sieviešu viedoklis par apkalpošanu veikalā

Reitings 51
Reģ: 27.03.2011

Sveikas meitenes!

Interesē jūsu viedoklis par to kādai jābūt ideālai apkalpošanai veikalā no pārdevēju puses. Saprotu, ka nevienam/ai nepatīk, ka knapi ieejot veikalā pārdevējs tev lien klāt piedāvājot palīdzību. Tu pat neesi paspējis neko apskatīties un pēc tādas uzbāšanās gribas iet tālāk uz nākamo veikalu. No manas puses izcili negatīvs piemērs būs "Lee Cooper" veikali.

Uzbursim ainiņu: Jūs ieejat veikalā un pieejiet pie kāda apavu stenda un pētat. Kādu reakciju jūs sagaidat no pārdevēja? Pieņemsim, ka tas ir sporta veikals.

Jūsu viedoklis ļoti noderēs.

01.04.2011 18:07 |

Reitings 2087
Reģ: 29.01.2009
Ja esmu iegājusi sporta veikalā, tad 3 pūcēm astes sākuša ziedēt, slotai kāts arī, bet tā, iedomājoties kādu citu. Man vajag, lai pārdevēja nāk klāt un kaut ko runā tikai tad, ja es pati to palūdzu, pārējā laikā viņai ir jābūt klusai+tālai.
01.04.2011 19:43 |

Reitings 51
Paldies meitenes par jūsu viedokli. Tā jau biju domājis, ka 90% meitenes (ganjau ar džekiem būtu līdzīga situācija) pārdevēju-konsultantu negribēs redzēt pat tuvumā. Stulbākais ir tas, ka veikala vadītāji brīžiem pat paši nesaprot kā to veikalu jāvada.
02.04.2011 00:00 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Ideālais variants: es ieeju,pasveicinu pārdevēju,viņa/viņš atņem manu sveicienu,pasmaida un liek man mieru.Ja man rodas jautājumi vai vajag palīdzību,tad es pajautāju pati un viņa/viņš man atbild vai palīdz.Bet tas arī viss.

02.04.2011 00:06 |

Reitings 7596
patikami ja ienakot veikalaa pasveicina...bet taa ljauj man meklet to ko vajag un ja nespeju tikt galaa.lai ir taa ka pieeju pec palidziibas un man laipni paliidz :-D
02.04.2011 00:09 |

Reitings 2925
man arī patīk,ja sveicina,bet ne jau,ka izmisīgi iet man līdzi cenšoties noķer manu skatienu,lai sasveicinātos :-D
patīk,ja piedāvājas palīdzēt,bet nevis uzreiz,bet,ja es kaut ko meklēju ļoti vai ilgi cilāju.
un patīk,ja pārdevēja visu,ko paņemu mērīt,aiznes un pielaikošanas kabīni ;-)
02.04.2011 00:17 |

Reitings 89
Kā jau te viena meitene teica, ja tas ir sporta veikals, kur pārdod vnk stila drēbes utml., tad lai liek mieru, kamēr pajautā, bet, ja tas ir sporta veikals, kurš vairāk specializējas uz sportu kā aktivitāti (ceru, ka var saprast manu domu :-D ), tad gribētu saņemt profesionālu palīdzību :-)
02.04.2011 00:21 |

Reitings 12651
es gribētu tā, lai pārdevēja/-s nebrūk virsū ar saviem jautājumiem, bet arī lai es zinu par viņa eksistenci un varu pavaicāt, ja kaut kas interesē. Man vairāk par to "uzbāzīgo uzvedību" nepatīk tas, ka ieeju veikalā, tur ir tikai viena pārdevēja, un tā pati runā pa telefonu vai dara kaut ko tikpat "svarīgu".
Bet es saprotu arī to uzbāšanos, jo ir tādi cilvēki, kas paši nemaz neprasa, pat ja kaut kas interesē. BET tā nopētīšanas un uzkrītošā skatīšanās virsū gan ir ļooooti kaitinoša.
02.04.2011 00:27 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Nesen redzēju veikalā pārcentušos pārdevēju. Sieviete skatījās galda spēles. Pienāca pārdevēja- ko jūs vēlaties? Šī atbild- dāvanu 8 gadīgam puikam. Pārdevēja sāka stāstīt, kurā galā atrodas piemērotas galdaspēles. Pircēja ignorēja pārdevējas norādīto virzienu un turpināja pētīt to plauktu, ko bija iesākusi. Pārdevēja stāvēja viņai aiz muguras un izmisīgi murmulēja, lai pircēja iet uz viņas norādīto plauktu. Nezinu, kā pircēja jutās, bet man tas likās smieklīgi. Viss beidzās ar to, ka pircēja aizgāja prom no veikala.
02.04.2011 01:15 |

