Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

gribas piedzerties

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011

Zinu, ka tām, kuras šobrīd ir veiksmīgās attiecībās, kārtējais žēlabu topiks par šo tēmu kretinēs, bet laikam šobrīd man ir vienalga. Gribas kādam izstāstīt un dzirdēt kāda domas. Ar puisi esmu kopā vairāk nekā gadu. Kopā nedzīvojam, bet ļoti bieži esam kopā (patiesībā es to uzskatu par kopdzīvi, jo vairākas naktis nedēļā vai nu viņš paliek pie manis vai es pie viņa). Nesen ar vienu draudzeni, sauksim viņu par X, pasusinājām vakarā vīniņu un aizrunājāmies par dažādām lietām, arī par attiecībām starp mīļotajiem, draudzenēm, ģimenes locekļiem utml. Es padalījos ar saviem novērojumiem par to, ka mana otra draudzene, sauksim viņu par Y, dīvaini uzvedas mana drauga klātbūtnē – regulāri apskata viņa profilu draugos, ja atrodas pie manis un man piezvana draugs, kurš grasās braukt ciemos, aizskrien mājās, sapucējas, pēc tam it kā starp citu atkal pie manis ienāk ciemos. Plus vēl visādi sīkumi. Es stāstīju un teicu – laikam tā ir mana bērnišķīgā greizsirdība.

X uz mani skatījās, minstinājās un tad teica – es to zinu jau sen, jau sen esmu gribējusi pateikt, bet visu laiku pārdomāju – pirms gada pasākumā, kurā bijāt arī Jūs trīs, viņa ārpusē skūpstījās ar tavu draugu, kamēr tu biji iekšā. Es jutos kā idiote. Es nenosodu tikai Y, arī vīrietis ir vainīgs un kaut kādā mērā droši vien arī es, bet mana draudzene man neteica ne vārda. Viņa ēda pie mana galda, ballējās ar mani kopā, gulēja manā pidžamā, raudāja manos kabatas lakatos, nekaunējās pievienoties vakariņās mums ar draugu, kad man pieklājības pēc nācās viņu uzaicināt. Visu šo gadu viņa nevienu brīdi nav teikusi – klausies, mans šķiet, ka ar Tavu draugu kaut kas nav labi, viņš man uzmācās. Vai tad tas nav draudzenes pienākums? Es zinu, ka pati esmu naiva, bet es nesaprotu – kā tuva draudzene ko tādu var nodarīt otrai? Ok, tas bija īss dzēruma skūpsts, kuram nekas nesekoja un pēc tā no drauga puses esmu tikusi nēsāta uz rokām, bet es nesaprotu, kā lai šobrīd tieku ar sevi galā. Man pat laikam tik daudz nesāp fakts, ka tā notika, kā tas, ka es kā čūsku azotē viņu visu šo gadu esmu sildījusi, esmu viņai palīdzējusi gan darba jautājumos, gan sadzīves problēmu risināšanā, bet viņa mani visu laiku ir turējusi par muļķi. Stulbākais ir tas, ka es pat nevaru ar viņu izrunāties un pajautāt – kāpēc?, jo tā es nodošu X, ko esmu apsolījusi nedarīt. Jau vairākas dienas neatbildu uz viņas ziņām, jo viss, ko man gribas pateikt, ir – ej dirst, tu, zemiskā cūka un nekad vairs nerādies manās acīs, bet tajā pašā laikā man ir jāsaņemas un es pat nedrīkstu viņu nolamāt. Baigā rakstura audzināšana. Baigi sāp. Vīrieši nāk un iet, bet draudzenes taču ir tās, kurām būtu jābūt līdzās labajos un sliktajos brīžos. Skarba veidā gūta mācība, bet laikam tiešām sieviete sievietei ir un paliks čūska un tā ir pašnāvība kādai no viņām uzticēties.

02.04.2011 16:03 |

Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
Es uzrakstītu viņai vēstuli, pateiktu arī to, ka viņa ir cūka, un vairs nekad ar viņu nokontaktētos, draudzenes šādi nerīkojās :-/
02.04.2011 16:09 |

Reitings 167
Reģ: 30.01.2011
es gan viņu gribētu satikt dzīvē (pēdējo reizi) un pateikt acīs visu, ko domāju. Aizrakstīta vēstule nav tas, viņa taču bija tava draudzene un tāda nodevība un meli.
Bet vispār nevienai draudzenei-sievietei nevar pārak daudz uzticēties utt. visas sievietes ir un paliek čūkskas un ja viņām pašām būs tas izdevīgi, otru draudzeni kaut vai lauvu bedrē iedzīs.
02.04.2011 16:18 |

10 gadi
Reitings 2152
Pats stulbākais, ka tas notika, kad ar draugu biju kopā trīs mēnešus un viņa zināja, cik traki esmu samīlējusies. Es pati viņai biju atzinusies. Vēl trakāk - viņa pati man pirms tam bija teikusi, ka varot redzēt, ka es tam vīrietim daudz nozīmēju, ka tādu mīļumu un lutināšanu no kura katra un kura katra sagaidīt nevar.Ai, būs jau labi. Tas laikam ir jāizsāp un jādzīvo tālāk.
02.04.2011 16:24 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Un ko Tavs draugs par šo visu saka?!
Es jau laikam tai draudzenei arī visu to pateiktu ko šeit uzrakstīji ;-)
02.04.2011 16:25 |

Reitings 1020
Reģ: 29.01.2009
es gan nedomāju, ka tāda tālāk dzīvošana sanāks, kamēr nebūsi izrunājusies ar draudzeni. tas ir ļooti neglīti no viņas puses - tēlot divkosīgu maitiņu.
02.04.2011 16:27 |

10 gadi
Reitings 2152
Draugs laikam saņēma viņu abu pelnītās dusmas, es pateicu, ka viņš ir nožēlojams cilvēks, ka nesaprotu, kāpēc viņš tā izrīkojās, nu, vidas tās dramatiskās lietas, ko tādos brīžos pārlieku emocionālas meitenes saka. Viņš dievojās, ka pēc tās reizes ar viņu nekas nav bijis un viņš pat īsti neatcerējās - kaut kas toreiz bija vai nebija. Lūdzās, teica, ka viņš viņu negrib, jo tad jau sen būtu ar viņu ko veidojis.
02.04.2011 16:33 |

10 gadi
Reitings 2152
Un kad es tā padomāju, atceros, reiz draugs izmeta - man tā Y liekas tāda interesanta meitene, uzmanies ar viņu. Es jautāju - jums ir bijis kāds sakars? Viņš atbildējā - nē, nē. Vienkārši uzmanies. Bet es, protams, to neņēmu galvā, es vispār tagad visu to gadu redzu citām acīm un visām epizodēm, notikumiem ir pavisam cita jēga un nozīmē.
02.04.2011 16:35 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
es laikam rīkotos savādāk - es neko tai šmarai neteiktu, lai neiegāztu labo draudzeni, bet pateiktu draugam gan, lai viņš pasaka tai ļaunajai, lai viņa vairs nerādās Jūsu acīs un lai nejaucās Jūsu dzīvē! (lai pazūd uz visiem laikiem) :-)
02.04.2011 16:54 |

10 gadi
Reitings 2152
Ir brīži, kad man šķiet - bet varbūt es te tagad cepos par neko? Tomēr gads jau ir pagājis un kamēr to nezināju, attiecībās jutos laimīga. Bet tad attopos, ka šādām lietām nav attaisnojuma. Un, ja es ko tādu nodarītu viņai (kaut noilgums būtu divi gadi), nepārspīlēju, viņa mani noraktu. Redzu, cik greizsirdīga viņa ir uz vīrieti, kurā viņa ir ļoti samīlējusies, bet kurš nekādu skaidrību viņu attiecībās pusotra gada laikā nav ieviesis (jā, ar manu draugu viņa laizījās tad, kad pašai tāds bija).
02.04.2011 17:08 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
tas tiešām nav attaisnojums..
un attaisnojuma nav arī tam, ka viņa mūždien skrien pucēties utt.
Lia draugs pasaka, lai viņa pazūd un viss.
Nav ko ļaut bojāt dzīvi tai čūskai!! (e)
02.04.2011 17:15 |

Reitings 1
Reģ: 03.04.2011
Stāsts stik ļoti līdzīgs manējam. Tikai manā gadījumā bija kas vairāk par skūpstiem... Un es to uzzināju vēl vēlāk nekā tu. Un ar nezināju ko īsti domāt...cepos par sīkumu vai ne, jo it kā tas bija sen, bet nu sāp jau tik un tā.
03.04.2011 03:18 |

10 gadi
Reitings 2152
Pirms mirkļa pateicu draudzenei. Viņa man vērtīgā tonī atrakstīja vēstuli un jautāja, kāpēc es viņai vispār neatbildu uz ziņām? Kad mierīgā garā apskaidroju, ka nezinu, ko viņai teikt un kāpēc tas, tā, ka labāk neatbildēju vispār nevis dusmās viņu apvainoju vai sarunāju rupjības, viņa man atbildēja, ka nekas tāds nav bijis un izgāja no dr.lv. Arī uz sms neatbild. Forša mums tā saskarsmes kultūra, ne?
03.04.2011 23:45 |

10 gadi
Reitings 1288
Nabaga draudzene tagad ir apbižota :-D

Es Tev ieteiktu vienkārši viņu izslēgt no sava drauga loka.Nevajag nekādus kontaktus turpināt.
03.04.2011 23:57 |

Reitings 2925
es pat nelasiju visu,ieraudzījo tos X un Y un atcerējos sīrupu vai puff,tās tīņu problēmas :-D
04.04.2011 00:01 |

Reitings 712
Maximā ir atlaide litram Bacardi.
04.04.2011 00:07 |

Reitings 1607
Reģ: 26.05.2010
O`Hāra psc :D
04.04.2011 00:17 |

10 gadi
Reitings 2152
Man prieks, dāmas, ka Jums gribas ieņirgt. Nez, kā būs, ja kādreiz pašām sanāks nokļūt šādā situācijā. Bet paldies par līdzcietību! Tādas kā Jūs tiešām griež pasauli, tāpēc arī esam tādā pakālā, kādā esam.
04.04.2011 00:20 |

Reitings 1607
Reģ: 26.05.2010
pride es vienkārši nesaprotu - Tavā vietā es sen visu būtu iemetusi tai "draudzenei" sejā. Un no drauga puses tā arī ir cūcība. (t)
04.04.2011 00:27 |

Reitings 15092
Bet ko Tu gribi, lai mes daram?? Nu pasuti tak to taa saucamo draudzeni un izskaisdrojies ar savu virieti! Patiesibaa to jau sen vajadzeja darit nevis drukaat to visu ieksh cosmo!
04.04.2011 00:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits