Guten, guten :)
Man iet labi, relaksējos :D
piekārtoju, kas kārtojams un tagad pielīdu ie kompja, laikam skatīšos Ugunsgrēku. Gaan jau nodomā, ka esmu pasista, bet man jāredz :D
kas ir Tavs sapņu vīrietis? :)
a Tavs ir 2. rindā?? :D
Sodien maajas kartoju un stulbo skapi, kas ir triisreiz pa mazu un visas lupatas veljaas aaraa :D
Tagad ar vienu aci luuru ugunsgreeku, ar otru pa netu loznaju. Aaa un gudroju ko vareetu ieest veelajaas vakarinaas :D
Ugunsgrēks rullē, tāpāt kā Koļa! :-D
Sapņu vīrietis- tas, kurš man bildē! (l)
Manējais šobrīd tā tālāk aiz svītras! :-D Viņam jānopelna vieta manos sapņos, ko viņš no visas sirds ir apņēmies! :-)
Tikko no lekcijām.Uzēdīšu kko gardu,bet ne īpaši veselīgu un ķeršos pie Bēkona stulbās ''lielās zinātņu atjaunotnes''lasīšanas.Rīt uz nāvīgo semināru vajag.vēēēē...
Nogurums baigais,bet jāsaņemas.
ja godīgi, tad pašlaik esmu aizņemta ar domāšanu par to, ko man rīt, atlaižu dienā, nopirkt SockBox veikalā, un pie kāda apģērba es varētu vilkt to, ko es gribētu nopirkt :-D
Jūtos baigi stulbi- tikko biju veikalā, sveicināju vienu čali, kurš mani neredzēja. Viss jau būtu ok, ja apkārt nebūtu citi puiši. (s)
Tagad gaidu draudzeni, lai pabeigtu savu projektu un skatītos filmu.
Vēl jau tik daudz ir noticis, ka es brīnos, cik ļoti daudz pacietības ir manī! Pauti man noteikti ir izauguši! :-D Tik daudz atklāsmes par dzīves patiesībām, kā šajos 3 mēnešos, nav bijušas visas dzīves garumā. Bet tas jau laikam uz labu! :-)
Sveikas!esmu savaa dzimtajaa pusee,atprasiijos lai atrak no darba palaizh lai tieku normali aizbraukt vel gaishaa laikaa!laimiiga jo savu pincheru redzu un maasu beidzot varu klaatienee apsveikt ar beebja gaidiibaam (l)
Sveikas!
Šī bija ļoti saspringta diena, esmu pagalam nogurusi un tagad vienkārši guļu. Gribētos jau taisīties uz miega pusi, bet vēl jāpastrādā (t) Toties būšu nopelnījusi rīt sev kaut ko skaistu. Nevaru izdomāt, iet uz Sockbox vai pastaigāt pa Alfu.
Šodienas mazais prieciņš ir solis pretī vecai draudzībai jaunā kvalitātē.
Aww, Jaukum, prieks, ka vari nedaudz atslēgties no sava saspringtā ikdienas grafika. :)
Biju atkal maz gulējusi, līdz 3 norunāju ar mammu, viņa pastāstīja foršus iespaidus par savu ceļojumu. Lekcijās 2 reizes atslēdzos :D. Gandrīz visu dienu revidēju savas drēbes, kuras mazgāt, kuras ne. Tagad gan jāpieķerās mācībām, prieks, ka man būs brīvdienas līdz 2dienai :)