Reitings 51
Interesants gadījums sanāca. Nervi neizturēja un pasūtiju kautkādu 50 gadīgu pār"smaržojušos" krievieti trīs mājas tālāk. nav laika sestdienas pievakarē apkalpot visus klientus vienlaicīgi. redz viņai nepievēršot uzmanību. :D

Vēl fakts tāds, ka nostrādā komplimentu izteikšana skaistajām meitenēm. diez veikala darbinieks ko tādu var atļauties? :D
Viena sieviete pirka sporta krūšturi un pateicu, ka viņai skaistas acis. labi, ka nepārprata :D:D
Pēctam arī bikses airobikai paņēma. pat paprasija manu viedokli kā izskatās viņas dibens tajās biksēs :D

Lūk, tātad nav jāstāv pa gabalu, ir jāiet klāt un jārunā :D
20.04.2011 02:42 |

Reitings 1223
Reģ: 23.04.2010
man arī ļoti nepatīk uzbāzība, bet arī man darbā ir jābūt mazliet uzbāzīgai komunicējot ar klientiem(pa telefon.)
Bieži man gadās, ka pārdevēja jautā: Vai varu kā palīdzēt?Jūs kko konkrētu meklējat? Vnm atbildu, ka nē, es tik tāpat skatos 8-)
20.04.2011 03:25 |

Reitings 243
Reģ: 02.08.2010
Veikalā Mango Brīvības ielā pirms kādiem gadiem 2 (varbūt arī tagad, bet man šķiet, ka nē) strādāja viens vīrietis, man šķiet, ka viņš bija netradicionālas orientācijas, bet varbūt vienkārši tāds sievišķīgs un pie viņa bija ļoti patīkami iepirkties :-) vienmēr ļoti laipns, piedāvāja izmērus un tml :)
vienreiz gribēju pirkt džemperīti, jau samēriju un viņš teica - uzgaidiet, es jums atnesīšu pilnīgi jaunu no noliktavas, kuru vēl neviens nav mērijis (l) vai nav jauki? :)

20.04.2011 03:25 |

Reitings 243
Reģ: 02.08.2010
hehe, un ja man veikalos jautā, vai es kaut ko konkrētu skatos, tad vienmēr pateicos par palīdzību un saku, ka es - tāpat vien - skatos, kas uz mani skatās (l)
20.04.2011 03:27 |

Reitings 225
Reģ: 12.04.2011
Tirdzniecības centros salīdzinoši vēl nav tik traki, bet vāks ir ieejot Centrāltirgū kaut vai kartupeļus nopirkt - tur jau pilnīgi aiz rokas rauj! Jāiet ar acīm zemē blenžot, jo ja pat paskatīsies uz kādu preci, bezmaz jau čeku uzreiz izsitīs (cik nu viņi to vispār dara) :-D Tas mani var ne pa jokam nokaitināt! (e) Ja man vajadzēs, pajautāšu, neesmu jau mēma!
20.04.2011 12:23 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Lai nenāk klāt un tur muti ciet, bet stāv izdevīgā attālumā. Kad kko vajadzēs, tad pajautāšu.

Man besi tie- vai kaut kā palīdzēt? Atnest izmēriņu? (kad es tikai pētu apavu un ielūru cenā-wtf) Mērīsiet? un tad vēl piedāvā kko nelīdzīgu un bezgaumīgu ar tekstu- mums ir arī šāds modelītis.

Bveeeeeeeeeee
20.04.2011 12:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits