CIK partneru!

Reitings 20
Reģ: 19.01.2011

cik jums ir bijis sexa partneru?

31.03.2011 17:29 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Vai 25+ nevainīgs vīrietis tādā gadījumā ir labs vīra materiāls? Šaubos gan. Ir 21. gs, cilvēkiem sekss ir fizioloğiska vajadzība, kas nenozīmē, ka būtu jāmaina partneris max bieži, bet ja arī ir jauns katru mēnesi, nu un? Neko nosodāmu tajā neredzu.
Bombon, es Tevi nesaprotu. Tu pati esi nevainīga, bet uzskati, ka puišiem jābūt galīgi nopisušiemies. Un kālab nevainīgs vīrietis vairāk nekā 25 gadu vecumā nevarētu būt labs vīrs? Vispirms jau - kādā ziņā nevarētu?
09.06.2018 00:15 |

10 gadi
Reitings 3734
Kaut vai klasisks piemērs ir sociālie tīkli un iepazīšanās internetā, kur vidusmēra vīrietim neviena nekad pirmā neuzrakstīs un uz viņa 50 aicinājumiem varbūt 2 izmisuma vadītas atsauksies
Interneta publika ir īpaša. Nejauc to ar reālās dzīves visvarbūtīgākajiem gadījumiem.
09.06.2018 00:17 |

Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
Es personïgi neticu nekādām latiņām, bet varbūt uzrunātā meitene jūt, ka puisis domā, ka ir savu “latiņu” nolaidis?

Varbūt tu tam neesi pievērsusi īpašu uzmanību, bet patiesībā latiņu jeb varētu teikt arī "kastu'' sistēma mūsdienās strādā ne mazāk izteikti kā agrākajos laikos. Ja vīrietis ir ar labu sirdi un raksturu, bet ģenētiski neglīts un vēl bez laba naudas maka, izredzes viņam ir visai smieklīgas uz kaut ko daudz maz labu. Sievietei ir jābūt vienkārši labam raksturam un sevi jākopj un viņa būs iekārojama daudzu acīs.
Un kā jau te iepriekš minēja, pat draņķīgs piedāvājumu daudzums ir un paliek piedāvājumu daudzums un kādu reizi tam piedāvājumam būs arī atbilstošs pieprasījums vai otrādi, respektīvi, ir no kā izvēlēties. Bet, ja alegoriski runājot, cilvēks ir badā un viss, kas viņam ledusskapī stāv, ir veca, iepuvusi desa, tad labs procents no badā esošajiem izvēlēsies mirt bada nāvē nevis ēst to desu un paildzināt mocības.
09.06.2018 00:22 |

Reitings 491
Interneta publika ir īpaša. Nejauc to ar reālās dzīves visvarbūtīgākajiem gadījumiem.

Nekā īpaša tur nav, tā ir skarbā realitāte, netā ir praktiski tāds pats normālo/īpatnējo īpatsvars kā reālajā dzīvē, protams, sieviešu vidū, jo vīrieši gan reālajā dzīvē ir daudz sakarīgāki nekā tie, kas visu dara anonīmi.
Es esmu veicis daudzus eksperimentus ar dažādām aplikācijām, ieskaitot visu slavēto tinder un esmu nonācis pie konkrētiem un neapgāžamiem secinājumiem, kas it kā bija paredzami un uz brīdi nošokēja, taču nedaudz vēlāk sniedza labu izpratni par to, kā viss ir iekārtots.
09.06.2018 00:28 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Nesaprotu lielo sašutumu par nevainību, godīgi, tas ir tikai vienas reizes jautājums, pēc tam jau abi pieskaņojās, saprot ko un kā darīt, kā ar jebkuru partneri. Vispār attiecības nav tikai ņemšanās, ir arī cilvēks..un atteikties no cilvēka tikai tāpēc, ka ir “nevainīgs” man šķiet stulbums.
.
Piekritu 57days un Pasadenai, lai cik vienkārši šķiet sievietēm atrast tos lieliskos partnerus...sorry tādi lieliskie vīrieši nemaz nav tik daudz. Un kvantitāte (daudz pielūdzēji) uzreiz nenozīmē kvalitāte.
.
Latiņas, kastas nekomentēšu, tomēr esam no Latvijas.
09.06.2018 00:30 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Varbūt tu tam neesi pievērsusi īpašu uzmanību, bet patiesībā latiņu jeb varētu teikt arī "kastu'' sistēma mūsdienās strādā ne mazāk izteikti kā agrākajos laikos

Nav tā, ka es neesmu pamanījusi, ka ir cilvēki, kuri mīl “šķirot” pārējos, bet es to biju domājusi tā, ka šīs latiņas parasti ir ļoti subjektīvas (piem., kaut vai labs raksturs - jautājums
, ko katrs uzskata par labu; labs naudas maks - miljons, tūkstoši, simti vai desmiti, utt.). Turklāt LV, kurā īsti nepastāv aristokrātija vai “zilās asinis”, kastu sistéma, manuprāt, tomēr nav īpaši dominējoša. Tīri kā sieviete, pārāk daudz dzirdu to “kādai sievietei jābūt”, tāpēc Tevis minēto “labs raksturs un sevis kopšana” (atkal gan - diskutējami jēdzieni) uzklausu mazliet ar skepsi, bet tas nav pārmetums - kā jau teicu, neesmu vīrietis, tāpēc nav tā, ka 100% varu apgalvot, ka Tev nevar būt pamats, ko tādu teikt.
09.06.2018 00:40 |

Reitings 470
Reģ: 26.10.2017
Gribu piebilst, ka es īpaši par raksturu un labo sirdi savā postā nerunāju, bet tīri objektīvu izskatu.
Ja runā par iepazīšanos un partnera meklējumiem, piekrītu domai, ka izskats tevi ielaiž pa durvīm iekšā, bet raksturs tev ļauj palikt iekšā (gan burtiski, gan ne tik burtiski :-D)
>>
Nepatīk rietumu gļēvā pieeja pie izskata svarīguma attiecībās, jo teikt, ka seksuālā pievilcība nespēlē nozīmīgu faktoru ir klaja melošana. Papildus, ja mēs sakam, ka izskats nav svarīgs, tad cilvēkiem, kuriem attiecībās neveicas tik labi kā viņi vēlētos, mēs praktiski pasakam, ka viņu raksturs ir sliktāks nekā pārējiem. Lai cik dīvaini tas neizklausītos, Austrumu attieksme pret izskatu ir daudz veselīgāka, jo neglīti cilvēki eksistē, un jo ātrāk viņi par to uzzina, jo ātrāk var mēģināt sevi uzlabot. Piemēram, matu griezums, ādas kopšana, svara regulēšana un arī plastiskās korekcijas ir labāki varianti, ko cilvēkam ieteikt, nekā rietumu "esi pašpārliecināts" variants.
Mēs savā sabiedrībā kaut kad esam sākuši jaukt izskatu un sociālo statusu ar pašpārliecinātību.
09.06.2018 01:14 |

Reitings 491
Pasadena
Kas attiecas uz naudas maku, izskatu un potenciālu, tad subjektīvisms tur praktiski nestrādā, jebšu dominējošie tomēr ir objektīvi vēlamie lielumi/nostādnes, kas atbilst vairākuma vēlmēm un pieprasījumam.
09.06.2018 01:15 |

Reitings 491
Mēs savā sabiedrībā kaut kad esam sākuši jaukt izskatu un sociālo statusu ar pašpārliecinātību.

Tieši tā, tāpēc mani izbrīna šādi uzskatu paudēji, kuru nav maz, it īpaši tas ir vērojams zem prank video par iepazīšanos un jaunu kontaktu veidošanu ar pretējo dzimumu, kur galvenais vienmēr ir self confidence un self esteem. Bet tad tu paskaties uz to galveno varoni un saproti, ka pat ar neesošu pārliecību pār sevi viņam viss sanāks.
Es gribētu atrast kādu īstu prank video par iepazīšanos, kur tiešām ne visai izskatīgs čalis mēģina iepazīties un paskatīties uz rezultātiem un atbildes reakciju. Bet tādu nekur vienkārši nav.
09.06.2018 01:22 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Okey, netaisos strīdēties, bet izskats, manuprāt, tomēr ir diezgan subjektīvs jédziens. Un tas nav tas pats, kas teikt, ka izskats attiecībās nespēlé lomu, vismaz sākumā, protams, ka spēlē, bet nav gluži tā, ka tas, ko es uzskatīšu par pievilcīgu, kaimiņu Anniņa arī uzskatīs par pievilcīgu. Iespējams, ka var “izrakt” bildes ar cilvēkiem, kurus 90% pasaules iedzīvotāji uzskatīs par neizskatīgiem, bet nu...
Un “ne subjektīvisms” attiecībā pret naudas maku - tīri ziņkāres pēc - kā tieši tas ir izpaudies jūsu randiņošanas pieredzē? Jautāju, lai saprastu domu.
09.06.2018 01:36 |

Reitings 207
Reģ: 04.01.2018
Izskats, mīļie puiši, ir subjektīvs jēdziens (kas vienam liksies ne visai, otram zelta gabaliņš). Man ir svarīgi nevis, lai cilvēks ar ko es esmu kopā ir izskatīgs sabiedrības acīs, bet manās. Es ar šo cilvēku būšu diendienā - tāpēc jā, izskatam ir nozīme, bet ne tā kā jūs to uztverat - jābūt tur superskaistai sejai ar superskaistiem vaigu kauliem, pareiza novietojuma degunu vai tamlīdzīgi. Izskats, man personīgi, ir viss kopumā - cilvēks ar neglītu raksturu, man liksies neglîts kopumā, pat, ja sabiedrība domā savādāk. Tas pats skaistais cietumnieks, kurš tika ārā no cietuma, jo esot skaists - man liekas ļoti neglīts, jo pameta sievu vienu ar 3 bērniem un aizgāja dūdot pie citas dūdiņas.
Protams, tu nevari iepazīt visus uzreiz, bet, uzzinot par cilvēku lietas, kaut vai skatoties kā viņš iet pa ielu, vai pamana lietas, vai iegrimis telefonā, vai tīras drēbes mugurā, vai atvainojas, ja uzskrien kādam virsū nejauši, var daudz ko pateikt priekšā. Arī randiņošanas laikā daudz ko var uzzināt.
Vīriešiem arī jābūt koptiem, bet ne tikai ārēji, daudzi aizmirst, ka jākopj sevi arī iekšēji.
-
Bet izdomāt fufeli par neglītumu laikam var tikai ar sevi neapmierināts cilvēks. Būsi ar sevi neapmierināts - liksies citiem neglīts, apsolu!
09.06.2018 01:37 |

Reitings 491
Es to domāju vairāk tā, ka ja noliktu blakus tādu vidēji izskatīgu džeku tumšiem matiem un patīkamiem sejas vaibstiem, tad lielākajai daļai viņš liksies simpātiskāks par parastu apaļsejas vīrieti ar ne tik bieziem matiem vai kaut kā tā. Bet par naudu tas jau vairāk kā skaidrs, ka mazs naudas daudzums nekad un nevienam normālam cilvēkam neliksies pievilcīgāks par lielu naudas daudzumu. Nu es tā primitīvi domāju, protams, par izskatu varbūt arī nav viss tik viennozīmīgi, tīri tendenciozi drīzāk.
09.06.2018 01:43 |

10 gadi
Reitings 3734
Baudas gūšana no REGULĒJAMA izskata būtībā ir viena no fetišisma izpausmēm, kas ir arī viena no dabas kļūdām. Izskats ietver sevī visa ķermeņa izskatu, tātad, vispārīgi runājot, normālā veidā neizmaināmas lietas.
..
Te moonaffairs izteicās, ka (kā sapratu) lielākajai daļai cilvēku nepieciešams, lai partneris būtu vispāratzīti izskatīgs. Manuprāt, šāds uzskats var būt pareizs, jo vairums cilvēku arī atzīst vairuma viedokli. Un ir vēl arī pakaļskrējēji bez sava viedokļa. Tai atlikušajai daļai tad arī ir savs atšķirīgais viedoklis.
09.06.2018 04:28 |

10 gadi
Reitings 3734
Pieļauju, ka izskatam varētu būt tiešs sakars ar raksturu, temperamentu, uzskatiem un dzīvesveidu. Vismaz, no sporta viedokļa raugoties, tas ir diezgan acīmredzams. Tas, ka pirmais noteicošais faktors ir tieši izskats, atšķirībā no iepriekš pieminētā fetišisma, nevarētu būt dabas kļūda, jo partnera novērtēšana pēc izskata (tai skaitā kustībām) (pastāv pat uzskats, ka arī pēc smažām) veidojusies jau pirms cilvēka esošajiem tā priekštečiem, turpretī sevis dekorēšana raksturīga tikai saprātīgajam cilvēkam.
09.06.2018 04:37 |

