes...es biju tada seksiga izskata,bet ne plika ,protams!!!Mums tur bija tada privata ballite! :-D
hellish, nav, nav dziļi. :-D Bet ne cosmo to kādam uzzināt (ja nu venīgi šitā sevi nodod) :-D
Draiskulības jau laba lieta, attiecīgā vietā un laikā :-P