Interesanta diskusija. :)
Ja par mani tad:
1. Nekad neesmu redzējusi neko no Gossip Girl, Krēslas un citiem tv grāvējiem, par ko te meitenes fano;
2. Nekad neesmu spēlējusi Fermu. Pietika paklausīties savu draugu stāstos, kā viņi ir cēlušies 5 no rīta, lai retinātu savas dobes un aptīrītu kaimiņa dārzu, lai saprastu, ka tas nav man;
3. Jā, es katru nedēļu pērku un lasu Privāto Dzīvi un Kas Jauns, un jā, mani interesē, kurš ar ko guļ;
4. Es varētu stundām runāt par sportu un veselīgu uzturu, esmu pilnīgs fanāts, kurš uzskata, ka arī citiem tādiem jābūt;
5. Riebjas, ka kāds dzer no manas krūzītes. Visur, kur es samērā patstāvīgi uzturos (mājās, darbā), man ir SAVA krūzīte, par ko pārējie ir informēti. Varu uzsprāgt, ja redzu, ka kāds dzer no manējās. Man tas ir kaut kas ļoti intīms, pēc tam vēl ilgi purpinu un cītīgi mazgāju savu krūzīti ar Fairy (ak dievs, pati sasmējos :D );
6. Nevaru iziet no mājas neuzkrāsojusies, tā ir kaut kāda paranoja. Kad kopā ar Vīrieti kaut kur paliekam pa nakti, no rīta uzlieku kluso zvanu mobilajā un ceļos agrāk, lai uzkrāsotos;
7. Mani šī brīža tabu tēma ir bakalaura darbs. Dažreiz liekas, ka visi apkārtējie uzskata par savu pienākumu pajautāt, kā man sokas ar bakalaura rakstīšanu. (e) Es vispār neko neteikšu par savu māti, kura regulāri, ar dziļdomīgās grumbās sarauktu pieri, pārjautā, vai es zinu, kas būs, ja es to darbu neuzrakstīšu. Sasodīts, es zinu, kas būs - palikšu bez grāda, bet es tādu iespēju pat domās nepieļauju. Anyway - tas ir MANS bd, un es ne ar vienu nevēlos dalīties savā progresā/regresā sakarā ar to. Es burtiski spļauju uguņus, kad dzirdu, ka kāds interesējas, kā man iet ar BD rakstīšanu. (e)