Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

kaut kas laikam nav labi..

Reitings 133
Reģ: 29.01.2009

uzreiz brīdinu ka stāsts var būt nedaudz nesakarīgs, jo sēžu viena pie vīna pudeles, bet nu jā..

ar draugu dzīvojam kopā jau kādu pusotru gadu.. sākumā viss bija ideāli, nu kā jau vienmēr visās attiecībās tas sākums kad viens otru gandrīz uz rokām nēsā, bet nu.. es pat nezinu, sāk likties ka mūs vairs nekas nesaista, ne intereses, ne viedokļi, nekad tā neesam pa nopietno viens uz otru bļāvuši, pastrīdamies dažreiz, bet man liekas ka jebkurās attiecībās gadās strīdi..

agrāk gandrīz katru vakaru bijām tuvi, nu jau mazāk kā 1-2 x mēnesī.. viņam ir darbs, man nu jau divi, bet tāpat ir brīvdienas, viņam negribas, es itkā gaidu, bet uzreiz saprotu ka nebūs un vnk eju gulēt, tāda sajūta ka viņu vienkārši vairs neinteresēju, visu viņš aizmirst, kas saistībā ar mani, ne manu tel. nr, zin, ne pat gadalaiku kad man ir dzimšanas diena, ne vairākas dienas man riteni no darba nevar atvest, kaut katru dienu atgādinu, viņš no rīta pamostās, uzreiz pa durvīm ārā uz darbu, vakarā pie kompja, tad vispār ar viņu var nerunāt, jo viņš ir tā iegrimis ka pat nedzird ka runāju, tad ielec gultā un atslēdzās, es pat sāku uz viņu skatīties kā vnk uz labu draugu, pat gandrīz kā brāli, kaut gan ar brāli man ir sliktākas attiecības, jo praktiski viņu nesatieku..

man darbs beidzas konkrētā laikā, kādas 10 min tur vel esmu un tad vienmēr bez izņēmumiem dodos mājās, viņš vel pat līdz 4 h tur atrodās, arī vot.. aizvakar aizdambējās kanalizācija, es vakar mocījos pirms darba, šodien visu dienu, rīt man jābūt darbā, mati netīri, pati jūtos briesmīgi, viņš solīja būt laicīgi, kas ir pēc sešiem, bet vel nav, nesen pazvanīja, teica ka kolēģim dzimšanas diena, prasīja vai var palikt, es ar asarām acīs teicu lai paliek, aizgāju uz veiaklu, nopirku vīna pudeli, sāku pīpēt, ko tik sen nebiju darījusi, skatos sex and the city 2. sezonu un vnk nesaprotu ko es daru, esmu domājusi par turpmāko kopdzīvi, un tur redzu tikai mūs abus, nevienu citu negribu, bet vai tiešām šādām attiecībām ir nākotne??

viņš šķiet ideālais vīrietis priekš manis, bet tajā pašā laikā es tik bieži ciešu viņa dēļ, vai esmu kkāda mazohiste? es tiešām nesprotu sevi..

man ir tik bail viņu zaudēt, esmu dēļ viņa kā bez prāta, bet dažbrīd liekas, ka varētu māju sagāžt aiz dusmām,

es nezinu ko ar to gribēju teikt, laikam vienkārši lūgt pēc mierinājuma..

25.03.2011 23:02 |

Reitings 133
ak, cik gari sanāca ..
25.03.2011 23:02 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
kur Tu dzīvo?
25.03.2011 23:06 |

10 gadi
Reitings 7688
Es gan tavu vīrieti nepazīstu, bet varbūt viņam ir cita? (t) Varbūt kāda kolēģe...
25.03.2011 23:07 |

Reitings 696
Reģ: 03.11.2010
tu ar viņu esi runājusi? viņu viss attiecībās apmierina?
25.03.2011 23:08 |

10 gadi
Reitings 1649
Nesēdi mājās un negaidi, piektdienas vakars - arī ej svinēt kolēgju vai draugu dzimšanas dienas. Kad pārnāks mājās un tevis vēl nebūs, tad varbūt sāks aizdomāties, kur esi pazudusi. :-) Un uz viņa aizmāršību/neizdarību vari reagjēt līdzīgi - tev ir pilnīgas tiesības aizmirst kaut ko izdarīt priekš viņa. ;-)
Bet vispār, ja viņš tev svarīgs, saki viņam to, neslēp. :-)
25.03.2011 23:08 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
Kaut kas nav kārtībā..

Es darītu tā - nosēdinātu viņu un neļautu izsprukt no kārtīgas sarunas par to, kas noticis, kapēc esat nonākuši tiktāl, cik tagad esat - gluži kā brālis ar māsu kopā dzīvo un vsjo. Drošvien arī pajautātu, ko viņš sagaida no attiecībām, vai nākotni redz kopā vai šķirti..
tas ir skarbi, bet nu ko, agru vai vēlu tāpat šis viss būs jāuzzin!
Es Tevi apbrīnoju, kā Tu vari tik ilgi izturēt šādas attiecības. Tev neprasās vīrieša maigums, "aizmugure"?
Un tas sekss 1-2x mēnesī - man laikam būtu sajūta kā ar gluži svešu cilvēku čikātos (t)

Man žēl, ka Tev piektdienas vakarā nākas sēdēt vienai, bez draudzenēm, bez otrās pusītes, bet gan ar vīna pudeli..
(vīns garšīgs, bet cik tad ilgi cietīsi viņa sabiedrību :-) )
25.03.2011 23:11 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es domaju, ka ar balliti vien nepietiks.
Abiem ir jaizrunajas, nevajag visu uzreiz norakstiit. Buus labi, taa vienmeer ir :-)
25.03.2011 23:20 |

Reitings 566
Vīrietis un negrib mīlēties? Sekss 1-2x mēnesī? Tas neizskatās īpaši labi...
25.03.2011 23:27 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Manuprāt, ja vīrietis seksu grib tikai 1-2 reizes mēnesī, tad to dabūn kur citur, vai ir vīrišķās veselības problēmas.
Te noteikti vajag pārrunāt attiecības!
25.03.2011 23:31 |

Reitings 133
es ar viņu vairākkārt esmu runāju si bet viņš tad sabēdājās līdz pat asarām un lūdz piedošanu un lūdz lai viņu nepametu bet tāpat nekas nemainās, veljoprojām nav mājās, zajebala, tāgribas kkur aiziet kā twe teica ar draudzenēm kkur lai atbraucot nebūtu mājās, bet atkal problēma, kopš esmu ar viņu, attiecības ar draugiem man ir izjukušas, man nav tādu draugu ar kuriem kkur iet paballēties, un kas tur pa ballēšanos esot netīrai un tas ka nevaru pat sakopties, bāc, es nezinu, vnk pakārties gribas, tāda sajūta ka dzīve soda tiaki mani..
25.03.2011 23:44 |

Reitings 133
tikko uzzvanīju, paprasīju kad viņš būš mājās - grūti, pateikt.. nometu klausuli.. zajebal... kā es sāku ienīst savu dzīvi...
25.03.2011 23:46 |

Reitings 9561
Bet ar to, ka virietis velas seksu jau vien nepietiek, pati diskusijas autore raksta ka vakaros kad iet gulet gaida kad vins rikosies, bet aizmieg. Varbut pasai ari vajag iniciativu, es domaju tiesi seksuala zinaa, noperc pa algu skaistu apaksvelu, uztaisi vakarinas, sapucejies, esi iekarojama. Ar gaidisanu jau nu nekas neatrisinasies, pasai jacensas, nu nevar visu laiku virietis Tevi nesaat uz rokam.
Zinu ilggadejas attiecibas kuras izjuka del ta, ka sieviete kluva atturiiga un veesa, tiesi tads pats scenarijs ka Tev, bet virietis velas but vissvarigakais, vins velas but miileets un aprupeets, lutinats...
Kad pedejo reizi darba lika aizsutiji sms miillu? Tas ka satiekaties riita vakaraa nav attaisnojums ka neaizsutiji!
Kad esi vinnam sevi pasniegusi, ka skaistu, iekarojamu, kad pati esi vinnam majas parnakot uzklupusi virsu :-D , apsedusies klepi, vai viena vieniigaa halatinnaa!
Kad esi vinu pedejo reizi ciesi apskavusi? Taa miilli no sirds.
Vai naktii apskauj vinnu, vai pasaki ka miili, ka Tev pietrukst?
Vai Tu tiessam pati pietiekosi rupeejies par attieciibaam?
Sievietes biezi meedz teikt, ka neies un neliidis virsu virietim, saproties, bet virietis tiesi to ari gaida, kad sieviete izradis iniciativu... ;-)
25.03.2011 23:49 |

Reitings 566
Njā, mēs Sievietes bieži vien esam mazohistes...
Un tagad Tev jāgaida viņš mājās, ja? Tiešām žēl, ka Tu arī nevari tagad aizlaist kaut kur ietusēt, lai Tavs vīrietis saprot, ko zaudē!
25.03.2011 23:51 |

10 gadi
Reitings 1504
Reģ: 11.03.2010
tagad nevienu citu negribaas, kad buusi kopaa ar citu atcereesies kaa vareeji buut kopaa ar taadu kaa shis.. :-/
25.03.2011 23:51 |

Reitings 566
Guarana - pilnīgi piekrītu! Attiecības ir jākopj.
25.03.2011 23:53 |

10 gadi
Reitings 2563
Es arī cietu! Vinsj visu pārtrauca!

Tagad man iet labāk, dziive vajag kko mainit, shodien biju pie friziera, nevajag ciest, tu atradisi kadu, kursh tevi cienis. :)
25.03.2011 23:54 |

Reitings 133
es katru vakaru mēģinu ar viņu runāt, katru vakaru samīļoju, saku ka mīlu viņu, sabučoju, bet viņš vienmēŗ iedod pretī kkādas 3 kuslas bučas un pagriež galvu , esmu mēģinājusi viņam ''uzmākties'' bet viņš saka ka ir noguris, man vnk zūd pašapziņam un vairs censties vispār negribas, bāc, tā nagi niez pateikt lai mājās nerādās, vnk raudu.. ahh.. ārprāts, kapēc man tā jācieš, vienmēr esmu biju tā kas pirmā kko sāk darīt bet viss velti..
25.03.2011 23:56 |

Reitings 9561
meiteenc, tas ko Tu izdariji, ka piezvaniji pajautaji kad buusi, un nometi klausuli, Tev ta nevajadzeja darit, es domaju, ka vinam nav prieka nakt majas, ja steigsus nemainisi attieksmi, vins vienkarsi aizies no Tevis, lai ari teica ar asaram ka miil, kadu dienu tas vadzis luuzt...
Sakop taccu sevi, un neparmet vinnam, jo es sobrid redzu ka tiessi Tu esi tas cilvekls kas seez, kaut ko gaida un ja nekas nenotiek pec tavas izteles tad taa ir otra vaina, un vel vinnam par to iemetiisi sejaa, tipisks pusmuuzza paariiitis kam attieciibas uz kritiskas robezzas, tapec jau virietis saak laist pa kreisi, ka vairs nav laimiigs ar taadu iignnu, attiecibas liidz tadam stavoklim tik aatri nevajag novest!!!
Esi tacu sieviete, sannemies!!!
25.03.2011 23:56 |

Reitings 566
Nu ja jau Tu visu šo tiešām dari, tad...diemžēl attiecības ir nonākušas strupceļā. TU tā nevari dzīvot tālāk! Kas tās par attiecībām, kur viena puse cieš un izskatās, ka arī otra puse nav īpaši laimīga.
Vai esat runājuši un arī nākuši pie kādiem secinājumiem? Kā jūs pavadāt laiku kopā? Vai runājat par nākotnes plāniem?
26.03.2011 00:00 |

Reitings 133
laikam man vnk nav lemts..
26.03.2011 00:52 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits