Sveikas.
Vakar ejot gulēt daudz domāju par to, ko vēlos sasniegt dzīvē. Gribu pabeigt jau esošos reklāmistus,komercdarbību. Gribu to apvienot ar /Teri/ modes skolu, kur iemācītos modes lietas un pamatus vizāžistiem. (To esmu gribējusi iemācīties visu laiku, patīk citus uzkrāsot, uzpucēt, jo ļoti interesē, tomēr pati neuzdrošinos sevi pasniegt kautkā /ekstrēmi/, t.i. košāk,spilgtāk,vairāk aksesuāru.Vienmēr ģērbjos tā neuzkrītoši). Vai kāda ir mēģinājusi apvienot divas skolas vienā gadā? ;)
Pēc skolas pabeigšanas vēlos iestāties /kosmetoloģijas koledžā/, tas man sapnis. (l) Papildus iziet masāžistu kursus, (jo tas darbs ļoti aizrauj un citi saka, ka man stipras rokas un pēc masāžas mugura un kājas nesāp. :):D). Vai arī pēc skolas iestāties /Biznesa augstskolā/, kur iemācītos kļūt par uzņēmēju un iemācītos visas biznesa lietas, jo dzīvē gribu sasniegt daudz. Bez tā visa vēlos iziet arī fotogrāfu kursus kādus, jo arī fotografēšana mani ir ieinteresējusi, jo draudzenes vienmēr ir sajūsmā kādas bildes esmu viņām safočejusi un vienmēr slavē.
Laikam viss sanāca murgaini un izklausās pēc pusaudžu sapņiem, bet pēc jūsu domām es to spēšu, vai pareizāk sakot, tas ir iespējams? Vai esat mēģinājušas apvienot vairākas skolas? ;)