Man arī vajag kādu līdznācēju uz karuseļiem, neviens neparakstās :D Vienai tizli braukāt un priecāties :D Blumarine - ja negribi ar Endy*, brauc pie manis :D man vajag jaunas sejas un jaunas paziņas :D:D:D
Blumarine, nu re.. tad jau viss čikiniekā :-) ja gribi, vari pievienoties. Bet vajag vēl kādu, sadabū kādu pazīstamo, vai arī lai vēl kāda no cosmo meičām piesakās ;-)
Mēs domājam uz ČBK, bet ķipa jau tur no 21, bet domāju, ka tikšu iekšā :-) bet par pārējiem klubiem nav ne jausmas, teicām, ka iesim kur acis rāda :-) un kur lēta ieejas maksa :-D
Hell - aizvešanu rīt līdz turienei no drauga pagaidām esmu izspiedusi. Ja šovakar brendijs no plaukta nesāks uzstājīgi mani uzrunāt un nepadošos viņam, tad gan jau, ka būšu braucēja :D Tas bija mājiens, ka esi gatava sastādīt kompāniju? :D:D:D
Domā, ka nē? Man šķiet līdz kādiem 02.00 toč būtu jāstrādā, bet vislabāk jau 1188 zinās. man tā pat darīt šovakar nav ko :D vai nu vienatnē pie Lipstick Jungle piedzeršos un rīt domāšu par to, vai tik tā nav alkoholisma pazīme vai braucam uz karuseļiem :)