Gribējās uzzināt, cik starp mums vai mūsu pazīstamajiem ir tādi, kam ir kāds iedzimts ādas plankums citādākā krāsā - t.s. ugunszīme jeb portvīna plankums, utml.?
Man ir neliela ugunzīme uz kājas, bet bērnībā piedzimu ar milzu ugunszīmi pa visu dibenu. Vecāki veda apstarot un tā pazuda, tagad no tās nav ne mazākas miņas, dibens smuks un vienkrāsains :D :D :D
Nu nezinu ,kas man tie ir,ugunszīmes vai kas cits,bet viens tāds apaļš,sarkanīgs plankums ir uz dupša,otrs uz potītes. Ļoti gan šaubos,ka mamma nobijusies ķertos tādās vietās.:-D
Man sarkans pleķis ir uz pakauša pie kakla, kur bedrīte un jeitai tur ir tieši tāds pats pleķis. Vēl viņai pleķis ir uz kreisā acs plakstiņa. Ja līdz gada vecu am nepazudīs, tad vedīsim pie dermatologa.
man ir uz pieres mazins, bet patik, interesanti izskatas tads brunaks plekitis taja vieta.. bet berniba gan gadijas jautajumi "tev tur netirs u.t.t" :-/
Ugunszīme gan nav, bet ir tāds maziņš balts pleķītis, kuru var redzēt, ja esmu iesauļojusies. Bet viņš man maziņs un tādā neredzamā vietā, ja nestaigāju kaila :D tad nu netraucē.