1) No lielākās daļas sieviešu atšķiros ar to, ka esmu F1-māne. Jau tagad nevaru sagaidīt rītdienas rītu, kas atsāksies sezona. (l)
2) Māku kustināt ausis.
3) Arī neesmu redzējusi nevienu Sex&the city sēriju, tāpat arī Desperate Housewives un Gossip Girl. :-P
4) Māku vienlīdz labi rakstīt ar abām rokām. Tāpat māku raiti rakstīt spoguļrakstā, to īpaši nemaz nemācoties.
5) Uz mana rakstāmgalda vIENMĒR ir bardaks, neko nevaru padarīt. Sakārtoju un pēc pusstundas atkal. (t)
6) Es nevaru lietot plānotājus, lai saplānotu savu laiku un neko neaizmirstu. Jo pat ja es tajā kaut ko ierakstu, tad tāpat aizmirstu regulāri ieskatīties.
7) Nevaru lasīt vienu grāmatu. Man parasti ir iesāktas kādas 3 vismaz. Un tā jau no bērnības.
8) Vienmēr ģērbju kreiso kurpi pirmo, lai dienas laikā ir veiksme! (kur es šito izrāvu, nezinu :-D )
9) Man nepatīk puķes. Izņemot silpurenes un maijpuķītes. Tāpēc man arī nepatīk, ja man dāvina puķes (nu šīs ir izņēmums :-D )
10) Jau no bērnības, nezinot neko par The Secret un tamlīdzīgām lietām, mēdzu atkārtot pie sevis tieši trīs reizes uz nakti, ja kaut ko vēlējos. Tieši tai pozitīvajā formā, bez tiem visiem - ne, utt.
Tā, pasēdēju un izdomāju. :-D Bet to jau tikai es domāju, ka tas atšķiras. Patiesībā tas atšķiras no tiem cilvēkiem, kurus es pazīstu. Bet pasaulē ir daudz cilvēku, un gan jau ka daudziem ir līdzīgi ieradumi. :-P