Meitenes, vai varat ieteikt solāriju Purvciemā, vēlams, pie Stirnu ielas Rimi, 11tā un 13tā trolejbusu galapunktā? Kāds solārijs ir tas, blakus Betai? (Uz tās ielas starp Rimi un trolejbusu galapunktu?)
pie Betiņas tajā neesmu bijusi, bet pretī lielajam Rimii ir Supernetto un pie tās ieejas, kura ir uz Betas pusi labajā pusē, lejā pa kāpnēm iekšā ir solārijs Lerona, es citreiz tur eju..
;)
Chaw ... es gaju uz to kas ir tajaa Elvi .. man patika, katra 10 reize par brivu :) . Un ja nemaldos tad arii nebij dargi.. ;) Tur cik atceros bij 1stavoshais un 1 guljoshais..
Medutinj, sen neesmu tajā Leronā bijusi, pēdējo reiz, kad biju, tur nebija nekādas akcijas, tapēc nebija diez ko izdevīgi, es tagad eju otrā Leronā, kas ir tirdziņā, nopirku kopaletak.lv kuponus pa 0,89ls :)
http://ej.uz/sh8n
tur vienīgais tagad izdevīgi tas, ej līdz plkst. 12:00, maksā 1,89ls, ej kurā solārijā un uz cik ilgu laiku vēlies :)
Cik eju uz to Pludmali, nav īpaša efekta. Lampas nomainītas pēc jaunajiem standartiem un vairs nevar tā forši iesauļoties.
Varbūt purvciemā kaut kur var tā efektīvāk pasauļoties?
nav ne jausmas par Pludmali, mana kursa biedrene tur iet un ir apmierināta :)
Black Care varbūt pamēģini, tur vēl pietam ar studenta apliecību 40% atlaide ;)