Es arī pamanīju, ka šodien te baigais klusums.
Nekā jauna nav. Sēžu un kapāju BD. Uzpīpēju ik pa laikam. Vispār šķiet, ka varētu pati sevi iepļaukāt par to, ka novilku rakstīšanu līdz pēdējam brīdim. Man bija brīvs viss decembris, viss janvāris, tak nē - neko nerakstīju. (e)
Man šodien brīvs un visu dienu neko nedaru. Tāds lunis esmu. :-D Tagad gaidu Ugunsgrēku. Brīvdienas pavadīšu Tallink braucienā ar draugu. Un tad jau atkal darbs atsāksies. :-)
high-flyer, es tāpat :-D
es tikai ķeru iedvesmu ar dlightiem :-D
un nu man ir sācies stress, ka 1)varētu nepaspēt (bet šo variantu es tikai tādā galējā gruzīšanās stāvoklī apskatu) 2)varētu gadīties, ka pēdējās 2 ned. jāsēž no rīta līdz rītam :-D
bet es sevi attaisnoju ar to, ka man bija jāizdara divi parādi + 2 nedēļas lietišķā spēle prasīja sava veida spēkus :-D
Man arī bija lietišķā spēle 2 nedēļas. Es jau paredzēju, ka tas būs kārtējais stulbums no manas augstskolas puses, bet, ka būs tāds s*** pat iedomāties nevarēju. Riebās man tā spēle, cik gudra atnācu, tik gudra aizgāju pēc tām 14 dienām.
Kad tev bd jānodod? (t)
Es jau vakar pēc darba iedzēru, šodien vairāk nav iedvesmas dzert. Varētu patusēt, bet manas draudzenes visas aizņemtas, bet nekas gan jau braucienā atpūtīšos. :-D
diena paskrēja nemanot, pēdējā laikā esmu bijusi tāada sliņķe, ka šodien pāris darbiņus izdarot jūtos vnk pārstrādājusies :-D
tgd gaidu puisi mājās, 2 nedēļas neesmu satikusi viņu.. (l)