Nuu, stāstiet tās, kuras bija riga plaza. ko labu nopirkāt?
Patiesībā biju patīkami pārsteigta, jo likās, ka atlaides būs kkādām atlasītām precēm tikai, bet nē - visai jaunajai kolekcijai (piem, zara, mango, bershka utt) -20% (l)
Es smagi aplauzos, jo tur nebija man vajadzīgo veikalu... neko nenopirku! :) Rīt braukšu uz Spici. Vispār muļķīgi sanāca, ka nepaskatījos kādi tad ir veikali Riga Plazā :) mana vaina...
galiigi garaam!organizaacija piekliboja,cosmo kokcciks-nekads,pasakums parak garlaicigs...vieniigais prieks un pozitiivais satikt cosmo meiccas un gan bei pasedet 8-) :-D viennoziimiigu meitenju satikshanas vakari daudz labaki :-D
Nuuu modes skate, uz kuru biju pierakstita, sakas pusstundu velak, kad jau bija jasakas nakamajam seminaram, kura biju pieregistreta.. Bet tas otrs seminars vispar nenotika taja vieta, kur bij paredzets, bet kaut kada kaktaa zem eskalatora.. Karoch vel visadi sikumi bij salaisti pilnigaa gristee..
Par Bikini bash - lielakais prikols - izdalija reklaminjas, ka shogad Bash bus 23. julija! Registreshanas no 11. aprilja laikam. Un pirmajam cik tur dalibniecem bus davanas!! (l) :-D :-D :-D
Davinaas bikini un AVON komplektus! :-D :-D Hmmm...nez cik liels ir ticamibas procents, ka davanas bus?? (t) :-D
Es jau ari smejos, ka 11. aprili uzreiz pec pusnakts japiesakas, lai butu starp pirmajam. Un tad bus stimuls tieveet, lai ielistu ekskluzivaja Bashaa bikini! :D :D
Hell vo, vo.
nezinu, man jau liekas, ka man tāpat viss tas jau ir kosmētikas makā, kas būtu dāvināts, bet kopš bērnības esmu taisnības cīnītāja, man kosmētikas netrūkst, man tas ir principa jautājums.
šmurguļi drošvien tagad mūsu kosmētiku zieķē uz sava perimetra (e)
ha ha, man jau liekas, ka cosmo pats l'oreal apšmauca, vnk negrib mums to teikt, vai tiešām, cosmo redakcijā katrai ir pa 30 kosmētikas komlektiem, a mums ar lakatiņiem un bezmaksas dlaitiem (kas arī nebija galīgi sūdīgi) bija jāiztiek :D:D:D
zakji, nu vot, tu tagad izreklamēji, visas uz vakts sēdēs kā perētājsvistas :D