Čav čav dāmas! Tikko atgriezos no Rīga Plaza ar pirmo transportu un nevaru sagaidīt,kad iešu čučiņāt |-) Kopumā esmu apmierināta ar pasākumu,jo paspēju piedalīties gandrīz visos semināros un modes skatēs,kurās vēlējos (l) ieguvu daudz jaunas,agrāk nepiefiksētas zināšanas un idejas, kā arī uzdrošinājos uztaisīt veselu konsultāciju ar entajiem jautājumiem par kosmētiku tieši savai ādai. Konsultantes bija ļoti jaukas un piemekleja tieši man radītu tonālo, ko agrak nekādi envarēju atrast, pastāsījā kā labāk izcelt acis un visu visu sīkumos. Tādā ziņā konsultantes bija ļoti jaukas,smaidīgas un izpalīdzīgas. Modes skates arī tīri labi patika :) Mūzika arī bij tā neko :D Vakarā 1.15 paspeju arī Vogue dokumenatālo filmu noskatīties un 3.00 Chanel filmu, abas pilnīgi par brīvu. :) Nofočējos arī ar Baltiņ zaķi :D (l) bet pie cosmo vāka gan neuzdrošinājos iet :D
Gari sanāca, bet gribēju tikai pateikt, ka kopumā esmu apmierināta ar pasākumu un nenožēloju, ka turp aizgāju. Neko noderīgu nenopirku,tikai rijamos uz atlaidēm :D
Kas jums patika/nepatika? Un kādi šodienai plāni? :)