sarakste ar aizņemtu vīrieti ? nedrīkst?

Reitings 168
Reģ: 22.09.2009

Pirms pāris dienām uzzināju, ka viena meitene (principā draudzene) jau ilgu laiku uz mani dusmīga, jo reiz iegājusi sava drauga datorā un izlasījusi mūsu abu saraksti.. un tagad pārdzīvo, ka ar viņu par "tādām lietām" šis nerunā. nezinu šķiet, ka domā, ka gribu viņai atvilt puisi (kas nekad man pat prātā nebūtu nācis). Tas bija jau sen, nupat atradu, pārlasīju, nu camon, mazas, tizlas, beztēmas pļāpiņas..vienmēr apjautājos, kā draudzenei iet un tā.. PILNĪGI nekā kompromitējoša ne no manas puses, ne no viņa puses. Vienkārši mēs bijām draugi jau pirms viņi abi sagāja kopā.

Nedaudz murgaini sarakstīju, nekādu padomu jau neprasu.. bet tagad tā slikti jūtos, jo man nepatīk ,ka cilvēki sliktu par mani domā..it sevišķi ja nav absolūti nekāda pamata..

28.03.2011 16:56 |

Reitings 866
Reģ: 05.04.2009
Un nu nav tā, ka pietiek tikai ar vienu cilvēku ar ko parunāt. Nez..man vismaz tā nav. Arī savām draudzenēm kādai pastāstīšu par vienu tēmu, citai par citu tēmu. Katrs taču esam citādāki. Un ja vēlos parunāties par tēmu, ko, piemēram, mans draugs tā nepārzin/vai neinteresē viņam vnk, kāpēc gan nevarētu parrunāties ar kādu citu draugu, kuram tas interesē/zin vairāk? Bet tas tikai mans viedoklis.
28.03.2011 18:48 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Absoluti nepiekritu tam, ka sarunaam pietiek ar vienu cilveku. Mulkjibas!
Tad jau aiznjemties cilvekiem vispar draugi nav vajadzigi, vai??
28.03.2011 18:49 |

Reitings 1720
"Man liekas, ka ja attiecībās viss ok, tad puisim pietiek, ka visu pārruna ar savu sievieti."
Šitas nu gan ir pilnīgs stulbums!
28.03.2011 18:54 |

Reitings 219
Es sakatu, ka šis ir klasisks gadījums - vienam ir pilnīgi vienalga ar, ko sarakstas un cik daudz, un otram ir ļoti svarīgi zināt ar ko un kad un cik ilgi sarakstās otra puse. Tā vienmēr ir bijis un vienmēr būs :)
Daļai meiteņu pie kājas ar čalis sarakstas, otras dikti pārdzīvo un ciešs no tā, ka puisis ar kādu sarkastas.
Un es te runāju par vnk sarakstīšanos, nevis tādu kā "sarakstīšanos - flirtēšanu-krāpšanu" :)
28.03.2011 19:01 |

Reitings 566
kiara - pilnīga taisnība! :)
28.03.2011 19:07 |

Reitings 360
Reģ: 19.09.2010
Ja tās sarunas tādas nevainīgas.. tas nav nekas slikts.
Tā vairāk ir tavas draudzenes un viņas puiša problēma, jo viņš nepastāsta par saraksti un nenodod sveicienus :)
28.03.2011 20:44 |

Reitings 240
Reģ: 16.06.2009
Tagad iedomājos sevi situācijā,ja kādam no maniem draugiem,kuri ir brīvi parādītos meitene. Un ko man darīt? Aizmirst par viņu existenci,jo redziet vēl viņa nabaga čiepiņa jutīsies nedroša? Jo vairāk brīvības dod (saprātīgā nozīmē) ,jo laimīgāks ir vīrietis attiecībās,un nemaz nedomās par citiem brunčiem.
28.03.2011 20:51 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ja tie ir parasti draugi, kapec, lai nesarakstitoes. bet ja kads kada ir samilejies...labak attureties.
28.03.2011 20:57 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Neintereses lidz bridim,kad saks nakt majas velu,aizrunajoties,ka satika "Jaani".Zinu sadas sarakstes,kas beidzas ar naksnosanu pie manas draudznes vinjas gulta!Protams,uz visiem tas neattiecas.Un te neiet runa par greizsirdibu,bet bailem zaudet miljo cilvek,kam esi veltijis laiku un uzmanibu,bet kurs mekle atbildes taalak,kaut atbilde ir blakus.
31.03.2011 12:52 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Piekrītu Heartkiller.
Tā ir, man arī reiz bija džeks, kam bija labākā draudzene. Ja viņš uzreiz ar viņu nebūtu iepazīstinājis un pastāstījis par savām attiecībām ar viņu, tad droši vien arī šķībi skatītos, ja uzzinātu, ka viņa pie viņa ciemojas, utml. Tādas aizmuguriskas izdarības ir nevērība pret otru- vai tad grūti pastāstīt un iepazīstināt ar saviem draugiem/draudzenēm?
Bet vispār- man personīgi ir tabu draudzeņu puiši. Es vienmēr viņām atstāstu, ja esmu uz ielas satikusi, ja ir bijusi kāda sarakste, vai kas tamlīdzīgs- man nav grūti un tā es nodrošinos pret jebkāda veida pārpratumiem. Un ir gluži vienalga vai viņu puišus iepazinu caur viņām vai jau iepriekš pazinu.
31.03.2011 13:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits