Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

darbs-atp,,,

Reitings 145
Reģ: 05.02.2010

ta tad ir tada lieta ka uzraxtiju atlugumu mana pedeja darba diena bija 14.marts aizgaju veselibas del uz abpuseju vienosanos un ari bija citsiemesls vaditaja neviens ar vinu nevar sasatradaties tas man ari vel iedeva tadu motivaciju ka patiesam jaiet prom un vel ticeju ka dabusu citur darbu.

sodien sanemos pazvaniju galvenai vadibai vina ir ar mieru ka naku atpakal stradat bet vina par pienemsanu pati netbild jazvana bija citai un pastastiju visu kas tomer notiek ar veselibu ka tomer varu stradat un tatad izskatis jaunajam veikalam pretendentu CV un tad dos man iespeju -prasis parejiem kolegiem ka es stradaju utt.

sodien aizgaju uz veikalu bija janoper kaut kas un redzu ka viena iepriekseja darbiniece ari ir atpala vina bija uz arzemem aizbraukusi bet vina jau pirms tam ari nostadaja un otra vaditaja vairak vinu ir iepazinusi neka mani bet ceru ka mani tomer pienem atpakal.

teicu ka tomer veselibu viss ok, on loti velos stradat citur darbu vel nesu atradusi

ka jums ir bijis pienema jus atpakal?? kada tad bija sitvacija?

28.03.2011 22:47 |

Reitings 1251
Reģ: 23.03.2010
Ļoti grūti uztvert tekstu bez jebkādām pieturzīmēm!
28.03.2011 22:50 |

Reitings 485
Reģ: 29.01.2009
Ja tu darbā dokumentos un CV raksti ar tik daudz kļūdām, tad vari necerēt, ka paņems atpakaļ. :-O
28.03.2011 22:55 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Meitenei pieturzīmju nelietošana tiek pārmesta katrā viņas izveidotā tēmā, izskatās, ka viņai kaut ko darīt lietas labā nav saistoši.
Tik sanāk kārtējā tēma, kurā diskusija notiek par haotisko tekstu. Kaut gan te nekā cita, par ko padiskutēt nemaz nav, jo problēma knapi uztverama.
28.03.2011 23:00 |

Reitings 145
Reģ: 05.02.2010
paldies, komentarus vairs nevajag :-D

ceru makat sito lasit.
28.03.2011 23:08 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Tad lai veicas un noteikti mācies no šī gadījuma, ka šajās dienās no darba uz sitiena nevajadzētu vieglprātīgi atteikties ;-)
Man šķiet, ka mēs jau iepriekšējā diskusijā nedaudz pastāstījām par sevi un līdzīgiem gadījumiem - jā, es reiz esmu atnākusi atpakaļ uz bijušo darba vietu,jo iepriekš normāli paskaidroju atlūguma iemeslu, un tās bija studijas. Bet bija vēl viena vieta, no kuras aizgāju ar gandrīz skandālu - lai kā gribētos atpakaļ, 100% zinu, ka vairs nespīd ...
29.03.2011 00:33 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!