Kā nogulēt visu cauru nakti? Es mūžīgi pieceļos kādas 2,3, pat 4 vai 5 reizes pa nakti. Dažreiz tāpat vien, dažreiz uz tualeti, bet tā gribētos vienreiz izgulēties un piecelties nu tikai 1x :(
nē, nē viss ok :-D
es jau esmu diezgan saspringtā lekciju sarakstā, reizēm izeju no mājas pusseptiņos no rīta un esmu atpakaļ ap 8 vakarā, bet vienalga, pāris reizes pa nakti esmu augšā
Tad vakaros vari padzert baldriāņa tabletītes, paklausīties to relaxing mūziku, kaut kā mēģināt atslēgties no dienas laikā uzkrātajām negācijām, joga, grāmatu palasīšana, pabūšana vienatnē utt. Man īstenībā līdzīga problēma, bet tas vairāk uzpaužas nenormālos murgos.
baldarjāņi jau ir mēģināti,neko :-/ un tā burtiski katru dienu, lai gan citu reizi jūtos burtiski iekritīšu gultā un atslēgšos. mierīgāk visu arī pēdējā laikā cenšos uztvert, bet vienalga savas reizes esmu augšā
Nu jā,tas tiešām droši vien no tās nervozitātes,lai gan pat tad,kad stresoju,guļu ideāli. Varbūt der pamēģināt kādus nomierinošus elpošanas vingrinājumus,kad es nevaru aizmigt daru tā - ieelpoju,izelpoju visu un aizturu elpu cik varu,tā piecas reizes,drīz vien jau čuču saldā miegā. Bet nezinu vai tas palīdz uz visu nakti :-D
pec bai-bai komentara taceros, ka lasiju laikam par to, ka miega problemas var but, jo gulta atrodas, kur krustojas kautkadi tie punkti energetiskie, tad gulta vnk japarbida citur :-)
Chupse ar mani ir tieshi taa pat-katru nakti pieceljos vismas reizi vienu,naktiis visbiezhaak sapnjoju par darbu,bet nekaa taada,kas mani nomaaktu nav. Aizbraucu pie drauga un tur gulju kaa nosista-kaa jau sava miiljotaa apskaavienos. (l)
Varbuut patieshaam jaapaarbiida gulta vai arii jaamanaina galvas vieta ar kaajgali un jaaliek galva gultas otraa galaa! ;-)
Man arī šitais mēdz piemeklēt.
Man ir pat obligatais nosacījumu saraksts, lai izgulētos bez mošanās:
-istabu izvēdināt;
-tīri palagi (mainu ik pēc 2-3 dienām);
-draugu īsi pirms iemigšanas nostumt otrā gultas malā, lai nakti netraucē, viņam tendence pielīst klāt un tad miegā mēs viens otru uzmodinam;
-noteikti iesmērēt visu ķermeni ar mitrinošu krēmu, jo ja āda ir sausa, tad viņa man kņud un tad es mostos :D
-un vēl es cenšos vakaros daudz nedzert šķidrumu, lai nebūtu jāiet uz wc.
un ko Tu dari pirms gulētiešanas? :-) varbūt izej pastaigāt pāris stundas pirms, pakusties, pavingro, man pēc tādām aktivitātēm ir tāds nogurumiņš, ka, kā atlūztu, tā no rīta tikai pamostos :-D
pirms gulēšanas izstaipies, lēni un mierīgi pavingro, lai muskuļi atslābst. reizēm gadās miegā raustīties, tur gan fizissks nogurums, gan nervi var būt pamatā, un tad raustoties visu ko var sapņot un pamosties. vēl vakarā nevajag daudz dzert.
es guļu ar miega brillēm, vinas vismaz acis notur ciet pa nakti :D
Es savādāku miegu pat nezinu. Tā,kā man jau kopš sevi atceros, ir problēmas ar pūsli, tā celšanās 3-4x naktī, ir pierasta lieta.
Ja Tev vajag uz tualeti, aizej pie ārsta, varbūt vaina ir risināma?