Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

draudzība

Reitings 55
Reģ: 07.09.2009

Man liekas, ka es kā draudzene laikam esmu diezgan sūdīga, ja drīkstu tā izteikties.

Nē, ne jau tas, ka būtu riebīga vai kaut kā tā, jo esmu izpalīdzīga un blā blā blā, nu visas tās labākās lietas :D, bet man ļoti ātri apnīk daudzi cilvēki un ir tādi brīži, kad vienkārši negribās ne arvienu tikties un varu arī ilgi jo ilgi neko nerakstīt otram cilvēkam, bet ne jau tāpēc, ka man kaut kas būtu pret to cilvēku vienkārši kaut kāds slinkums vai kas (nezinu kā lai to nosauc).

Vai tādēļ esmu slikta draudzene?

Būšu pateicīga, ja vispār kāds kaut ko sapratīs no maniem murgojumiem. :)

31.03.2011 22:35 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
man pārmet, ka neatbildu uz zvaniem, bet ja es negribu runāt tad negribu un viss...
31.03.2011 22:37 |

Reitings 168
Reģ: 22.09.2009
ja Tev vnk negribas satikties tas ir ok, bet ja Tu atsaki palīdzību un izrunāšanos, kad draudzenei ir tiešām slikti, tad tas nav ok.
31.03.2011 22:37 |

Reitings 55
Nē, nu tik kritiski ar mani pavisam noteikti nav, jo ja kādai draudzenei vajag palīdzību vai kāda sāpe, tad esmu blakām, bet man dažreiz apnīk, ka mani pa biežu mēģina izvilkt laukā no mājas, lai darītu ko bezjēdzīgu kā vienkārši parunātos vai pastaigātos.
Grūti jau ir atteikt cilvēkam, kuru pazīstu jau no bērnu kājas, bet grūti arī pateikt, ka negribās tik bieži satikties.
Esmu dīvaina palikusi uz pavasari :D
31.03.2011 22:42 |

Reitings 798
Reģ: 30.12.2010
mm, Man arī tā mēdz būt, bet tas tā ātri pāriet :-)
31.03.2011 22:44 |

Reitings 168
Reģ: 22.09.2009
Tas jau tikai cilvēcīgi..es bieži neceļu telefonu, ja zinu, ko prasīs, jo negribu atteikt un klausīties kā mani cenšas pārliecināt, kad es labi zinu, ka nemainīšu domas.

bet tas nav pārāk labi. dažreiz iedomājos, ka ja nu zvana par ko svarīgu..
31.03.2011 22:44 |

Reitings 610
Reģ: 31.07.2010
Es piemēram reti kad pati zvanu draudzenēm! Ja salīdzina, tad draudzene man zvana kādas 10 reizes, bet es tik 1 :D Bet tas ir tikai tāpēc, ka man nepatīk uzbāsties un draudzenes to zin. Tāpēc domāju, ka Tev nav ko stresot, katrs cilvēks ir dažādāks ;)
31.03.2011 22:50 |

Reitings 55
squirrel man ar tā ir, ka draudzenes biežāk zvana, jo man pašai nepatīk uzbāzties, bet dažreiz (kā piem. tagad) aizdomājos vai tik otrs cilvēks nepadomā, ka esmu slikta draudzene, ka nezvanu, kaut kā tā.

Man it kā patīk, ka man apkārt ir draugu, paziņu un vispār cilvēku bars, bet tajā pašā laikā esmu vienpate.
31.03.2011 22:56 |

Reitings 610
Reģ: 31.07.2010
Pix, nu kad man iešaujas arī tādas domas kā Tev, tad es uzzvanu vai uzrakstu kaut ko viņām ;)
31.03.2011 22:58 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
pix, laipni luugta klubinjaa,es arii taada esmu :-D,, atnaak man sms,izlasu un viss,slinkums rakstiit,,atceros peec nedeeljas ka jaapaarlas ms,dazreiz pat izraadaas,ka esmu palaidusi garaam aicinajumu izklaideeties un blaa blaa,bet taadi momenti uznaaak un tur es neko nevaru dariit, taaa arii peeksniji saakaas man cata dienas,visu izrunaaju un atkal kaadam briidim klusums :-D
31.03.2011 22:59 |

Reitings 55
Man liekas, ka viena no draudzenēm ir tā kā apvainojusies vai kā (tik nezinu par ko), jo parasti viņa pirmā raksta, bet tagad dikti liels klusums. Es gan, protams, uzrakstīju apsveikumu uz Ziemassvētkiem un tā, bet nekādas atbildes, klusums un viņai tas patiešām nav raksturīgi, vēl nesen, kad vārda diena man bija ar klusums no viņas, padomāju, ka lai jau neraksta, ko tad es.
Esmu jau sen izaugusi no vecuma, kad jāapvainojas, ka tur neuzraksta vai kas tāds, bet tas cilvēks ne pirmo dienu mani pazīst, bez ļooti lielas vajadzības es nerakstu un nezvanu.
Viņa ir forša meitene, bet lai cik dīvaini neliktos man nemaz negribās viņai rakstīt pagaidām un ne tikai viņai, bet vispār mieru gribu. Rausta mani visi uz visām pusēm, mazliet apnicis.

Viss, bēda mana iz izstāstīta, tagad mierīgāks prāts. :)
31.03.2011 23:09 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits