diēta vielmaiņas sakārtošanai

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009

kuras mēģinājušas - kā izturējāt? Kādi rezultāti?

25.03.2011 20:50 |

Reitings 1251
Reģ: 23.03.2010
Vēl viena lieta, pie kā sevi jau pasen esmu pieradinājusi - salātus, ja gribas ar krējumu, lieku kefīru vai to pašu bezpiedevu jogurtu! Man garšo+veselīgi :-)
18.05.2011 14:31 |

Reitings 98
Reģ: 26.04.2011
pati vienkāršākā diēta ir,neēst pēc 18.oo
un dzert pēc iespējas vairāk ūdens.
18.05.2011 14:39 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
miss? olas es ēdu tikai baaaaigi retos gadījumos, aizmirsu pieminēt.
Uz jogurtiem es arī neesmu pārāk kritusi,j anu vienīgi viņš ir mazā trauciņā :-D bet cik tad daudz man jāapēd, lai justos paēdusi no jogurta :D
Es neēdu arī rozīnes un medu (brrrrr...), un kviešu klijas un linsēklas man arī negaršo :-D :-D :-D
Tad jau vienīgi rieksti :-D bet riekstus es daudz nedrīkstu ēst :-D

karoč, man ir izmisums ar brokastīm :-D
18.05.2011 14:47 |

Reitings 106
Reģ: 07.10.2009
koshlene, neveselīgi, bet pa retam jau var cīsiņus :D
brokasteri (tie cepumi), no tās vienas paciņas, viņi tur 4 laikam iekšā, sāta sajūta garantēta uz vairākām stundām, vismaz man :)
18.05.2011 14:50 |

Reitings 106
Reģ: 07.10.2009
bet ja godīgi, maz variantu tām brokastīm tev :D
18.05.2011 14:51 |

Reitings 3743
cīsiņus vēl varētu..bet nu ne jau katru dienu :-D

brokasteri-veeeee!!!!! biju ceļojumā un ceļojuma biedrene bija paņēmusi brokasterus līdzi (nu tādā normālā kvantumā), un ēda visur kur vien iespējams, lai ietaupītu naudu. Es jau beigās biju viņus atēdusies un man gribējās vemt no tās brokasteru smakas vien :-D :-D :-D
18.05.2011 14:53 |

Reitings 1251
Reģ: 23.03.2010
Nu, Tu gan :-D
Man sākotnēji riebās visas putras, olas utt. Līdzīgi kā Tev. Bet nācās upurēties veselīgu brokastu dēļ, jo vienu laiku jau vairs nebija KO ēst un gāju nebrokastojusi.
Domāju, vari sevi mēģināt pieradināt pie dažiem produktiem + iečeko, ko googles tante saka par "veselīgas brokastis" tēmu
18.05.2011 14:53 |

Reitings 3743
nu es nedomāju, ka varētu sevi pie putrām pieradināt, jo bija viens laiks, kad es ēdu tikai putras dažādos veidos un katru rītu (apm. gada garumā) auzu pārslas, tādēļ man no domas vien jau šermuļi pārskrien :-D :-D :-D
18.05.2011 14:56 |

Reitings 197
Reģ: 29.01.2009
Es šo diētu ieturu nu jau trešo reizi,katru gadu,tiklīdz nopērkami svaigie spināti...sākumā to darīju svara zaudēšanas nolūkā,bet tagad tāpēc,ka pēc 13 dienām manā gadījumā manāmi uzlabojas sejas āda un nagi paliek zvērīgi stipri-nezinu gana r ko to skaidrot,turklāt visas trīspadsmit dienas ikreiz ir tāda enerģija,ka va pa sienām rāpot...ļoti,ļoti patīk šī diēta...Svars atpakaļ nenāk,taču neticu,ka ēst var visu pēc kārtas,līzdi tāpat ir jāsesko...Arī draudzenes,kas mēģinājušas,atzīst šo par labu esam..Novērojumi-jo lielāks "starta" svars,jo lielāks svara zudums diētas laikā(liekais šķidrums),manāmi saraujas kuņģis,kas ļauj turpmāk ievērojami samazināt porciju lielumu,tāpēc labs starts uzsākot veselīgu dzīvesveidu kā tādu,pieradina gatavot bez sāls un ikdienā patērēt daudz šķidruma...
Bet,protams,katram savs...
18.05.2011 15:16 |

Reitings 39
Reģ: 21.04.2010
Jums pašām nav smieklīgi? Kādi 20kg? :)) Vienīgais, ko ar šito sviestu var "sakārtot" ir panākt mazāku BMR, jo te pat zirgam skaidrs, ka sadegs jau tā absolūtā minimumā esošie muskuļi un tieši tik pat daudz tauku, cik pie normālu cilvēku diētas.

Vielmaiņu var paātrināt 3 veidos:
1. Ar stimulantiem
2. Audzējot muskuļus
3. Uz dažām stundām pēc fiziskām aktivitātēm.

-1-
Dzer efedrīnu, kofeīnu (ne jau enerģisko dzērienu vai saldu sīrupu veidā, bet ar tabletēm) un mākslīgi panāk ātrāku pulsu utt. Risks šeit ir palikt atkarīgam no stimulantiem, bet ir veidi, kā to apiet. Sīkāk neskaidrošu.

-2-
Iet uz svaru zāli un cilā dzelžus. Pēc dažiem gadiem varēsiet teikt, ka Jums ir ātrāka vielmaiņa nekā kaimiņu Olgai, jo Jums būs uzaugusi kaut kāda muskuļu masa, kura prasīs savu tiesu no apēstā, lai saglabātu savus apjomus.

-3-
Pacilā dzelžus un/vai paskrien, papeld, pakāpj utt. un tad ~3-4 stundas vielmaiņa ir drusku ātrāka. Drusku.

-bonusa veids-
Lieto zivju eļļu divkāršās vai trīskāršās dienas devās. Eksperimentējiet uz savu galvu ar šito. Pirms tam labāk pakonsultējieties ar ārstu vai vismaz google. Kaut kādi pētījumi noskaidroja, ka ar šito var dabūt pat līdz 400kcal lielāku patēriņu dienā.

Nekādas diētas vielmaiņu nesakārtos! It īpaši jau tik acīmredzami retardētas kā šī.
18.05.2011 15:24 |

Reitings 14
Reģ: 18.05.2011
meowmeowk,

Jau drīz būs gads kā cilāju svaru, bet šausmīgi nāca klāt kilogrami. Es pusgada laikā pieņēmos svarā par 10kg. Uz ko sapratu, ka laikam ēšanas dēļ, tādēļ arī izdomāju pamēģināt šo. Jo man likās, ka sākot kačāties es sāku ēst tik pareizi, bet svars auga. Šitās diētas laikā bija tā, ka enerģijas dzelžiem bija pāri pārēm, varēju vairāk izspiest, pietupties un pacelt nekā citās reizēs, bet problēma bija kardio slodzēs (skriešanā), jo šitajā diēta ir ļoooti daudz olbaltumu, bet maz ogļhidrātu līdz ar to svaru zālē gāja uz Urrā, bet skriešanas laikā miru nost.
Ak, jā un kā te viena meitene teica pirmās dienas pēc diētas beigšanas un divu dienas normālas ēšanas man enerģijas skriešanai bija pārpārēm. Varēju skriet stundu un nekādu noguru nejutu. Diēta visā visumā nesastāv no vienas kāpostu lapas, bet ir nenormāli daudz gaļas vai olas(es domāju salīdzinājumā ar citām drastiskām diētām). Vienīgā problēma man bija, ka to gaļu gatavojot bez garšvielām un ņemot filejas (vistas vēl neko, bet liellopa šķiņķi), tas viss bija tik sauss, ka košļājot žoklis sāpēja :-D Tā kā ar šo diēta var arī cilāt dzelžus un es tikai mušīšus reāli uzaudzēju, jo acīmredzami tie palika sausāki un izteiktāki, bet vuduklis samazinājās acīmredzami. Šīs diētas laikā redzēju iespaidu tieši uz vidukli...
20.05.2011 12:43 |

Reitings 14
Reģ: 18.05.2011
koshlene,

Es prokastīs ēdu vājpiena biezpienu ar cherry tomātiem (vasarā ar mammas audzētiem) vai arī divas cieti vārītas olas ar kādu augli. Jebšu ja galīgi laika nepietiek tagad Smiltene ražo Spēka pienu ar 9% olbaltuma un 1% tauku, iedzeru glāzi piena un aidāāā :-D
20.05.2011 12:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)