Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

šokolādes desa

 
Reitings 112
Reģ: 29.01.2009

Sveikas!

Skatos internetā receptes - vienā receptē pievieno olas, citā ne. Kā labāk ar olām vai tomēr bez ? :-)

25.03.2011 19:09 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Nekad neesmu edusi shoko desu ar olaam.

P.S. Skan perversi.. :-D
25.03.2011 19:12 |
 
Reitings 112
Reģ: 29.01.2009
Jā, skan gana perversi :-D
25.03.2011 19:14 |
 
Reitings 2279
Reģ: 29.01.2009
Es esmu taisījusi tikai bez olām! :D Man un visiem, kas dabūja nobaudīt, garšoja! :D
25.03.2011 19:15 |
 
Reitings 1257
Reģ: 16.03.2011
Es arī bez olām :-D
25.03.2011 19:16 |
 
Reitings 112
Reģ: 29.01.2009
Mēģināšu bez olām, cerams, ka sanāks :-)
25.03.2011 19:18 |
 
Reitings 306
Reģ: 14.10.2010
Bez olām, man kaut ka diivaini tās olas likt klāt liekas. Liku klāt pilnpienu klāt mēli var norīt.
Vot tā, sakārdināji mani (l)
25.03.2011 19:28 |
 
Reitings 521
Reģ: 14.07.2009
es taisu ar olām,nemaz nezināju ka var arī bez,bet nu receptes jau visādas.
25.03.2011 19:29 |
 
Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Kas pa sokolades desu?Doma saldas brunetes majas variantu?Ne taja olas nav un nav nekadas vajadzibas tas tur likt.
25.03.2011 19:31 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
Bez olaam!olas vajadzigas biskvitam nevis shim eedienam :-D
25.03.2011 19:32 |
 
Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
"Marmelādes konfektes sagriež gabaliņos. Cepumus sadrupina. Bļodā izkausē sviestu ar cukuru. Noņem no uuns un pievieno kakao. Pievieno sadrupinātos cepumus un marmelādes konfektes. Visu labi samaisa. Izveido desiņu. Ietin celofāna maisiņā un liek ledusskapī. Izņem no ledusskapja un sagriež sķēlītēs. "

Katliņā ieliek to sviestu un vāra, pieberot cukuru? Vai kā? Šo vietu es nesaprotu

25.03.2011 19:33 |
 
Reitings 2943
Reģ: 29.01.2009
Bez olām taisu to desu, bet kad jūs taisat kārtaino cepumu kūku jūs tai biezpiena masai liekat klāt olas?

Es visu laiku neliku, bet 100% zinu ka ar olām labāk, tikai ēdot nevajag domāt ka viņas jēlas tur ir! :-D
25.03.2011 19:34 |
 
Reitings 1720
Reģ: 29.01.2009
Nevāra sviestu! Tikai izkausē mīkstu (ne šķidru!), pieber cukuru un kārtīgi izmaisa, līdz graudiņi nav jūtmai, tad pievieno pārējo.
25.03.2011 19:37 |
 
Reitings 1720
Reģ: 29.01.2009
*nav jūtami
25.03.2011 19:37 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
jaa es kad gatavoju,ieliku katlinjaa un kauseeju sviestu!!!pec tam pievienoju cukuru un kakao!!!
25.03.2011 19:37 |
 
Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Skaidrs, paldies! Un cik ilgi jāstāv ledusskapī?
25.03.2011 19:38 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
jo ilgaak jo garšīgāk! :-)
25.03.2011 19:39 |
 
Reitings 1720
Reģ: 29.01.2009
Es parasti uz kādu stundiņu ielieku saldētavā.
25.03.2011 19:41 |
 
Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
Es taisu ar olām - olas vispirms ar cukuru sajauc, uzkarsē un tad liek sviestu. Es nezinu, ko tās olas dod, bet ir garšīgāk :-D Turklāt, kad es sen atpakaļ skatījos receptes, tad tur bija ar olām ;-)
25.03.2011 19:48 |
 
Reitings 143
Reģ: 29.01.2009
ui, sakaardinaajaat :-)
25.03.2011 21:17 |
 
10 gadi
Reitings 8984
Reģ: 29.01.2009
Es to 1 olu iejaucu klāt kakao masai, lai labāk sacietē
25.03.2011 21:19 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits