Sveikas,meitenes! :-)
Pāris dienu man nebija laika šeit ienākt, bija sagāzusies vesela kaudze ar dažādiem darbiem.Taču tas nav slikti :-)
Šī diena gan bija dažādu emociju pārbagāta.Cik neveikli un neveiksmīgi aizsākās diena, tik patīkamas un priecīgas ir dienas beigas. Šorīt biju norunājusi dažas sīkas darba darīšanas kādā kafejnīcā. Ierados pusstundu par agru, tāpēc pasūtīju kafiju un nesteidzīgi šķirstīju žurnālu, gaidīdama viesi. Te pēkšņs telefona zvans klusajā kafejnīcas gaisotnē, tā mani izbiedēja,ka no izbailēm ar celi uzsitu pa galda apakšu un kafijas krūze ar visu tās saturu man ielēca klēpī (e) Še tev darba tikšanās ar kafijas sapleķotiem svārkiem! :-D
Taču vakarā bija iemesls lēkt no priekiem gaisā - uzzināju,ka rudens pusē man būs iespēja doties ceļojumā uz Brazīliju. Internetā gan salasījos biedējošus stāstus,ka Rio diezgan liela problēma ir noziedzība,kas neaprobežojas tikai ar sīkām kabatas zādzībām, un tūristiem ir jābūt gana piesardzīgiem,lai nekļūtu par upuriem arī bruņotām laupīšanām.Taču, domāju, man pietiks prāta krēslas stundās nestaigāt ar fotoaparātu plecā, turklāt manos plānos neietilpst favelu apmeklējums :-D .Un es arī nebraukšu viena. Domāju, spilgtu emociju tāpat pietiks :-)