Parunāsim par seriāliem

Reitings 265
Reģ: 29.01.2009

Hey!

Šķiet, ka esmu totāls seriālu geeks - brīvā laika maz, bet, kad tāds ir, tad visu dienu varu pavadīt pie seriāliem (īpaši nedēļas nogalēs uz paģirām) :D

Kādiem ārzemju seriāliem jūs sekojat līdzi?

Sākšu ar savu garo sarakstu un īsu komentāru katram:

Gossip Girl - sākumā bija "wow", bet nu skatos tikai kā fona seriālu dēļ tērpiem un mūzikas. Kopš viss grozās ap Čaka biznesu un naudu, vairs nav interesanti.

90210 - laikam šī brīža mīļākais seriāls. Apskaužu tās dzīves, kādas ir tiem izlutinātajiem jauniešiem LA (jā, jā, zinu, ka tas tikai seriālos) :D

Pretty Little Liars - ar katru sēriju arvien vairāk iepatīkās un brīžiem pat ir baisi, skatoties.

Californication - veču seriāls ar daudz plikiem pupiem, seksa ainām un sieviešu aizskarošiem jociņiem, bet māku par to visu pasmieties un tas ir viens no retajiem seriāliem, ko varu kopā ar draugu skatīties :D

One Tree Hill - patīk mūzika seriālā un sižets arī nav slikts (kaut gan sākumā dikti pārdzīvoju, ka 2 galvenie aktieri aizgāja no seriāla) :D

Americas Next Top Model - nav seriāls, bet TV šovs, kur ir smukas meitenes un venmēr kaut kā saistījusi modeļu dzīve

Hellcats - seriāls par karsējmeitenēm. Arī tās man mūždien ir saistījušas :D

Skins (UK versija) - nezinu, itkā nepatīk, bet tāpat skatos. Mēģināju skatīties arī ASV versiju, bet sižets 1:1 tāds pats un kaut kā nepatika

How I met Your Mother - smieklu deva garantēta. Skatos vienmēr kopā ar draugu, tāpēc saistās tikai ar pozitīvām emocijām.

Modern Family - so/so, bet, kad nav ko citu skatīties, tad paskatos

Cougar Town - so/so, bet, kad nav ko citu skatīties, tad paskatos

Vēl:

Life Unexpected - noskatījos visas sērijas, bet viņu vairs nefilmē

Shameless - iesāķu skatīties, bet kaut kas nav īsti

Secret life of American Teenager - skatīties var, bet reizēm pārāk banāli liekas

Glee - ar mokām skatījos pirmo sezonu, jo visi bija baigā sajūsmā. Bet nu galīgi nepatika.

Vēl protams klasiskie Friends, O.C. un Sex&City visas sezonas noskatītas

Uhhh, gari gan, bet tagad dalieties savos komentāros, vai visaz sarakstos :D

27.03.2011 18:49 |

10 gadi
Reitings 622
Jums tas viss ir salādēts datorā vai skataties kaut kur internetā?
27.03.2011 19:23 |

Reitings 425
Reģ: 10.09.2009
Regulāri skatos Secret Diary of a Call Girl un Pretty Little Liars. Gossip Girl ir nemaņā noriebies. Sākumā tās intrigas aizrāva, tagad tas viss liekas pastulbi.
Periodiski paskatos House M.D., Lie To Me, un pa televizoru visus CSI. Kā arī pa Fox Life šad tad paskatos Desperate Housewives. ļoti vēlos iesākt skatīties Mad Men, bet daudzo sezonu skaits liek nodrebēt. Kāda vispār skatās Mad Men? Ir vērts skatīties?
27.03.2011 19:23 |

Reitings 5709
Jā, jā, jā, nip/tuck, protams, arī! (l) Tik žēl, ka beidzies. (t)
27.03.2011 19:24 |

Reitings 1434
Skatos online, nepatīk neko lejuplādēt.
A, jā, Nip/tuck pavisam piemirsu :)
27.03.2011 19:26 |

Reitings 2051
Gossip Girl, House, Glee (l) , vienu laiku skatījos Fringe, bet palika drusku par sviestainu un, protams, True Blood - superīgākais vampīrseriāls, nevaru vien sagaidīt 4. sezonu... Skatos arī ANTM, kā arī šī šova Lielbritānijas un Austrālijas variantus. Tas arī viss, katrā ziņā visu dienu sēdēt un seriālus skatīties man nav laika! :-D
27.03.2011 19:29 |

Reitings 98
Gossip Girl
90210
Pretty Little Liars
un ANTM un GNTM
27.03.2011 19:41 |

Reitings 265
man nepatīk skatīties online, tāpēc parasti nokačāju veselu sezonu un tad, kad noskatos pa vienai sērijai dzēšu ārā.

vai arī jaunajām epizodēm - nokačāju, noskatos, izdzēšu.

datorā neko lieku neturu
27.03.2011 19:41 |

Reitings 113
Reģ: 23.03.2011
Pašlaik topā "30ROCK"
27.03.2011 19:42 |

10 gadi
Reitings 3122
Gossip girl un Desperate Housewifes no jaunajiem, bet mani absoluutie favoriiti ir Ally McBeal (nopirku visas sezonas ar visaam seerijaam) un Lipstick Jungle (gribeeju sodien nopirkt, bet vieteejaa veikalaa bija tikai 2.sezona).
27.03.2011 19:48 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
ANTM
Friends (l) (l)
27.03.2011 19:59 |

Reitings 6324
Oi, man daudz. :-D
Visi standarta, kas beigušies(Lipsticj Jungle, cashmere mafia, sex&the city, life uneexpected, being erica un vēl kaut kas)
GG
90210
One tree hill
Desperate Housewives
HIMYM
ANTM
Better with you
The big bang theory
The bachelor
The Kardashians un viss, kas ar tām dūdām saistīts, bet nu pārsvarā ierēcu :-D
Protams the Vampire diaries, True blood nepatika :-/
27.03.2011 20:06 |

Reitings 748
Reģ: 25.02.2009
Daļu, kas te sarakstīts, pat nezinu, bet laikam labi, ka tā - ir daudz kā cita, ko darīt :D

Man patika arī Men in trees :)
27.03.2011 20:07 |

Reitings 5395
oo jā men in trees ir kolosāls :-D :-D :-D
27.03.2011 20:08 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man paslaik pietiek tikai ar vienu-"Criminal minds"!Redzeju ari ANTM-biju loti aizravusies!Man ta diena tik atri paiet ar visu citu,ka vienkarsi nav laika tik daudz skatities TV! :-)
Mani loti ieinteresaeja Nip Tuck-noteikti gribu redzet! :-)
27.03.2011 20:15 |

Reitings 6324
Men in trees arī noskatīts.
Vēl skatos Hellcats :-D
27.03.2011 20:23 |

Reitings 1111
Tik daudz seriāliem vispār var iegaumēt nosaukumus? :-D
Es laikam nevarēšu padižoties, jo neko tā īpaši neskatos. No šoviem man patīk So You Think You Can Dance, bet esmu redzējusi vien dažus raidījumus (s)
Visas sērijas esmu noskatījusies Lipstick Jungle pirms kādiem 3 gadiem, bet tur jau arī bija tikai ap 20 sēriju :-D
Ir tādi seriāli, kurus es nepārslēdzu, ja tos rāda TV, bet nevienu, šķiet, neesmu speciāli meklējusi vai vilkusi.
27.03.2011 20:43 |

Reitings 461
es ari diezgan daudz skatos, bet laikam tevi neparspeet :D
O.c. noskatīts (patika, bet parak mierigs prieks manis)
sekoju lidz
ġossip girl (skatos delj skaistajiem aktieriem, sizhets vairs nav tik interesnats kaa bija kaadu briidi)

vampire diaries (sakumaa atteicos skatities deelj vampiiriem, bet tgd tas ir mans top serials, tie vampiri vairs netraucee, un miilu damon)

90210 (tagag skatos, interesants, patik, lidzigs oc. skatos tapee ka pareejiem serialiem jagaida jaunaas serijas)

pretty little liars (looti patik, man patik taa odzinja kas ir serialaa, vislaik censos saprast kurs ir A, bet nevaru, loti aizraujoshi)
27.03.2011 21:11 |

Reitings 12651
varētu būt, ka sanāks tikpat gari kā Tev :-D

The Vampire Diaries - baigi ilgi neskatījos, domāju - aij, kārtējais vampīrnieks. Bet kad sāk skatīties..ehhh, un ja vēl tiiiiiiik fantastisks viens no galvenajiem varoņiem..nevar atrauties!

Pretty Little liars - varētu teikt to pašu, ko Tu + man ļoti patīk Caleb (l)

HIMYM - arī piekrītu Tev, nedaudz atgādina Friends, kas arī superīgs.

Modern Family - man ļooooti patīk, tas ka tie tēli tik dažādi uztaisīti, visi kopā sajaukti un katram savs raksturs utt. super! Ļoti patīk Gloria ar savu akcentu.

Cougar Town - man kā vīna mīļotājai, nu, ļoti patīkās :-D tāds jauks un smieklīgs

Shameless US - sākumā arī domāju, ka bišk tāds ne tāds, kādu gribās skatīties vēl, bet draugs teica - davai, paskatamies vēl kādu sēriju...un tā arī aizgāja, jo tālāk, jo interesantāk.

GG - man liekas tāpat kā lielākajai daļai. Sākumā foršs un interesants likās, tagad tikai lai pamielotu acis. Sižets var teikt nekāds, var tikai minēt, kurš ar kuru kārtējo reizi būs kopā vai kurš ar kuru vēl nav bijis, tie tātad nākamie :-D

Nu, tad tagad tie, kas Tev nav minēti:

Men in Trees - interesants gan ar to, ka nav kārtējais seriāls par ģimeni vai nelielu draugu bariņu, bet sižets piesaistošs, žēl tikai, ka beigas tika tā aprautas un vairāk par 2 (ja nemaldos, vairs īsti neatceros) sezonām neiznāca.

Dexter - seriāls par sērijveida slepkavu, šim ir tā, ka visa sezona saistās ar vienu tādu lielu notikumu/vienu personu, tāpēc, kad sāk skatīties pirmo sēriju, gribas uzreiz visas nākamās arī noskatīties. Par spīti galvenā personāža "profesijai" viņa tēls ir uztaisīts tāds, ka mani, piemēram, nenormāli pievelk. Patīk arī tas, ka laikā gaitā tie notikumi visādi attīstās, nav tikai plika slepkavošana. Un vispār tas viss stāsts par viņu...

True Blood - šis no visiem, man šķiet, visvairāk atkarību izraisošais. Noskatījos pirmās sērijas un vēl domāju - skatīties tālāk vai nē, bet pēc tam...ar draugu pat līdz 4:00 skatījāmies, tur tiešām, kad sāk, tad nevar tā vienk 1 sēriju noskatīties un viss. Bet seriāls, kā jau var noprast, par vampīriem..un ne tikai, interesanti vispār veidots un "gultas ainas" vienmēr uztaisītas tā...nu, riktīga kaisle, kas savienojas ar mežonīgumu, šķiet. :-D To dēļ vien ir vērts skatīties, haha

Everybody Hates Chris - nav nekāds sakars ar Everybody Hats Raymond (vai kā viņš tur). Šis tāds tipiskais komēdijseriāls par ģimeni, kurā tēvs, māte, trīs bērni, no kuriem vecākais ir tas Chris, par tādu melnādaino rajonu. Bet, nu, ļoooooti smieklīgs. Arī katrs personāžs tā interesanti izstrādāts. Ir tāds komiķis/aktieris Chris Rock, un šis seriāls tā kā par viņa bērnību.

House MD - man šķiet, ka visiem jau zināms, par ko tas ir. Pirms atklāju visus pārējos seriālus un to tēlus, nenormāli patika House ar savu raksturu :-D

Two and a Half Men - arī gan jau zini, par ko ir. Žēl, ka atcēla šo, jo arī smieklīgs, vienkāršs, garastāvokli uzlabojošs bija.

The Big Bang Theory - šis ir par draugiem zinātniekiem (tā laikam viņus varētu vienā vārdā nosaukt), arī komēdijseriāls, šogad galvenais varonis tieši dabūja baidos sameloties kādu balvu par par labāko tēlojumu komēdijseriālā, tā kā ir tiešām labs, viņi, tie tēli, arī visi tādi interesanti, ar saviem īpatnējiem jociņiem.

IT Crowd - tas tāds tipiskais angļu humora pārpildīts seriāls, bet arī var skatīties un ir interesants, kaut gan man pašai tas angļu humors ne visai, šis seriāls patīk.

Secret Diary of A Call Girl - tajā man patīk viss! Sākot ar galveno tēmu, beidzot ar galvenās varones kurpēm! (l) Kā jau pēc nosaukuma var noprast, seriāls ir par eskortmeiteni, kura dievina savu darbu!

My Boys - seriāls par vienu sievieti, kurai ir vīrišķīgi hobiji un aizraušanās, tāda diezgan puiciska un visi viņas labākie draugi arī vīrieši, tikai viena draudzene. Pokeris, sports, joki - viss tur iet vaļā.

Shit My Dad Says - salīdzinoši jauns komēdijseriāls, galvenais varonis ir nepārspējams :-D

Entourage - šajā var pamielot acis ar to, ko var atļauties tikai cilvēki ar augstiem ienākumiem, kad skatās, tad pilnīgi sagribas arī tur nokļūt. Bet vispār seriāls ir par 4 draugiem, no kuriem viens (vairāk vai mazāk veiksmīgi) cenšas izsisties filmu lauciņā kā aktieris.

Tad vēl ir šovi:

America`s Got Talent, Britain`s Got Talent, Australia`s Got Talent - šie paskaidrojumus neprasa.

So You Think You Can Dance - superīgs šovs ar dažādu stilu dejošanu. Starpcitu, daudz labas dziesmas šajā var atklāt

The X-factor (UK un Australia) - dziedāšanas šovs, kaut kas uz American Idol pusi, bet man šis patīk daudz labāk.

Dancing With The Stars - daaaaudz labāks kā visi tie mūsējie "Dejo ar Zvaigzni".
27.03.2011 21:16 |

Reitings 461
ņam ņam- wowowowwowww :D:D daudz bišku
27.03.2011 21:17 |

Reitings 12651
jā, laikam jāpiebilst, ka es neesmu nūģe, kas sēž četrās sienās un nemitīgi, 24/7, skatās seriālus, man atliek laiks arī citām, svarīgākām lietām. Vienk laika gaitā ir sanācis kopumā tik daudz noskatīties, sezonas iznāk dažādos laikos, daži vairs neiznāk, bet no tiem, kuri iznāk - nesavācas kopumā nemaz tik daudz katru nedēļu. :-)
27.03.2011 21:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits