Mīļākais!!! Un dāvanas!

Reitings 11
Reģ: 09.02.2011

Sveikas!

Uzreiz vēlētos sākt ar to, lai nenosodāt mani...

Arī es esmu agrāk sev zvērējusi un piekodinājusi, ka precēti vīrieši man būs TABU, pat interesi man neradīja - zinot ka precēts, bet..ne velti saka - nekad nesaki nekad...

Bet jautājums ir sekojošs, ceru, ka padalīsieties savās domās...

Vīrietis - mīļš, rūpīgs, situēts..bet...nedāvina dāvanas...

Zinu, varbūt Jums liksies - ko man vajag - vīrieti un viņa mīļumu vai dāvanas.. teikšu tā - vēlos arī saņemt kādu dāvanu...Tiekamies jau 4 mēn., bet ir bijuši tikai ziedi un restorāni...

Tā kā esmu mīļākā - tad lai izturas kā pret mīļāko... Sevis kopšana un uzturēšana formā (sajūsminās par manu skaistumu un par to cik kopta esmu) arī prasa naudu..Un ja viņš to vēlas baudīt - uz priekšu..

Ko Jūs par to sakāt?

1. Vīrietis kas neprot dāvināt?

2. Skops?

3. Vai muļķi tēlo?

Paldies Jums :)

04.04.2011 02:44 |

Reitings 2170
Reģ: 29.01.2009
Atrodi sev vīrieti, kuram būsi vislabākā, vismīļākā un vienīgā, tad nebūs par tādām lietām jāuztraucas.
Šobrīd tu esi otrajā plānā un pret tevi tā arī izturas. Nedomāju, ka vīrietim savai seksa mantiņai vēl kaut ko būtu jādāvina vai jāsponsorē.
04.04.2011 15:01 |

Reitings 2943
Reģ: 29.01.2009
"Neticu, ka Jūs, meitenes no saviem vīriešiem dāvaniņas negaidāt.." Tevajag likt uzvaru uz vārdu SAVIEM.

Jā, no SAVA vīrieša es gaidu dāvanas, bet tas vīrietis NAV TAVS tapēc tu no viņa vari neko negaidīt!
Kad būs kāds kuru varēsi nosaukt par SAVU tad arī varēsi cerēt uz kaut ko.
04.04.2011 15:02 |

Reitings 360
Reģ: 19.09.2010
Ja man pietiktu nekaunības gulēt ar precētu vīrieti.. man pietiktu tās arī, lai izskaidrotu to, ka man vajag materiālu atbalstu! Tas varētu izpausties kaut ar dāvaniņām.
Jo tu taču centies arī viņa dēļ, ieguldi laiku un līdzekļus bezperspektīvās attiecībās, ziedo savus jaunības gadus.

Un tad jau redzēs, ko viņš par to domā..
04.04.2011 15:03 |

Reitings 190
Reģ: 12.01.2011
Gribēt dāvanas ir pavisam normāli. Man, piemēram, nozīmīga dāvana ir gan dārgi zelta auskari, gan mīļš ledusskapja magnētiņš, gan grāvmalē saplūktas vizbulītes (par šitām laikam pat lielāks prieks, jo cilvēks taču ir bridis, plūcis un meklējis). Domāju, ka brutāli uzprasīties pašai gan nav prātīgi. Ja sagribēs, apdāvinās Tevi, ja nesagribēs...tad tiešam ir vērts aizdomāties, vai tik svarīga un mīļa Tu viņam esi. Jo, kāds tad ir galvenais jebkā dāvināšanas iemesls? Vēlme iepriecināt otru cilvēku, parādīt, ka viņš ir svarīgs.
04.04.2011 15:40 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ne viens no taviem variantiem.
vnk gudrs vecis, kas panem seksu un doma, ka ar restoranu tev pietiks.
04.04.2011 22:53 |

Reitings 836
Reģ: 27.10.2009
nez vai Zvaigznītes padomi derēs, ja vien negribi 2vus izmērus mazāku kleitu. (t)
04.04.2011 23:36 |

Reitings 1058
Reģ: 24.08.2010
Pasaule laikam tiešām iet uz galu! Nu kur tālāk!

Tagad mīļākās cels brēku, ka netiek pietiekami lutinātas! Es tavā vietā vispār turētu muti, vai arī uzskati, ka Tev pienākas kaut kāda kompensācija par to, ka viņš ir aizņemts, tipa balva par to, ka esi viņu pavedinājusi jeb ieguvusi?
04.04.2011 23:42 |

Reitings 1058
Reģ: 24.08.2010
Un vispār no kurienes tā nekaunība ir radusies? No kura laika tās mīļākās domā, ka ir ar kko labākas par draudzenēm, sievām? Tāpēc, ka vecis nav uzticības cienīgs un šļūc ar vienu, ar otru rada iespaidu, ka viņš ir supermens un tu esi supersieviete un tagad būtu jābūt superīgajai dzīvei, ziedi, dāvanas, ceļojumi? Zabutj, tu esi tikai melna ēna, ar kuru labi pavadīt vakaru pēc nogurušas dienas, atgriezties pie sievas ar smaidu sejā, noskūpstīt bērnus un likties uz auss, jo diena izdevusies!
04.04.2011 23:45 |

Reitings 1569
Reģ: 25.07.2010
Jo tālāk , jo trakāk.
Ja tev bija precēti vīrieši Tabu, kāpēc tā nevarēja palikt?!
Fui tev.
04.04.2011 23:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits