Esmu vnk sagrauta līdz pašiem sirds dziļumiem... (t) Nevaru jau vairākas dienas atkopties-neko sakarīgu nevaru padomāt,izdarīt...viss iekšā vāras,asaras birst vienā laidā..ne mirkli nav miera,ka es par to nedomātu...
Runāju ar savu puisi skypā..parasta vakara saruna..drusku mums bija vārdu pārmaiņas normas robežās,ka drusku jāpadomā par mūsu attiecībām,kkas jāpamaina,jo ir nedaudz jūtama rutīna...puisis teica,ka paņems atvaļinājumu darbā,grib atpūsties no darba,tās spriedzes..protams,bija viņam arī citas sadzīviskas problēmas,kas viņu bija visu laiku mocījušas...bet tas ir cits stāsts...mūsu saruna beidzās ap 21iem vakarā..sarunājām,ka padomāsim,ko pamainīt un pēc nedēļas satiksimies...gribēju arī viņam kaut no visa atpūsties,jo tiešām bija no daudz kā noguris un sevi izsmēlis...
Vakarā 23os saņēmu ziņu no viņa māsīcas,ka viņš braucis pie k-vecākiem ciemos un cietis autoavārijā :'-( ..tajā pašā dienā pēc mūsu sarunas..viņš bijis nervozs,uzvilkts...bāc-es saņēmu to ziņu un man viss apkārt sagriezās-sirds sita 100x ātrāk,asaras gāzās,neko nevarēju pateikt,rokas drebēja.... :'-( Tas bija tikai dažas stundas vēlāk...
Es vēl šodien tam nevaru tikt pāri...vēl viņš sarunas beigās man pateica,ka mani mīl un es viņam nemaz nepaguvu to pateikt pretim :'-( Vienmēr biju gaidījusi īpašu mirkli,lai viņam sniegtu šos vārdus... :'-( Un kā rādās-vajadzēja ātrāk pateikt...un vēl beigās māsīca pateica,ka viņš mani bija domājis dzimšanas dienā bildināt... :'-( Bāc....es vnk nespēju tam visam vēl noticēt un tikt pāri... :'-( Es vnk nespēju bez viņa dzīvot!!!!....Katru dienu varu raudāt....paskatos bildes,paklausos dziesmas,atceros,kur bijām kopā un kādi bija mums plāni...es vnk nespēju...es iekšēji jūtos "tukša"....es pat tagad rakstot šo visu-NESPĒJU NERAUDĀT :'-( :'-( :'-( :'-(
Neko tik traģisku es nebiju gaidījusi...es vnk nespēju pat tagad neko sakarīgu uzrakstīt...Bet vienu zinu-Es viņu MĪLU un MĪLĒŠU (l) :'-( Cik žēl,ka es viņam šos vārdus nevarēju ātrāk pateikt dzīvē-aci pret aci....lai sajūt,cik man bija svarīgs....nožēla ir pret sevi :'-( Cik ļoti viņš arī manis dēļ centās....ehh.....smagums sirdī!!! :'-(
Vnk gribēju savu sirsniņu izkratīt...nezinu,kā mana dzīve tālāk turpināsies.....