Vai Jus sakat saviem viirieshiem,ka esat izlasiijushas vinja skaipu vai draugiem sarakstes? es vnk izlasiiju ko taadu ko nevajadzeeju un miera nav, gribas pateikt, bail tikai no vinja reakcijas
Nekad nelienu ne vinja datoraa, ne telefonaa, ne e-pastos, liidz ar to man vinjam nekas nav jaasaka. Uzticos un netaisos savu galvu piebaazt ar nepamatotaam aizdomaam.
Neteiktu. Attiečibu sākumā okšķerēju viņa telefonā, neatzinos, tāpēc šķiet, ka skaipa un draugu gadījumā darītu tāpat. Savu e-pastu un draugu paroles gan viņam uzreiz nosaucu, lai lasa, ja vēlas.
Es arī nekad nelienu šajā privātajā cilvēka telpā, lai gan ir gribējies, taču ... domāju, ja viņš mēģinātu okšķērēt manās lietās, drošvien ļoti daudz lietas pārprastu un nesaprastu. Pieņemu, ka ar viņu lietām man būtu tāpat.
lietas,kas skar tikai muusu attiecibas, pretiigi ka taadas lietas vinjsh paasrpriezh ar kaadu no bijushajaam. sexuaalo dziivi piemeeram. ir jarunaa, nevar tadas lietas atstaat.
pirmo reizi dziivee taa daru un nozheeloju, vaajpraats ar mani. bet pastastiet kaada bijusi juusu puishu reakcija uz to, bet cik skatos visas looti uzticiigas.
es ar tev laikam būtu nepieņemama, jo ar vienu savu tipa ex, kurš man ir labs draugs pārrunāt šādas un līdzīgas tēmas, elementāri - vienkārši gribot uzzināt otra dzimuma viedokli un redzējumu problēmā...
un neesmu tik uzticīga, vienkārši uzskatu, ka ja man tas būtu jāzin - man tas tiks pateikts.
esmu līdusi, paroles lauzusi, spiegojusi, jo man gribējās uzzināt ko viņš ar savu bijušo sarakstās. Uzzināju, to ko gribēju, bet sirdsapziņa protams grauza, ka viņš mani tā mīl, bet es, nejaukā spiegoju.
es uzskatu,ka attieciibaas ir lietas,kas japaliek tikai 2vu cilveeku starpaa, ja kaut kas nepamierina nav jaakladzina apkaart. un mums bija noruna. taa kaa veeljoprojaam shaubos kaa vinjam to maigaak pateikt :D
Nu nekas cits drošvien kā izrunāties ar viņu tev nevaru ieteikt. Saki, ka netīšām šīs sarakstes uzgāji un tml.
Bet nekad neesmu sapratusi cilvēkus, it īpaši it kā pieaugušus vīriešus, kas pārspriež ar kādu šīs tēmas - pretīgi (e)