chupse mani pieminēja :-D
plāni nojuka, bet es tā rēdcu :-D džeks dzer ceturto dinu, un pašā atbildīgākajā irklī atslēdzas, bet... viņa korpurācijas biedrs man piezvana, ziskaidro situāciju, atvainojas un bigās vēl saka, ka vēl tiksimies :-D es gāju pa ielu un skaļi rēcu :-D
Tikko no skriešanas! Sirds lec pa muti laukā, bet sajūtas lieliskas- patīkams nogurums :-)Trešais treniņš un vīrietis slavē- gan tehnika lēnām uzlabojas, gan arī ar katru reizi izturu nedaudz vairāk, par to pašai prieks.
Visu wīkendu nebiju cosmo, un jau sailgojos pēc cosmo dūdām! :-P
Šodien pēc superīgi pavadītās nedēļas nogales, nebija spēka neko sakarīgu padarīt. Bijām ar draugu uz kino. Pirmo reizi biju cinamon`ā..nepatika man tur, neērti krēsli :-D
Tagad garšīgi paēdu, un kamēr draugs zālītē, tikmēr panetošos. :-)
Biju vēl pa veikaliem kurpes meklēt, gribas kko raibu un krāsainu, bet visas kurpes likās ļoti garlaicīgas :-/
Labvakar!
Piēēdos etiķa salātus, tas ir vienīgais ko varu ieēst.
Ja godīgi, tad bieži nesaprotu ko var pirkt parastajos veikalos ārzemēs, jo viss liekas nesmuks, vismaz nav manā gaumē. Bet kad pēdējoreiz biju Parīzē, tad Louis Vuitton veikals bija pilns ar japāņiem un viņi tās somiņas kā traki pirka, milzu rindas bija. Kaut ko tādu nebiju redzējusi nevienā brendu veikalā.
šovakar man emocionālais, par tik daudz ko gribas kliegt un raudāt. Jāmācās fizikas kontroldarbam - mans nīstākais priekšmets :D nu kā lai bļāviens parējās domas noliek malā un nokoncentrējas kkādai fizikai?
ēdu garšīgu čokolādi
Nedaru neko. Ā nē, graužu riekstus. :-D Būtu jāmācās, bet nevaru koncentrēties, labi ka starpeksāmens nav rīt, bet trešdien.Skatīšos kādu filmu, vēl neesmu izdomājusi, kādu.
Bullis Bufs, tas, ko Tu uzrakstji par japāņiem un brendomāniju ir tiik precīzi... Man reiz bija kāds līdzīgs vērojums, ar kādu kāri viņi burtiski "aprij" Eiropas zīmolus. Amizanti uz to noskatīties :-P :-P
Šodien pa ilgiem laikiem paplunčājos baseinos, pasēdēju burbuļvannā un dažādās pirtīs..tagad baigi labi jūtos! (l)
šobrīd cenšos uzmeistaros konfekšu pušķi drauga māsai, viņai šodien vārda diena un rīt dzimšanas diena! :-)
Šodiena man izvērtās ļoti laba, prieka pilnas bikses. Priekšnieks izteica atzinīgus vārdus par paveikto uzdevumu, tiku pie sava dzīvoklīša, pabiju solārijā un pamazām taisos nelielajam ceļojumam.
Beidzot arī saņēmu drosmi ieiet bibliotēkā. Nemaz tik traki nebija :) Pierakstījos un jau paņēmu lasīšanai Parfīmu un Kalnu aukas.
hmm.tikko beidzu pēdēju prezentāciju skolai.
jūtos tagad mierīga.katra mēneša pēdējā nedēļa ir stresa pilna,jo ir ieskaites,darbi,kas nosaka to vai man būs ES stipendija. :)
Vispār būšu laimīga,kad vasarā beigsies skola.varēs kādu laiku uzelpot.