Sveikas, meitenes! Gribētu zināt aptuveni ko jautā prakses intervijā? :-) Gribu jau tagad sagatavoties kā nākas :-) Paldies par jebkuru informāciju! Veiksmīgu šo vakaru (l)
Pārbaudīs tavu CV, var pārprasīt tajā rakstīto, piemēram,- augsta atbildības izjūta- kā tas izpaužas :-D noteikti par pašu uzņēmumu, apskaties kādus pakalpojumus sniedz.. bieži uzdod, kā jūs sevi redzat pēc 5- ntajiem gadiem utt. .. Veiksmi ;-)
Kāpēc vēlies praksi bankā? Kāpēc tieši šajā bankā?
Ko domā darīt pēc bakalaura iegūšanas (piemēram, maģistrs utml.)?
Kur redzi sevi pēc vairākiem gados?
Ko vēlies darīt bankā/kurā pārvaldē?
Par ko rakstīsi bakalaura darbu?
Utt..
Varētu arī gadīties, ka iedos loģikas testiņu uz 15 minūtēm (taču var arī negadīties).
Veiksmi! :)
pastāsti par sevi, izglītību, iepriekšējo pieredzi. Var prasīt kko par uzņēmumu. Kāpēc izvēlējies tieši šo uzņēmumu. Par tavām stiprām un vājām pusēm. Ko tu varētu dot šim uzņēmumam. Man ir prasīts, ko es domāju par LV ekonomiku, bet nu man ir bik cits līmenis :) Esi gatava arī rēķināšanai (piem. uzkrātos % uz perioda beigām depozītam jāmāk sarēķināt). Un protams - kur tu redzi sevi pēc 5/10 gadiem :) KKā tā :):):)
nu neņemot vērā to, ka tas darbs nebija nekāds aizraujošais un interesantais (bet ar to es jau biju rēķinājusies, ka tā būs), jā. man nav neviena slikta vārda, ko teikt - bija ļoti patīkama attieksme, viss mani apmierināja.
man prakse bija finansēs, un principā visi darba pienākumi saistījās ar monotonu darbu ar datoru, dokumentiem un arhīvu - meklēt, atrast, atzīmēt utt. :-D
DnB nord bankā nekādus dižos jautājumus neprasa! 5 min saruna + 15 min testiņš (āķīgā tipa)!!! viss. pieņem gandrīz ikvienu praksē, ja esi normāli atbildējisi testu :)