NS King!!!

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009

Chau visaam!

Mans pacietibas mers beidzot ir pilns!

3 meneshu pec kartas, reizi menesi plisa apavi, bet NS King ne reizi neatzist savu vainu - visi defekti radushie valkashanas rezultata un vinji ne pie ka nav vainigi. (e)

Shobrid esmu sakontaktejusies ar PTAC un ari vairakos forumos atradusi vel cilvekus, kurus NS King ir smalki apchakarejushi. Un taadu nav mazums! (e)

Ta ka shadas sudzibas par NS King interneta paradas regulari, tad velos gan pieverts PTAC uzmanibu shim "burvigajam" veikalam, gan ari uzrikot vinjiem kadu bezmakas reklamas kampanju ieksh "Bez Tabu".

Tatad - man ir lugums atsaukties meitenes, kas ari ir saskarushas ar shi veikala "brinishkjigo" politiku!!

Dodiet zinju sheit vai uz: [email protected]

29.03.2011 23:10 |

Reitings 35
Reģ: 16.08.2010
BET gribu pabriidinaat..
Lai arī saka ka sūta uz ekspertīzi utt, iisteniibaa nee, jo nav izdeviigi. vismaz ta ir citos apģērbu veikalos. it kā uzraksta pieteikuma anketu, un tur mēneša laikā izskata, bet parasti nogaida un tad vnk aizsuuta parastu meilu ka ir izskatīts un noraidīts. jo negrib radīt veikals zaudējumus, ja cilvēks ir valkājis.
04.04.2011 02:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits