Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vistas fileja

 
Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009

Ka to garsigi un vienkarsi pagatavot?Ir 2 filejas gabali un nevaru izdomat ka tos pagatavot,skaidri zinu,ka negribu vienkarsi karbonadi,bet nevaru atrast recepti,kas baigi iekristu acis.

24.03.2011 18:35 |
 
10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
iesaku Tom KHA Kai zupu!
padārgi gan sanak..
vajag sēnes, tom kha garšvielas,kokosriekstu pienu un čilli- ņam
24.03.2011 18:38 |
 
Reitings 671
Reģ: 29.01.2009
Mēdzu taisīt mērci, ar vistas fileju, pievienoju klāt burkānus, marinētus gurķus, zirņu, kukurūzu, tomātu mērci.. Un ir vienas tādas garšvielas, tieši vistas gaļai ar dārzeņiem, zilā iepakojumā, to pievienojot vispār ļoti garšīgi, pārlej pāri kartupeļiem.. (l)
24.03.2011 18:39 |
 
10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
un ,protams,arii pašu vistas fileju :d
24.03.2011 18:39 |
 
Reitings 209
Reģ: 29.01.2009
sagriez salminjos ...apcep eļā un pasautē saldajā krējumā un garšvielās
24.03.2011 18:39 |
 
Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Kaut kas dargs vienkarsi pusdienam gan nederes :-D
Ta merce izklausas laba,bet trukst dazas sastavdalas :/
24.03.2011 18:40 |
 
Reitings 1251
Reģ: 23.03.2010
risotto ar vistas filejuas gabaliņiem; pildītā vistas karbonāde
24.03.2011 18:40 |
 
Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
O!Skiet,ka pati tomer atradu un nekam nav jaiet pakal.
24.03.2011 18:42 |
 
Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
fileja rozmarīna marinadē, nekas nav labāks par rozmarīna marinādi :D
24.03.2011 18:44 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
vistas fileja sagriezta gabaliņos, iemarinēta garšvielās vistas gaļai, citronā, sālī, piparos - un no tās saldā krējuma mērce. Ideālākam variantam kopā ar papriku un ananāsiem!!
24.03.2011 18:44 |
 
Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Par receptem ta pat liels paldies!Lai ari sobrid trukst daudz sastavdalu,sis tas skan labi,kadreiz noteikti kaut kas noderes!Javelk,tik lauka klade un japieraksta :-)
24.03.2011 18:46 |
 
Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
womankind,nevari uzrakstit savu recepti sikak,ko un ka darit?Baigi labi izklausas.
24.03.2011 18:47 |
 
Reitings 1720
Reģ: 29.01.2009
Man vislabāk garšo sinepju un medus glazūrā.
24.03.2011 19:02 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Vistas fileju sagriez kubiciņos, iemarinē puscitrona sulā, Santa maria garšvielā vistas gaļai, sālī un piparos. Pēc laiciņa cep, kad nedaudz vista apcepas, pievieno sagrieztu papriku, kad viss sacepies, pievieno konservētos ananāsus (tādus, kas jau ir mazos gabalos). Kad ananāsi izsiluši, pievieno saldo krējumu - atkarībā, cik daudz mērci grib - es lieku 1 paciņu (200ml). Lai pavārās un mērce gatava!
24.03.2011 19:06 |
 
Reitings 88
Reģ: 29.01.2009
vienkārši un garšīgi!
galvenās sastāvdaļas vistas fileja un saldais krējums!
bieži taisam šīm mērces
1) ar kariju
2) ar sojas mērci un mandelēm, bet var arī bez mandelēm!
tātad apcep kumosa lielumā sagrieztu fileju un tad pieliek sojas mērci, mazliet apcep un pielej klāt saldo krējumu.. pasautē tik ilgi kamēr mērce mazliet sabiezējusi! ņamma!
ar kariju- vnk pielej saldo krējumu un tad pieliek kariju! tādā smukā krāsā mērcīte! (l)
24.03.2011 20:34 |
 
Reitings 2224
Reģ: 29.01.2009
Uztaisi rīsus, un pietaisi no vistas filejas mērci :)
Izklopē un sagriez vistu gabaliņos, nedaudz apcep, pieber garšvielas uz pannas, var vel pielikt klāt papriku :) Ā un cep sojā;) pašās beigās pieliec klāt saldo krējumu :) un būs njam njam (l)
24.03.2011 20:55 |
 
Reitings 274
Reģ: 29.01.2009
hellish, kā taisa to rozmarīnmērci?
24.03.2011 22:10 |
 
Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Atradu to vistu rozmarina,bet tur rakstits,ka jaliek olives,ciest envaru olives
24.03.2011 23:00 |
 
Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
nav nekādas olīves vajadzīgas :) man arī riebjas olīves :)

rozmarīna marinādi ļoooooti viegli uztaisīt! vajag, eļļu, bišk citrona sulu, rozmarīnu, garšvielas, kādas nu tur grib (es lieku anniņu), sāli, piparus, šajā marinādē iemērc vistu, patur kādus pusstundu un liek cepties cepškrāsnī vai sautējamā traukā, kā nu gribas ēst... easy!
24.03.2011 23:02 |
 
Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Un padalos ar to,ko sodien sataisiju.Tas bija kkas vnk SUPER!Rit taisisu atkal un uztaisisu fotorecepti.
Vajag
*vistas fileju,cik daudz nav noteikts,man bija 2 gabali
*Santa maria garsvielas vistai
*sviests
*kiploki
*petersili
*nedaudz sals

Fileju sagriezam planas skeles un izklapejam.Sakaisam tas garsvielas.Pec tam sajaucam kopa sviestu,kiploku(saspiez vinu ar kiplokspiedi),sasmalcinatiem petersiliem un sali.Uzliekam to sviesta masu uz filejas un sarullejam,pec tam nosienam ar diegiem,lai netaisas vala un no visam pusem uz pannas apcepam.Sanak kaut kas vienreizejs! (l)
24.03.2011 23:04 |
 
Reitings 1552
Reģ: 04.05.2010
Man vislabāk garšo apcepti filejas gabaliņi ar kariju un pipariem un sāli,klāt ananāsi,saldais krējums un nedaudz milti.
Un šāda mērce ar rīsiem-ideāli! Nav dārgi un ĻOTI garšīgi. :)
24.03.2011 23:11 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits