Nu skatīties uz pārmākslotu lelli nav nekāda bauda, tā pat arī uz sievieti, kurai nenormāli taukaini mati, ataugušas saknes utt. - nu vnk negribas.
Vajag jau ar mēru. Man arī ir bijuši mākslīgi nagi, bet uzliku tikai uz vasaru, jo tā ļoti ērti,zinu, ka iznākot no ūdens nebūs nagulaka nolupusi. Mana mamma liek gēla nagus, jo viņai vnk ir slikti nagi un viņai tās bija mocības regulāri katru otro dienu taisīt manikīru, mocīties, ka nevar ataudzēt smuka garuma nagus, jo viens pēkšņi nolūzt.
Es pati ikdienā laikam jau jāsaka, ka pūcējos - es piedomāju, ko vilkšu, kas labāk izskatīsies, kuras kurpes labāk vilkt. Kā arī lietoju make - up. Ikdienā, gan loģiski mazāk, nekā īpašos gadījumos. To daru nejau tādēļ, ka man būtu zems pāsnovērtējums, drīzāk brīžiem pieķeru sevi, ka esmu ļoti pašpārliecināta, lai arī būtībā ne visos sīkumos esmu perfekta. Man vnk patīk labi izskatīties, ka es atskatos uz sevi spogulī, skatlogā un man patīk, tas ko redzu. Nav problēmas arī kkur iet bez make - up, piemēram uz solāriju eju trennuškās un bez make - up, jo man vienalga, ko citi domā, galvenais, ka pati labi jūtos.