Reitings 470
Un “ne subjektīvisms” attiecībā pret naudas maku
Protams, ne naudas maks ir galvenais, ir daudz faktoru, kas ietekmē seksuālo pievilcību(ieskaitot arī materiālo nodrošinājumu), bet tas viss jau pieder pie 2. partnera meklēšanas stadijas
Arī randiņošanas laikā daudz ko var uzzināt.
Un uz randiņu Tu ej ar tādu, kas atvainojās jo uzskrēja virsū? :-D Nē, Tu jau esi pirms tam atradusi puisi vismaz kaut cik pievilcīgu, viņš izskata testu jau ir izturējis, tad tu sāc vērtēt arī citas lietas.
>>
Varu piedāvāt mazu pētījumu šajā jautājumā, kuram gan jau ātri atradīsiet veidus kā nodirst, bet anyway https://www.livescience.com/58607-mens-looks-may-matter-more-than-personality.html
Īpaši jāuzsver "She explained that physical attractiveness appears to act as a gatekeeper for potential mates. If a man meets a required level of physical attractiveness, then women are willing to consider his personality characteristics, the study revealed"
Kā jau teicu "izskats ielaiž pa durvīm iekšā, raksturs un sociālais statuss ļauj tur palikt iekšā."
>>
Bet es piekrītu, ka mēs te nevaram iegrimt galējībās starp modeli un cilvēku ar asimetrisku seju, tāpēc temats iespējams nav diskusijas vērts, jo puiši, kas ir tik neizskatīgi, ka neviens viņos neatrod kaut ko pievilcīgu, ir samērā maz. Šādu puišu domas un vēlmes nav sabiedrībai nozīmīgas, un visiem būs noderīgi, ja viņu gēni tiks izdzēsti no nākamajām paaudzēm.
Vienīgā problēma ir, ka šādu puišu skaits pieaug, pateicoties attālinātas sarakstes (piemēram, tinder) pieejamībai, jo atšķirībā no senākiem laikiem, izskatīgie puiši mūsdienās jājas pa labi un pa kreisi, kamēr ne tik izskatīgie "gaida īsto" :-D (nejau brīvprātīgi)
09.06.2018 10:38 |

Reitings 470
Un tas, ko es rakstu nepadara sievietes kaut kādā ziņā seklas vai kādas. Izskatu vērtē visi, arī puiši un tas ir normāli. Sportisks ķermenis signalizē veselīgumu un ilgāku dzīvotspējību, stāja un augums signalizē kompetenci.
Kaut vai plati gurni meitenēm, kas ir mūsdienu sabiedrības "WOW" signalizē uz vieglāku ražošanas spēju:-D (tas zemapziņā esošais bioloģiskais faktors par kuru esmu dzirdējis, bet neesmu 100% drošs).
Vienkārši puišiem, kas nav "sabiedrības krējums" izskata ziņā, iespējas vērtēt ir daudz limitētākas.
09.06.2018 10:47 |

Reitings 1716
Reģ: 27.07.2012
bet ne tikai ārēji, daudzi aizmirst, ka jākopj sevi arī iekšēji.
-

Par tēmu neizteikšos, bet šim liels, liels pluss! Ļoti piekrītu!
09.06.2018 12:00 |

10 gadi
Reitings 3734
Kaut vai plati gurni meitenēm, kas ir mūsdienu sabiedrības "WOW" signalizē uz vieglāku ražošanas spēju
Ja meitene ir sportiska, komunikabla un interesanta, tad viņa var būt tīkama arī ar šauriem gurniem. Tie bioloģiskie faktori ne vienmēr spēlē noteicošo lomu. Turklāt bieži vien vīriešiem rodas patika pret bioloģiski nekvalitatīvu izskatu (piem., ļoti tieva). Parasti jau katrs novērtē atbilstoši piemērotībai sev pašam.
09.06.2018 17:00 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
zskats, mīļie puiši, ir subjektīvs jēdziens (kas vienam liksies ne visai, otram zelta gabaliņš). Ma
++
Un ir bijis ka pat loti simpatisks virieis ka atver muti, paliek pretigi un apriori vairs neliekas pat smuks. Svariga ipasiba virietim humora izjuta.
Nu man piemeram neoatim blondi viriesi, parak karni, un augume zem 180...tas nav man, fui nu! Tacu kadau citas sadi liekas pat loti smuki.
Reiz darba sitamklacu ar viriesiem, vienam patika resnas sievetes( ja tiesi patika un tikai tadas) otram karans ar mini, mini izmera krutim. Vienam patik gari sievietei mati citam isa zengalvina. Bet nu to te dazam ar ntajiem profiliem nesaprast. I ka vinus cept neapnik? :-D
09.06.2018 17:23 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Tas pats skaistais cietumnieks, kurš tika ārā no cietuma, jo esot skaists - man liekas ļoti neglīts, jo pameta sievu vienu ar 3 bērniem un aizgāja dūdot pie citas dūdiņas.
man vins nekad nav licies pat simpatisks. Nu re ka gaumes atskiras, drizak atbaidoss. Par raksturu vispar neizteiksos.
09.06.2018 17:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits