Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Attiecības ar aizņemtu puisi

Reitings 1267
Reģ: 20.09.2010

Pavisam nejauši sanāca satikties ar kādu aizņemtu puisi, kuru pirms tam dzīvē nebiju sastapusi, tikai zināju kas viņš ir. Pasēdējām, parunājām. Beigās viņš skaidri un gaiši pateica, ka jādodas mājās pie savas meitenes. Teikšu godīgi ,man viņš iepatikās. Ļoti interesants cilvēks, savā ziņa citādāks nekā vairums puišu. (bet ne par to ir šis stāsts :-D )

Pēc pāris dienām viņš mani uzaicināja uz kādu draugu pasēdēšanu, teica, ka drīkstu ņemt līdzi savu draudzeni.

Tā kā mums tajā vakarā nebija labāku piedāvājumu, aizgājām. Izrādījās,ka tur ir tikai viņš un viņš draugs.

Patīkami pavadījām vakaru.

Sanāca būt, protams, arī divatā. (s)

iepatikās vēl vairāk un pēc šī pasākuma galvā ir tikai viņš, viņš, viņš ,viņš. (l)

nav bijusi diena, kad nesarakstītos ar viņu vai viņš man nepiezvanītu.

BET viņam taču ir meitene,no kuras viņš to visu slēpj!!!

līdz šim neesmu bijusi šādā situācijā. parasti cenšos nejaukties citu attiecības, kur nu vēl sabojāt. :-(

Meitenes, ko jūs darītu manā vietā?

28.03.2011 23:03 |

Reitings 225
Reģ: 07.03.2011
pasaki, lai izlemj, vai vēlas pavadīt laiku ar tevi, vai draudzeni. sapinās gan tevi, gan draudzeni.
28.03.2011 23:06 |

Reitings 225
Reģ: 07.03.2011
pasaki, lai izlemj, vai vēlas pavadīt laiku ar tevi, vai draudzeni. sapinās gan tevi, gan draudzeni.

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
laikam jau pajautātu kapēc viņš tā dara(laikam jau kaut kas attiecībās nav kārtībā, ja atļaujas šādas vaļības)
Ja viņam attiecības iet pa pieskari, tad turpinātu ar viņu čubināties, bet ja viņš negrasās šķirties, grib turpināt ar tevi labi pavadit laiku n paralēli būt kopā ar savu draudzeni - tas man nebūtu pieņemami.. (s)

Reitings 120
Reģ: 29.01.2009
Nu Tevi jau noteikti nevar vainot, ka izveidojusies šāda situācija. Tas nozīmē, ka puiša attiecībās kaut kas tur nav kārtībā, ja reiz viņš arī vēlas būt kopā ar Tevi. Tikai pati izlem - vai varēsi šādā mīlas trīsstūrī dzīvot.
28.03.2011 23:08 |

Reitings 100
Kā jau teica - noskaidrotu motīvus, visticamāk.
Ir tikai divi varianti - vai nu attiecībās iet slikti, vai arī puisim vienkārši to vajag, lai apliecinātos utml.
Pirmajā gadījumā tas vēl ir saprotami, un puisim ir iemesls šķirties. Ja to nedara, tad vai nu ir par gļēvu, vai arī melo.

Otrajā - nu ar tādu labāk nepīties, maza iespēja, ka draudzeni pametīs. Un diez vai gribētos būt viņas vietā. (t)
28.03.2011 23:11 |

Reitings 87
Pissy Missy, tu jau pati raksti, ka parasti enties neiejaukties citu attiecībās, kas nozīmē, ka saproti, ka šoreiz tu iejaucies gan. Ir pilnīgi vienalga, ka puisis sanāktu tas, kurš laiž pa kreisi, jo tu tāpat zini, ka viņam ir tā meitene. Nemeklē attaisnojumus savai rīcībai. Ja tu viņam patīc, pasaki, lai izlemj ar kuru grib būt kopā - ja sāk tev dūjināt, ka "pamazām šķiras", tad lai stāsta to citām losītēm, jo izšķirties var mierīgi, ja nekādu jūtu vairs nav.

No vienas puses, tā tiešām ir tikai džeka vaina, bet no otras puses - tev pašai nebūtu debīla sajūta, zinot, ka puisis slapstās apkārt ar tevi un tu neskaities viņa oficiālā meitene, bet kāda cita?

Es tav ā vietā nedarītu tā - justos kā padauza.

28.03.2011 23:18 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Ne vienmēr tas liecina par problēmām attiecībās. Dažreiz- gan vīriešiem, gan sievietēm- gribas justies iekārojamiem, saņemt atzinību no cita pretējā dzimuma pārstāvja, celt savu pašapziņu un galu galā arī izjust satraukumu, kāds ir sākot tikties ar kādu. Visbiežāk tie ir īslaicīgi sakari, kas beidzas tikpat strauji, kā sākas, jo pēc neilga brītiņa zūd satraukums satiekot otru un iezogas pelēcība un tad jau tas vairs ne ar ko neatšķiras no stabilajām attiecībām. Visbiežāk piekrāptais nemaz neuzzina, ka ticis krāpts, bet ar salauztu sirdi jāturpina dzīvot trešajam-svešajam.

