Nu,ik pa laikam.Tiesa,lielākā daļa ir par pilnīgiem sīkumiem.Par tiešām,tiešām nopietnām lietām kašķis ir ļoti reti.
Bija viens tizls periods,kad varējām saraut kašķi bez maz katru otro dienu un bez maz par tādiem sīkumiem,kā greizāku skatu otra virzienā,vai ne tādu balss toni.tad mums abiem bija stresi,neveiksmes un tāpēc nāca viss laukā.
Tagad tas ir garām.Bet principā,mums visi tie sīkumkašķi arī ir tāpēc,ka esam dažādi un lietas mēdzam uztvert dažādi...
Mēs strīdamies bieži :D un kādu laiku atpakaļ vārdu apmaiņa bija visai sulīga un skaļa :D kā tādi spāņi baurojām :D nu jau kaut kas pamainījies un mācamies nestrīdēties, vai arī stīdēties klusām :D
Ar ieprieksejo puisi stridejos katru otro dienu, vienmer kaut kas nebija labi :D (bjam kopa 4 gadus)
Ar tagadejo kuru esu kopa 2 gadus stridamies labi ja reizi menesi :-) (dzivojam kopa)
Tikai vienreiz tā nopietni esam sastrīdējušies. Ikdienā nestrīdamies pa nopietno, dažkārt sanāk ar jokiem pabļaustīties un papukstēt, bet nekad tas neaiziet tālāk.
amaizing. - Alkohols un vinja attieksme dazhadas situacijas.. vinjs vnm kave, NEKAD nenak sarunataja laikaa majas. Vinjs var aiziet uz veiklau kas 5 min attaluma un atnakt majas pec 8 stundam galiga plegura...!Ticu to ka vinjam brutes* nav .. vienigi ta var buut tikai pudele.
Nu, man, piemēram, vienkārši patīk pastrīdēties. Es tā mierā ilgi dzīvot nemaz nevaru. :-D
Bet mani vecvecāki strīdās nu katru nedēļu noteikti... bet pēc pusgada svinēs zelta kāzas. :-) Tā kā strīdēšanās biežums/retums nav rādītājs laimīgai dzīvei. ;-)
Mums tāda bļaustīšanās, trauku plēšana vispār nekad nav bijusi. Abi pārāk mierīgas dabas laikam esam.
un, jā, es nemāku dusmoties.
Atceros, ka vienreiz biju dusmīga, jo viņam bija jābrauc pakaļ vienai pavecai dāmai(pensionārei) uz balli, bet viņš atgriezās tikai naktī. Man pašai smiekli nāca, par to, ka biju dusmīga uz to, ka viņš vakaru pavada pencīšu sabiedrībā. :-D :-D :-D
Ir jau gājis visādi. gan tā,ka strīdēties var bez maz vai katru dienu(nu protams par sīkumiem,bet tāpat nervu uzvilka) un bija arī tā,ka mēnesi bez neviena kašķa,bet pēc tā mēneša pilnīgi prasījās pakasīties :-D