Mans viedoklis- līst divu cilvēku attiecības ir sava veida mazohisms, jo ļoti reti tur kaut kas jēdzīgs sanāk- jo pat ja notiek Pissy Missy labvēlīgs scenārijs, zinot, kā pie viņa tika, vai varēs mierīgu sirdi dzīvot, apzinoties, ka jebkura cita var viņu tikpat viegli nocelt? Ka vecis tik mīksts- kura pasauc, pie tās iet?
Es tavā vietā justos izmantota un aizskarta- viņš uz tava rēķina ceļ pašapziņu, bet tu viņam tici un iespējams palaid garām iespēju būt kopā ar savu īsto cilvēku (kam tu būsi ne tikai izklaide, bet kaut kas vairāk).
28.03.2011 23:21 |

Reitings 72
Reģ: 10.06.2010
Es dzīvoju tādās attiecībās, kurās vīrietis regulāri apliecināju un apliecina sevi, komunicējot ar citām meitenēm, labi pavadot laiku, sarakstoties un sazvanoties ar viņām, lai gan nekad nav slēpis, ka viņam ir draudzene!
tikai man pienāca laiks, kad man šī necieņa apnika, un šobrīd mēs kārtojam visas šķiršanās formalitātes!
tikai meitenes, kuras sāk tikties ar aizņemtiem vīriešiem diemžēl nekad nepadomā par to ka reiz arī viņas var būt tās draudzenes, kuras ģaidīs viņu mājās, kamēr viņš jauki pavadīs laiku ar kādu citu!
28.03.2011 23:27 |

Reitings 953
aammaannddaa
Droši vien baigi sāpīgi, ka tā :(
28.03.2011 23:31 |

Reitings 48
Reģ: 01.01.2010
Uh, man arī ir tāda dīvaina situācija, ir viens džeks Jau ilgu laiku, kas man ik pa brīdim atkla iepatīkās, bet nu mani ir grūtības ar monogāmām attiecībām, un nu man vnk ātri apnīk, es jūtos kā kāda būri tamlīdzīgi, tāpc neuzturu kādas konkrētas attiecības, bet nu man ir dažādas ar dažādiem puišiem, mani tas apmierina līdz man zvana VIŅŠ, viņš ir šajā ziņa līdzīgs man, bet tomēr, tag viņam ir draudzene kas, kad uzzin ka viņš laiž pakreisi, notic viņa stāstiņam, kaut kādam murgam pilnīgam, un piedod viņam. Tāpec mēs abi ik pa laikam satiekamies iztrakojamies un nebēdu, bet pēdejā laika man Viņš zvana pārāk bieži, tā vien liekas ka pie katras izdevības ka ir viens, un es jūtu ka man viņš atkal sāk iepatikties, es nēesmu pārliecināta ka spēju viņam atteikt, bet man negribās sevi sāpināt, es nezinu kā lai Izvairās, es nespēju vairs nolikt kad viņš zvan un redzu pa viņu visādus dīvainu sapņus. :-(
28.03.2011 23:32 |

Reitings 72
Reģ: 10.06.2010
Lollipop, patiesībā, šobrīd vairs nav smagi, es pat teiktu ir vieglāk, jo es beidzot dzīvoju nesaspringusi par to vai viņš kaut kur darbā, vai ar kādu jauki pavada laiku! Man tikai žēl to jauno meiteņu, kuras cer uz kaut ko vairāk, pati savam draugam zinu aptuveni 3 meitenes, kuras ļoti cer uz viņu, ka šī jaukā laika pavadīšana nozīmē attiecību sākumu, tikai parasti tas nav attiecību sākums, bet gan tikai izklaide!
28.03.2011 23:37 |

Reitings 1267
eh, paldies , meitenes, par viedokļiem un ieteikumiem! :-)
es skatīšos kas notiek tālāk, jo viņš neskaidri ,bet centās pateikt, ka tajās attiecībās kaut kas nav kā vajag . velk uz šķiršanās pusi.
Bet ja tā gadījumā nav, tad man ir ļoti žēl tās meitenes. :/
28.03.2011 23:39 |

Reitings 48
Reģ: 01.01.2010
Pissy Missy , tikai skaties ja nu viņš paliek ar tevi, varbūt arī viņam Jūsu attiecības atri saks kaut kas nepatikt - esi uzmanīga
28.03.2011 23:44 |

Reitings 953
Pissy Missy
Ja man vīrietis teiktu, ka viņam attiecības iet uz šķiršanās pusi, tad es atbildētu: "Kad izšķirsies- piezvani!"
Citādi viņš tā arī lēkās no vieniem brunčiem pie otriem.
28.03.2011 23:45 |

Reitings 953
aammaannddaa
Tev ir taisnība- tā ļoti bieži ir, ka tiem pa kreisi laidējiem ir vairākas vienlaicīgi, turklāt tās ik palaikam mainās.

Lai Tev izdodas atrast lielisko! (l)
28.03.2011 23:47 |

Reitings 1267
Lollipop
Nu tā jau ir.
29.03.2011 00:13 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
a cik tam chalim gadi?
29.03.2011 00:43 |

Reitings 5119
Savu laimi uz cita nelaimes neuzbuvesi. :)
29.03.2011 00:47 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Par sadam situacijam, es vienmer saku-ar varu attiecibas neizjauksi!Ja puisis pats par to neuztraucas-tas uz vina sirdsapzinas!Es domaju ,ka nekas nosodoss nav taja ,ka tev vins patik...Vispar pat teiciens-"precejies nav miris"-loti labi piederas saja situacija ari!Ja attiecibas specigas- neizjuks,ja knapi turas kopa ,tad izjuks ta ,vai ta- ari bez tevis! |-)
29.03.2011 00:51 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Tev jau pateica- draudzene ir. Tātad- vai nu esi kā mīļākā, ko tāpat varēs pamest, kad gribēsies, vai paliec svešinieks, vai ceri, ka viņš mainīs domas un skries tev pakaļ.
29.03.2011 01:05 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits